חם מהתנור
לחם בדבש?

חם מהתנור../images/Emo222.gif לחם בדבש?../images/Emo74.gif

אהלן חבר'הההה! ושנה טובה מוקדמת לכולכם!!
אז יש עדכונים? יש ויש
קודם כל, רוית הסכימה לעצב לנו ברכת שנה טובה לפורום, ואני מקווה שיהיו עוד מצטרפים לעיצוב! (ח"ח
)
בראש השנה- מתוכנן לנו ספיישל תמונות חדשות- ובו תשרשרו את התמונות האהובות עליכם מהעדכונים השבועיים האחרונים- וזאת לאור הריבוי העצום של תמונות חדשות מדהימות! וגם כי מגיע לנו ליהנות קצת בחג
(אל תדאגו, אני אתן קישורים להכל!)
אז הנה התמונות המאוד מאוד טעימות של בראד, אנג'לינה וגו'ד לאו (מה הוא קשור?
) בתערוכת אמנות בליל חמישי האחרון!
ויש תמונות נוספות פה וגם פה
(והנה אחת לדוגמה
)
בכתבות שלמטה: בראד אומר שלא יעשה יותר סצינות סקס!
מאמר מעניין על "בבל" כסרט שבראד יתגאה להראות לילדיו (די! אני כבר לא יכולה לחכות...), ושוב כתבת רכילות בנושא "למה אנג'י לא תתחתן עם בראד" (אבל התמונות!
) אל תלכו לשום מקום!

אמרתי לכם לא לזוז? ../images/Emo123.gif

אז הנה המשך!
נכון שהראיתי לכם קודם תמונות של בראד ואנג'לינה בתערוכה? אז הנה הווידיאו!
בראד הוא Dishy Daddy מספר שתיים (אחרי דייויד בקהאם
) ואנג'לינה היא Yummy Mummy מספר שלוש! הכל כאן (
אזהרה למעריצות בריטני! לא להיכנס אם אתן לא רוצות להתעצבן
)
השמועות על הריון נוסף לאנג'לינה הולכות ותופחות כמו הבטן של אנג'לינה... (תראו!
) אז כאן יש כתבה על זה... (
אזהרת רכילות
)
בקישורים שלמטה: הכל על התמונות החדשות של שיילֹה- מ- Just Jared ומשהו משעשע על בראד: הוא רוצה עכשיו לקחת רק תפקידים שהילדים שלו יוכלו להתגאות בהם (חח לא נראה לי שמשימה בלתי אפשרית הוא אחד מהם
), לכן הוא אומר שיהיה יותר זהיר בבחירות שלו. (אמממ... את "הסרט בו אבא ואמא נפגשו" לא הייתי מראה להם!
) תיהנו!

Shiri from the block

Active member
וואי כוסאמא שלהם.(בקשר לבריטני) הם לא יודעים כלום!! כלום!! הכל סתם שמועות מרושעות!!! אוףףףףףף, בריטני בכלל לא אמא גרועה! איך אין להם נקיפות מצפון על כל הזוועות שהם רושמים בעיתונים????

Mayuchkita

New member
סורי שאני אומרת לך אבל.

אמא שמושיבה את הבן שלה על הברכיים בזמן נסיעה והוא לא חגור (ובכלל הוא אמור להיות בתוך הכיסא תינוקות ועוד בזמן נסיעה) היא אמא מאוד גרועה אם היא עושה כזה דבר.. אז שופטים אותה בצדק.

Shiri from the block

Active member
ממ אוקיי דבר ראשון-זאת הייתה נסיעה קצרה. דבר שני- הפפראצי כל כך לחצו עליה והיו צמודים אליה שהיא נכנסה לפאניקה ורצתה לברוח משם כמה שיותר מהר. אולי את לא יודעת אבל אצל בריטני הפפראצי חוגגים מסביבה 25/7 (כן כן, לא טעיתי. זה בכוונה להדגיש את ההגזמה שלהם כלפיה) ויש עוד מיליון כאלה, זה לא רק צלם אחד, זה מלא אנשים שסביבה. דבר שלישי-היא אמרה שככה היו עושים אצלה בבית, שאבא שלה הושיב אותה על ברכיו ונסע איתה.. סגנון קאנטרי כזה, היא אמרה. תאמיני לי שהיא לא הייתה עושה משו שהיה מסכן אותו../images/Emo4.gif לפני שהיא נכנסה להריון כל מה שהיא דיברה עליו בראיונות זה עד כמה שהיא כבר מתה להקים משפחה ושיהיה לה ילד.

Mayuchkita

New member
יש משהו נכון במה שאת אומרת אבל

בדיוק כמו שאמרת כל הפפרצי סביבה כל היום , באמת בשביל מה היא עושה את זה? בשביל עוד שערורייה ?
בשביל מה, אם היא יכולה להושיב אותו בכיסא של תינוקות לידה. ותאמיני לי אני יודעת.. אני הייתי מעריצה גדולה שלה.. פעם..

Shiri from the block

Active member
למה נראה לך שהיא עשתה את זה בשביל לעשות שערורייה? אסור לה לצאת מהבית יותר? היא צריכה להיות כלואה עד שהילדים שלה יגדלו..? פשוט לא היה לה משו אחר לעשות, היא אמרה שהפפראצי סגרו עליה ולא נתנו לה לזוז. ולא היה לה כיסא תינוקות אז, רק אחרי המקרה היא קנתה אחד.

Shiri from the block

Active member
טנקס סטאר!! אחלה עידכונים! רק חבל שבראד לא ישחק יותר בסצינות סקס../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אני מקווה שהוא לפחות עדיין יוריד את החולצה../images/Emo123.gif

חחחח ../images/Emo6.gif רק אם הוא יחשוב שזה

לא יגרום לשיילֹה איזו טראומת ילדות או משהו
Too late for me... אהההה

Mayuchkita

New member
זה לא קעקוע זה נראה כמו שריטה ../images/Emo6.gif

אם אני לא טועה

תודה! ../images/Emo24.gif חח זה נראה יותר כמו

לכלוך מהאוטו
גם לי יש "קעקוע" כזה אחרי שאני מתעסקת עם האוטו שלי (שמן- מים)

!#$^%*&(^^$

שיפסיק להראות כ''כ טוב
בעצם, שלא יפסיק.
תודה סטאר, אחלה עדכון כמו תמיד

תודה רבה על הכל!!../images/Emo74.gif../images/Emo3.gif

פתאום כל שחקן נהיה לי פחדן ממה שהילדים שלו יגידו.. חלאס, תעשו את התפיק שלכם עד הסוף.. זה שהילדים שלכם ירצו לראות את אבא מנשק את אמא/אמא אחרת, זה בחיתם בלבד!!! (ד"א אותי זה היה דדדדוחה
). כל אחד וחייו שלו. לא? גם ג'וני דפ אמר שמעתה הוא יעשה רק סרטי משפחה, כאלו שיוכל לראות אותם יחד עם ילדיו. (שודדי הקריביים זה סרט משפחה?!)
שנה מקסימה, מדהימה, מהנה לכולם!

למעלה