חם מהתנור
היה שווה לחכות!

חם מהתנור../images/Emo222.gif היה שווה לחכות!

אז סופסוף הגענו לעדכון השבועי שלנו, אחרי הרבה תלאות, ייסורים ומודם אחד שלא עובד
אבל- תאמינו לי- היה שווה לחכות! (ולו רק בשביל התמונות הנ-ה-ד-ר-ו-ת!
|כן) אז ככה:
הנה 48 תמונות חדשות של בראד ממסיבת העיתונאים בהודו, בסוף ספטמבר. הוא אמנם נראה טיפה עייף (המממ עובד קשה?
) אבל עדיין חם כהרגלו!
שופו
(והדוגמית כמובן
)
ועוד שלוש תמונות חדשות מגואה (כן, הוא הספיק לקפוץ לשם)- באדיבות חן (West Doll, יש לנו שתיים
)- חפשו אותן בקישורים למטה!
והנה קטע וידיאו קצר מוואלה, על המסע הבראנג'ליני לגואה
ומשהו משעשע על כך שהפפראצי פספסו הזדמנות נהדרת לצלם את בראד משוטט במלון
לא ללכת, יש המשך!

ועוד כמה תמונות ../images/Emo99.gif

אנג'לינה, בראד ומדוקס בטיול בריקשה ב-17 באוקטובר (למה הם תמיד לוקחים רק את מדוקס לטיולים האלה??) תמונה ראשונה, תמונה שנייה (
) ותמונה שלישית (ועוד אחת בקישורים למטה)- שוב באדיבות הבובה המערבית שלנו
ותמונות חמות+ כתבה מהמגזין Look- גם בקישורים למטה. הנה הצצה קטנה לשער
לא תאמינו, אבל זה עוד לא נגמר!!

ועוד כמה תמונות מאוווד חמות ../images/Emo178.gif

של בראד ואנג'לינה נוסעים לסוף השבוע שלהם בגואה!
וכולן, אגב, מ- West Doll
נתחיל בזו
ולכל השאר אני לא יכולה לתת קישורים
אז אוסיף אותן ידנית
ומשהו קטן מ- USA Today- "למה שווה להיות בראד פיט" (צריך לשאול בכלל?
) הקריירה שלו למה טוב להיות הוא באופן כללי המשפחה שלו ועוד אחד למטה:

והנה ההוספה הידנית ../images/Emo13.gif

של עוד כמה תמונות- פשוט אי אפשר לוותר עליהן! ואני ממש נמסה כשהוא מחזיק את הילדים שלו
ומסתבר שבראד ואנג'לינה ביקרו גם בג'איפור

ועוד הפתעה קטנה- גדולה ../images/Emo2.gif

למרות כל הניסיונות להעלים את שיילֹה מהפפראצי, הם הצליחו לצלם תמונה שלה בשדה התעופה בהודו, בדרך לגואה!
הו, הילדה הזו נעשית יותר ויותר יפה מחודש לחודש
(להזכירכן- היא בת חמישה חודשים עכשיו, התמונה היא מלפני כמה ימים) הנה התמונה
והכתבה מ- JustJared

זה בגלל שעבר שבוע וחצי מאז

העדכון האחרון... אז היו הרבה דברים
וא-ג-ב, בראד בשער של "פרומו" של מעריב ביום שישי האחרון! כמובן שאת הכתבה ניתן לקרוא גם ב- nrg (אבל מומלץ לרכוש את העיתון, ולו בגלל השער הענק
והתמונות הנוספות
ותודה!

וווואו! אני לא זוכרת כזה עדכון טוב!

תודה מאמי!! תודה ווסט דול!! הערות: אמרת שרק מדוקס נלקח ברוקשה, אבל בתמונה השניה רואים את זוהרה צפופה לאביה. דבר שני- פעם, התערבנו שיש לבראד שן כסופה(כתר), וכולם ניסו להכחיש, ולומר שזה מהאור וכו'. תסתכלי ב48 תמונות שנתת יש שם כמה תמונות שרואים בברור את השן. בתמונות של הגרין גלובל ראו. ופה רואים. די עם ההכחשה. ושוב.. תודה רבה על התמונות הוא מאמי, ועייף, והגוונים בשיער היו יפים..
love ya!

יייש סוף כל סוף מישהו מסכים איתי..

אני באמת ממש תמוהה למה הוא לא עשה כתר לבן? לא חבל... הלו??????????? סטייליסטית/סוכן של בראד? תעשו טובה. ד"א התמונות שווווווווווות בהחלט!

West Doll

New member
וואו../images/Emo9.gif איזה קרדיטים אלוהים...חחח

וד"א בכתבה בפרומו הוא מזה מאמי... והכי שמחתי שסופסוף היא חיסל את כל השמועות המטומטמות על זה שהוא ואנג'לינה התחתנו
השמועה אומרת שאתה ואנג'לינה התחתנתם. "זה לא נכון, אבל אנחנו לא פחות מחויבים", הוא צוחק. "שני אנשים עם הרקורד שלנו... לא תודה". ואני גם מחכה שהוא יבוא כבר לישראל
(עם אנג'לינה כמובן
)
מעולם לא ביקרת בישראל על אף שאתם מטיילים בכל העולם. אתה מתכנן לבקר גם אצלנו? "הייתי רוצה מאוד להגיע לישראל, אבל אין לי כרגע תוכנית ספציפית". שנכין לו תוכניות??
ותודה רבה סטארפיש על כל העידכונים
וד"א אם פעם הבאה את רוצה תמונות בלינק ולא סתם להעלות אותן לפורום, אני אביא לך חופשי

Shiri from the block

Active member
OMG../images/Emo178.gif../images/Emo113.gif עידכון יותר מידי חם :| די, אין, זה כבר לא אפשרי.. אני לא יודעת איך הוא עושה את זה, זה לא יאומן. איך אפשר להתייפה מיום יום? :| פשוט שלמות. אין מילה אחרת לתאר את הבנאדם הזה.

Mayuchkita

New member
סטארפיש את באמת מלכה ../images/Emo47.gif

וואו כמה עידכונים ! תודה רבה !

למעלה