American Starfish
New member
חם מהתנור../images/Emo222.gif הצילומים התחילו!!
ולאיזה צילומים אני מתכוונת? של "בנג'מין בוטון", כמובן!
יש גם תמונות... אבל קודם כל: אני רוצה להודות לכולכם על השרשור מחמם הלב מאתמול (ובייחוד למיצי שפתחה אותו
) אתן באמת מקסימות, ואני כבר מתה לפגוש אתכן in person, כמו שאומרים
ועכשיו:
לפני קצת פחות משבוע, בראד החל לצלם בניו- אורלינס (שכידוע, הוא עוזר לשיקומה אחרי הוריקן קתרינה) את הסרט החדש בכיכובו- "המקרה המסקרן של בנג'מין בוטון", שבו מסופר על אדם שמזדקן אחורה (הו, האירוניה
) ומכיוון שבתחילת הסרט הוא צריך להיות מאוד זקן, עושים המאפרים לבראד את הדבר האהוב עליו- נכון מאוד, מנסים לכער אותו! (לא בהצלחה רבה, יש לומר
) אז הנה דוגמית של מה שמחכה לכן
ושאר התמונות- כולל כתבה מ- Justjared (שבה הם טוענים בתוקף שבראד לובש חליפת שומן לצורך התפקיד)- כאן (ואל תיבהלו, הוא לא גילח את הראש, זו מסיכת גומי!
והוא גם לא נהיה אדום פתאום
וכמה כתבות על צילומי הסרט: זו מה- Sun, וכתבה נוספת שכוללת תמונות חדשות (ממש מהיום) מהצילומים, גם מ"ג'סט ג'ארד"
(אגב, כל כך שקוף בתמונות האלה שזו מסיכה! אני לא יודעת מה בדיוק הם מנסים לעשות
) ואני אומרת: 1.) בראד הוא באמת הארנב של אנרג'ייזר, אם כמה ימים אחרי החזרה מהודו- קמבודיה- וייטנאם וההפקה של הסרט לאנג'לינה, הוא כבר מצלם סרט חדש בכיכובו!
2.) אל דאגה, בראד לעולם לא ייראה ככה- גם לא בעוד 30 שנה
ועוד כמה דברים- שלא קשורים לצילומי הסרט- למטה:
ה"דזרט סאן" מדווח שבראד וקייט בלאנשט צפויים להופיע (כמו גם סרטם, "בבל") בפסטיבל הסרטים של פאלם ספרינגס (שבשבילנו זה אומר- בעיקר עוד כתבות ותמונות
וקייט גם מדברת על בראד ועל העבודה איתו, בכתבה ממ שנחמדה- בקישור השני למטה
ובקצרה, היא אומרת: "היה נהדר שבראד היה שם, הוא פתוח ומצחיק, וגורם לי לצחוק. הוא גורם לי לחשוב על הסגנון של הסרט בצורה שלא חשבתי עליו קודם. הוא שואל שאלות על התסריט, שאני אפילו לא הייתי חושבת לשאול. הוא בחור מאוד אסתטי, ואני כנראה טיפוס מאוד אמוציונלי, והוא מוציא את זה ממני."
ואחרון לבינתיים- מסתבר שהוויטנאמים מאוד אהבו את בראד ואנג'לינה...
בעיקר בשל העובדה שבראד היה נחמד והשאיר להם טיפים גדולים (טוב, נו, כסף יש
) וכרגיל, זה לא נגמר בהודעה אחת
יש, כמובן, עוד!
ולאיזה צילומים אני מתכוונת? של "בנג'מין בוטון", כמובן!