חם מהתנור
עדכונים חמים!

חם מהתנור../images/Emo222.gif עדכונים חמים!

אז מה שלומכן, חבר'ה?
אני שמחה לראות שהפורום שלנו חי ובועט!
ואזת למרות שהמנהלת האהובה מיצי 007 נסעה לחו"ל, כן, כן- לחודש...
אז אני מקווה שהיא נהנית שם!
לקראת יום כיפור אני מחליפה את הסקר- כי באמת כבר הגיע הזמן... אז צפו להפתעה
ובכל מקרה, צפוי לנו ביקור של ה אורחת האדומה שלנו ביום הזה- אז מי שמרגישה את עצמה "כופרת" כמונו
מוזמנת להיות כאן איתנו! יהיה כיף
סופסוף רכילות בלי אף מילה רעה!
כתבה על בראד ואנג'י שהכותרת שלה היא "יותר מאוהבים מתמיד", והיא עוסקת בקוצי- מוצי שלהם ביחד בציבור לאחרונה (תמיד הם היו כל כך מאופקים מבחינת הפגנת רגשות בציבור...)
זוכרים שבראד רצה לעשות פעם סרט על ג'ף באקלי (וגם לגלם אותו) ואמא של ג'ף לא אישרה לו? אז הנה הוא מנסה שוב
ידיעה שאומרת שבראד הולך לעשות סרט עם סשה ברון- כהן (מי???) ושזה היה תמיד חלומו של בראד...
ולמטה:
בראד ואנג'לינה תורמים כל אחד מיליון דולר לארגוני צדקה
(פדיון כפרות?
)
וגם: אולפני פראמאונט מכחישים את השמועות לפיהן התפקיד של טום ב"משימה בלתי אפשרית" הוצע לבראד. ובראד ואנג'י על שער של איזה מגזין גרמני (בפנים התמונות שכבר ראינו בשבוע שעבר, אז אל תתרגשו)

West Doll

New member
חחח הוא רוצה לעשות סרט עם

סשה ברון כהן??? למה לעזאזל???
הוא כזה מטומטם

West Doll

New member
אוייש..עזבי..

הוא איש שכל כך מיותר לאנושות
כזה איש גס ושפל...למה בראד רוצה לעשות איתו סרט??
אולי זה בכלל ההפך....ככה יותר סביר... זה הבנ"א הנ"ל
הוא מנסה לשחק אותה ראפר Ali G יש לו גם סרט..תחת אותו שם נדמה לי..כל כך סרט מיותר!

עלי ג'י??../images/Emo12.gif

ממש לא ציפיתי לזה...
אני מקווה שזו סתם שמועה! בכל מקרה, נראה לי שהוא מתכוון להפיק לו סרט ולא ממש לשחק איתו בסרט (לבראד יש גם חברת הפקות).
עלי ג'י יכול מקסימום להיות ניצב בסרט שבראד משחק בו!

Mayuchkita

New member
לא הבנתי !!

מה הוא ראפר האיש הזה? הוא שחקן? הוא זמר? הוא מאמריקה? הוא ישראלי ? תפרטי קצת ..

הוא לא ישראלי ../images/Emo6.gif

אבל נראה לי שהוא יהודי, בגלל ה"כהן"
הוא ראפר וקומיקאי, אחד שמאוד אוהב גסויות ולא בוחל בשום דבר (טוב, אם בראד השתתף בשני פרקים של "ג'קאס", אז אני יכולה להבין מאיפה הוא מתחבר אליו... או יותר נכון מאיזה צד של הגוף
)

../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

אז הוספתי אותו כבר
קודם כל, תוצאות הסקר הקודם: מה צריך בראד לעשות כדי להחזיר את הקריירה שלו למסלול ה"איכותי" יותר? 7 20.59% להפסיק לעשות זבלוני המשך לסרטים כמו אושן 13 9 26.47% לעבוד בהפקות עצמאיות יותר 18 52.94% לקחת יותר תפקידי אופי ופחות תפקידי יופי אז מסתבר שרובכם חושבים שבראד צריך לשחק פחות בסרטים כמו "טרויה" ויותר בסרטים כמו "ג'סי ג'יימס" שתיכף יוצא
והסקר החדש הוא: אושן 13- בעד או נגד? יאללה, להצביע!

lovemichael

New member
תודה על העידכונים../images/Emo13.gif

וה אורחת,מתגעגעים אליך!! אני מקווה שנהנת בהכשרה,זה בד"כ קשה אבל כיף

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifתודה רבה על העדכונים../images/Emo140.gif

ואגב הצבעתי לסקר
שבת שלום

למעלה