חם מהתנור
חזרה לסט!

ronenkroch

New member
בראד פיט - כוכב ירוק

בראד פיט הוא מהכוכבים הירוקים של הוליווד. על הטרנד הכי חם בהוליווד ועל בראד ועוד כמה גיבורי תרבות ירוקים חדשים בהוליווד בכתבה הבאה: http://www.nrg.co.il/online/35/ART1/531/412.html

חם מהתנור../images/Emo222.gifחזרה לסט!

היי גירלז!
השבוע יש הרבה עדכונים (טוב, לא ממש הספקתי לעדכן בשבוע שעבר- וגם הייתי די מבואסת מזה שהמפגש בוטל- אבל אם הכל יילך כמתוכנן, ניפגש השבוע
). מה גם שנפתחה גלריה חדשה בפורום, לבקשת רוית, ושמה "טקסים ואירועים שונים". אתן מוזמנות להוסיף תמונות מהטקסים האהובים עליכם (אהמ אהמ *גולדן גלוב*
)
בראד ואנג'לינה חזרו לניו- אורלינס אחרי הטקס, כדי שבראד יוכל להמשיך לצלם את "בנג'מין בוטון"
אז כאן יש כתבה על העניין, כולל קטע וידיאו
ותמונות של בראד מחלק חתימות לחבר'ה מניו- אורלינס
2X
והנה כתבה שנקראת "השולחן העגול של האוסקר"- ובה מראיינים כל מיני כוכבים שהסרטים שלהם מועמדים לאוסקר (וכאן נכנס בראד לתמונה
). אז הנה ראיון מקסים, כולל קטע וידיאו שהפרדתי אותו לקישור נפרד במיוחד בשבילכן
ולמטה:
תמונה חדשה מהסט של "בוטון" (שוב קרחת וחליפת שומן!
), וגם כתבה על העניין (כלומר, הצילומים).
כתבה בעברית (מווינט) על המעבר לניו- אורלינס (לדעתי סתם ניפחו את העניין, והמעבר הוא לצורך הצילומים
)
ומשהו שגיליתי ממש עכשיו- תרגום לעברית של חלק מראיון "השולחן העגול" עם בראד (אני רק רוצה להגיד לכן שאת החדשות ה"מרעישות" שכתובות שם- שבראד עבד בגיל 24 כנהג לימוזינה של חשפניות- ידעתי כבר משנת 94'
)

ועוד מטעמים ../images/Emo211.gif../images/Emo135.gif../images/Emo212.gif

אז בואו נתחיל באוסקר:
לצערי הרב, בראד לא מועמד לאוסקר כשחקן המשנה הטוב ביותר
א-ב-ל "בבל" מועמד ב-3 קטגוריות: "הסרט הטוב ביותר" (כמובן
), "הבמאי הטוב ביותר" (להזכירכן- הסרט כבר זכה בפרס "דקל הזהב" על הבימוי), ושתי מועמדויות של "שחקנית המשנה הטובה ביותר" (אני לא מכירה את השחקניות שמועמדות, אבל קייט בלאנשט לא מועמדת). כמו שאני מכירה את בראד, הוא בטוח יבוא לטקס- הוא בוודאי לא יחרים אותו בגלל שהוא עצמו לא מועמד (כמו שעושים לפעמים שחקנים אחרים
)
הנה תמונות של אנג'י ובראד אוספים את מדוקס מהגן
והכתבה כוללת גם תמונות סולו של בראד, וביקורת טובה על "בבל" מ"ניוזוויק" של ה-29 בינואר (כלומר- יום שני, כלומר- זה עדיין לא יצא, ולנו יש את זה פה!
)
ולסיום- עוד קצת על הגלוב (אם עוד לא שבעתן ממנו
): תמונות של בראד ואנג'י מהטקס מ-, ולמטה:
כמה עמודים (
) של תמונות מאתר אחר
והכתבה מ"פיפל" על בראד ואנג'י כמתלבשים הטובים של הגלוב

ברח לי קישור אחד ../images/Emo9.gif

התמונות מהגלוב- מ-Justjared
ושכחתי עוד משהו- קורטני קוקס מתיידדת מחדש עם בראד לאחר הגירושין מג'ניפר
מתוך "אס וויקלי"
ועוד אחת קטנה (אבל באמת אחרונה)- ראיין סיקרסט שראיין אנשים על השטיח האדום בגלוב, אמר שבראד היה "פנטסטי", ואילו אנג'לינה לא שיתפה איתו פעולה. הנה הכתבה- גם מ"אס וויקלי"

תודה רבהההה../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo121.gif

כרגיל עדכונים מעניינים ובהחלט יפים

West Doll

New member
ווואו../images/Emo2.gif כמה עדכונים../images/Emo9.gif

סחתיין על ההשקעה סטארפיש
ותודה רבה על הכל

למעלה