חם מהתנור
חדשות ועדכונים

חם מהתנור../images/Emo222.gifחדשות ועדכונים../images/Emo79.gif

אני מקווה שזה בסדר שאני פותחת את השרשור הזה
כרגיל יש הרבה מידע על בראד ובמיוחד על הזוג יחד ועל 3487593 ילדיהם
תהנו
בראד ואנג'לינה תורמים מיליון דולר לדארפור(בחבל דארפור שבסודאן נערך ג'נוסייד-רצח עם כבר מספר שנים)- סחטיין וכל הכבוד להם
צריך לעשות משהו עם מה שקורה להם ואם בראנג'לינה יתחילו בטוח עוד רבים ימשיכו(אני מקווה)
בקישור אנג'לינה מדברת על איך שבראד שינה את חייה , הלידה של שיילה, על פקס וכו'..
יש הרבה תמונות של בראד לוקח את מאדוקס לבית הספר בפרג, שם הם שוהים בגלל צילומי הסרט של אנג'לינה. (חמודים
) + 2 קישורים נוספים לתמונות של בראד ומאדוקס בדרך לבית הספר למטה
אפילו לאנג'לינה יש את הגבולות שלה, צלם פאפרצי ניצל את ההזדמנות שיש שמשיה/סכך מורם על מנת לצלם את אנג'לינה רוחצת את הילדים, בנוסף תמונות של בראד(למטה) חכו חכו, יש המשך
בהודעה הבאה

ההמשך...../images/Emo79.gif

בראד פיט ב-20 תמונות פאפרצי כשהוא הולך לשגרירות ארה"ב בפרג, זו הפעם השנייה שבראד עושה את דרכו לשם באותו היום, וידיאו כאן ותמונות פה .
ככל הנראה יש בעיות בפרוייקט של בראד בניו אורלינס, אני לא כ"כ הבנתי במה מדובר שם אבל ממה שכן הבנתי אדמה נשברה(
) בשטח הפרוייקט של בראד בניו אורלינס
בראד סרב בכל תוקף להראות את ישבנו העירום(
) בסרטו החדש שמצטלם The Curious Case of Benjamin Button ודורש כפיל ישבן
ואני שואלת.. למה
מה עשינו
עשינו משהו רע
חעחע תמונות של בראנג'לינה והידיעה למטה
יצא סט שני של תמונות נוספות של בראד ואנג'לינה בארוחת הערב במסעדה בפראג, למטה, ובנוסף וידיאו של בראנג'לינה עוזבים את המסעדה(חכו מעט, לא מיד מראים אותם)
ו..זהו
תהנו

AC LoVeR

New member
תודה על העידכונים ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

גם לי יש קצת הודעות
בעיתון '7 ימים' יש בע"מ 68 כתבה גדולה על אנג'לינה ג'ולי, ויש שם תמונות של בראד וקצת דיבורים עליו.. לגבי סרטים עם בראד השבוע: בהוט - יום א' 13.5- 21:30 בערוץ הוט דרמה (אפיק 12) שידור חוזר: יום ב' 14.5 - 03:10 באותו ערוץ. לגבי יס - אין סרט עם בראד בסופ"ש הזה.. אולי במשך השבוע יהיה...

איזה סרט זה בהוט?../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

תודה ראיתי ת'תמונות של בראד בעיתון

AC LoVeR

New member
אוי שכחתי לרשום../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

באמת..
בכל מקרה זה "סליפרס"

אהממ... תודה ../images/Emo13.gif

נכנסתי לפורום וקצת הופתעתי לראות את הפינה- לא זכרתי שפתחתי שרשור כזה
בעיקרון, אני פותחת את השרשור, אבל אתן יכולות להוסיף את העדכונים- אם אתן רוצות. זה באמת לא קל לאסוף כל כך הרבה (בדרך כלל יש הרבה בשבוע אחד), ואני אשמח לעזרה.

ואי אפשר בלי קצת ../images/Emo135.gif ../images/Emo8.gif

רכילויות בעברית
מוואלה:
בראנג'לינה לא מרשים לילדים לראות סרטים אלימים (המממ... זה טוב, לא?
)
צלמי פפראצי חטטניים במיוחד צילמו את אנג'לינה רוחצת את ילדיה (זה נשמע קצת הזוי... חוץ מזה, נראה לי שהתמונות היו כבר מתפרסמות- לא?
) מ- nrg:
השותפה למיטה של בראנג'לינה? (טוב, זה ב-א-מ-ת הזוי
)
הכתבה בעברית על הישבן של בראד, מתוך "סקסי"
מה שכן, אני באמת לא מבינה- זו לא פעם ראשונה (וגם לא שנייה) שהוא צריך לחשוף את הישבן בסרטים! מה, בגלל הילדים?

אני זוכרת שפעם בראד אמר../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

שמעכשיו הוא לא רוצה לעשות סרטים לא צנועים או משהו בסגנון כדי שהילדים שלו יראו אותו בסרטים מכובדים וחינוכיים משהו
לגבי השותפה באמת נשמעע ממממש הזוי
אבל לא בלתי אפשרי חחח

למעלה