חם מהתנור
הצצה ל"אושן"

חם מהתנור../images/Emo222.gifהצצה ל"אושן"../images/Emo98.gif

שלום לבנות הפורום האהוב עליי!
אז השבוע חגגנו יומולדת ללחם האהוב עלינו
ומי ייתן ונחגוג עוד הרבה כאלה ביחד!
בנוסף, הבכורה של "בבל" הולכת ומתקרבת- כרגע התאריך הרשמי הוא 2.1.07 (מוזר- זה ביום שלישי), ובכל מקרה אני לא יכולה לנסוע לת"א בשבוע הראשון של ינואר- אז מה דעתכן שנקיים את המפגש ב-11 לחודש (יום חמישי)? תתאפקו לא לראות את הסרט עד אז?
ולסרט אחר של בראד: האתר Justjared מאפשר לנו הצצה ראשונה בתמונות סטילס מהסרט, הפוסטר של הסרט (משמאל
) וקצת דיבורים על הסרט (למשל- ברני מק אומר: "אושן 13 הוא מה שאושן 12 היה צריך להיות"). כמו- כן, יש שמועות שבראד חוזר עכשיו לצלם שוב כמה מהסצינות של הסרט (ולכן הוא גם היה צריך להסתפר שוב כמו ראסטי... חכו, התמונה בקישור הבא
).
אותו אתר גם ארגן ספיישל מיוחד ליומולדת של בראד (כי הם אוהבים אותו
), עם תמונות נבחרות, כולל תמונה של בראד מסופר ביומולדת שלו עצמו
והנה ידיעה שתצער את ענבל
- בראד מנסה בכל כוחו להפסיק לעשן (בעידודה של אנג'לינה
), ולכן הוא הולך למהפנט, שיעזור לו להיפטר מההרגל המגונה! הנה הכתבה מ"סטאר" (
) (ענבל, אולי תלכי גם?
) ולמטה:
עוד מ"סטאר": תמונות של בראד ואנג'י מהסט של "A Mighty Heart" שצילמו בהודו לא מזמן (בראד הפיק).
ואם אתן מתעקשות לקרוא גם את החלק של אנג'י, אז הנה קישור לכל הכתבות שהופיעו באותו "סטאר"
וגם: חשיפה- תמונות של בראד ואנג'לינה מקמבודיה (בעיקר של אנג'לינה, אבל יש גם תמונה מדהימה של בראד מוקף בהמון ילדים
)

ומה יש לאנג'לינה להגיד ../images/Emo68.gif

על המשך הרחבת המשפחה (אימוץ, תירגעו
) ועל בראד כאבא? הכל בוואלה
ורק דברים טובים, כמובן: "הוא אבא מצפוני. הוא התעורר מוקדם בבוקר, כשאני המשכתי לישון בשביל הראיון הזה. הוא נהנה מהילדים מאד. הוא פרטנר נפלא ואדם נהדר, נהדר".
והנה בראנג'לינה על השער של "פיפל", משמאל אתן יכולות לראות את התמונה בלי "הפרעות" למיניהן
ועוד משהו חביב על האימוץ מ-nrg
תיהנו!

ואיך יכולתי לשכוח ../images/Emo12.gif

את העמוד מ"פיפל" שבו בראד מצולם עם שתי ילדות קמבודיות קטנות, ונראה מבסוט לאללה!

ממתי העיתון?../images/Emo100.gif../images/Emo60.gif

מלפני ה-18
כי אני קניתי את של ה-18 והקטע הזה לא היה, היו 3 תמונות אחרות

Shiri from the block

Active member
../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif אח אח, פשוט בנאדם מדהים מדהים מדהים. תודה סטאר על הכל!

תודה סטאר../images/Emo70.gif|../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

מעניין אם הוא פנה למהפנט בהמלצתו של מאט דיימון(שהרי הלך גם הוא
). אני זוכרת שמאט דיבר על זה בג'יי לנו, וחשבתי לעצמי ''תשפיע על חברך אדון פיט לעשות אותו הדבר!''
אני אוהבת את התספורת ראסטי. הולמת אותו.
מחמם לב איך שאנג'י מדברת עליו.
ושוב תודה סטאר

West Doll

New member
אומייגאד../images/Emo99.gif

זה העדכון הכי טעים שראיתיייייייייייייי
תודה סטאר

למעלה