American Starfish
New member
חם מהתנור../images/Emo222.gifהמון תמונות../images/Emo178.gif
מה שלום חברות הפורום האהוב עליי?
אז- השבוע חגגנו יומולדת לענבל (
), וגם זהרה חגגה שנתיים ביום ב' (ועל כך בהמשך
), וחו-ץ מזה- עוד ארבעה ימים יתקיים טקס גלובוס הזהב- ובראד מועמד לשחקן המשנה על "בבל"!
איזו התרגשות |משיע| אה, כן- וכנראה שב-18 לחודש יתקיים המפגש- ונראה סופסוף את הסרט, אם אין לכן התנגדות
אז- לבראד היה הספק א-ד-י-ר השבוע. וכשאני אומרת "אדיר", אני מתכוונת ל:
איפשהו באמצע שבוע שעבר, בראד לקח חופשה מצילומי "בוטון" שלו, והפליג על ספינה בשם "הזונה האדומה" (
) לאיי הבתולה. הוא לקח איתו את זהרה (לפחות אין עדויות מצולמות גם לילדים האחרים...
) אז בכתבה הזו אתם יכולים לראות גם את בראד (מעשן!
חשבתי שהוא מנסה להפסיק) גם את זהרה וגם את אנג'י שמתראיינת- וכהרגלה לאחרונה, שוב מדברת על בראד והילדים...
כמה ימים אחרי- בראד הגיע עם קייט בלאנשט להקרנה חגיגית של "בבל" בפסטיבל הסרטים בפאלם ספרינגס- לבוש בהידור ומדגמן תמונות משגעות להנאתנו
וזו התמונה האהובה עליי מאותו אירוע
כתבה הכוללת עוד תמונות מאותו אירוע- כולל ברכת יומולדת של אתר Justjared לזהרה (שחגגה ביומולדת של אלביס, דייויד בואי ואחי
), וקטעים מראיון עם בראד- שנערך בהזדמנות חגיגית זו של הפסטיבל. לדוגמא: כשנשאל אם הם מתכוונים להביא עוד אחים למדוקס, זהרה ושיילֹה, ענה בראד: “Always, of course. We’ll let you know when we get there.” תזכור, בראד, הבטחת!!
ולמטה:
בראד הספיק גם להיות השבוע, ביחד עם אנג'לינה (מתי הוא מספיק, לעזאזל? חכו שתשמעו מה הוא עשה בהמשך השבוע...), בבכורה של הסרט שהפיק: "God Grew Tired of Us"- והיה שם כל כך מהמם שכמעט נפלתי מהכיסא כשראיתי את זה (טוב, אולי זו החליפה... בעצם לא. זה בראד
) אני אשרשר תמונות מהסרט להודעה- כי הן פשוט כל כך יפות...
ניקול קידמן גם היתה בבכורה של הסרט- ובראד הצטלם איתה (הם נראים כל כך יפים ביחד! חכו שתראו
)
ובראד חזר לסט של "בוטון" (שוב- מתי הוא הספיק?) וצולם ללא חולצה (!!!
) על ספינה בקאריביים, על הסט של הסרט (המממ- זה אומר שיש שם גם סצינה ללא חולצה
). לפני שאתן פותחות את הקישור, אני מציעה לשבת
ושימו לב שיש גם קטע וידיאו!) תיהנו
I know I did
מה שלום חברות הפורום האהוב עליי?