חם מהתנור
קבלו את בבל!

חם מהתנור ../images/Emo222.gif קבלו את בבל!

היי בנות יקרות!
אז כפי שאתן יודעות (ואולי לא?) בבל עולה השבוע לאקרנים, גם בארה"ב וגם בארצנו! (למה אתן חושבות שראיינו את בראד ל"פרומו" של מעריב? סתם בגלל הפרצוף היפה שלו?
) אז קבלוווווווווו חדשות על הסרט ועוד קצת עניינים של בראד... כמו בכל שבוע
אם מישהי מכן רואה את הסרט השבוע (או סתם לא אכפה לה מספוילרים
) הנה תמונת ספוילר ענקית לסרט!
חבל שאתר האינטרנט ה-
הזה לא הזהיר אותי מראש
והנה קטע וידיאו מתוך הסרט- סתם למי שרוצה לדעת אם שווה ללכת או לא (מבחינתי זו לא שאלה בכלל
)
ובעקבות הסרט המאוד מוצלח שלו- "סקיי שואוביז" חוזים שבראד יהפוך לאחד השחקנים עם המשכורת הכי גדולה בהוליווד (רגע... זה לא קורה כבר עכשיו?
) ובקישורים למטה:
גם גווינת' פאלטרו צפתה בסרט והתרגשה
וידיאו
! על העשייה של הסרט
וביקורת על בבל מ"טיים מגזין" הקרוב!
לסיום, קבלו תמונה מדהימה
של בראד בג'איפור, הודו (חכו, יש עוד כמה! והקישור בהודעה הבאה
ההודעה הנוכחית מוקדשת ל"בבל") הנה היא

התמונות ../images/Emo178.gif ועוד כמה דברים

אז הנה, בראד משוטט לו בג'איפור, ומצטלם ללא אנג'לינה - דוגמית כאן
ושאר התמונות כאן (
)
והנה תמונה (באיכות חרא, אבל בכל זאת תמונה
) מ- JustJared, של בראד משחק עם זהרה
וגם- אנג'לינה התעלפה על הסט, בראד מודאג (הממממ... הריון נוסף?
) ולמטה:
בראד ואנג'לינה ביקרו גם בג'ודהפור, כדי לקנות תכשיטים.
ובראד מצטלם בהודו גם ל(עוד) פרסומת יפנית, והפעם לטלפון נייד!
וסתם למי שפספס בשבוע שעבר- הכתבה על בראד מ"פרומו", שהופיעה גם ב-nrg (ראיון עומק שווה במיוחד!!
)

ועוד טיפ- טיפה ../images/Emo9.gif

בראד, אנג'לינה, מדוקס ואפילו זהרה חתמו על ספר אורחים באתר כלשהו בהודו... אנג'י כתבה את הברכה בכתב החרטומים שלה
ממתי זהרה יודעת לכתוב?
בטח אנג'לינה חתמה בשבילה... והנה התמונה
והנה משהו מכעיס- זונה הוליוודית כתבה ספר על כל מי שעבר אצלה, והיא טוענת שגם בראד השתמש בעבר בשירותיה
שיהיה שבוע מצויין, ורוצו לראות את "בבל!"

../images/Emo62.gifהודעה על השבתת האתר

שימו לב: בעקבות שדרוג שרת הנתונים של תפוז, בלילה שבין שישי לשבת הקרוב (27-28/10) האתר יושבת למס' שעות: בין השעות 01:00 בלילה ועד ל-07:00 בבוקר. אנו מתנצלים מראש על אי הנוחות הזמנית שתיגרם.

הא! ../images/Emo6.gif זה אומר שעד 1 בלילה אפשר

להציף את הפורום בתמונות שוות של בראד!
אני אומרת שנעשה מסיבה!

טוב, אז הנה תרומתי הצנועה לכבוד

סגירת האתר הזמנית
בראד וקייט (למה לעזאזל היא כותבת את השם שלה עם C?
) בתמונה חדשה מה"אנטרטיינמנט וויקלי"
בראד משחק בנאדם יותר מבוגר בסרט, אבל אפילו בגילו הוא לא נראה, ככה שהקטע של להזקין את עצמו לא ממש עובד

West Doll

New member
תודה על החדשות סטארפיש../images/Emo24.gif

והנה בראד וקייט בלאנשט על שער המגזין ‘Entertainment Weekly’ מדברים על הסרט כמובן
ויש למטה עוד תמונות שוות של בראד מהסרטים שלו

lovemichael

New member
תודה סטארפיש../images/Emo13.gif

חדשות מעולות,מה את אומרת על מפגש פורום לראות את הסרט?!
אני יגיע
ועוד דבר,אני מקווה שאנג'י תרגיש טוב,מעניין מה יש לה...

זה רעיון מצוין ../images/Emo45.gif

אתן יודעות מה? נראה לי שקצת הטעו אותנו... אמרו שהסרט עולה לאקרנים בארץ ב-26 לחודש הזה, והיה ראיון עם בראד ב"פרומו" ובו אמרו שהסרט עולה השבוע, אבל כנראה שהתכוונו לארה"ב- כי באתר "סרט" אומרים שהוא טרם התחיל להציג ויעלה רק בחודש הבא...
אבל אני לחלוטין בעד לראות את הסרט עם כל הפורום!
זה יהיה מרגש
(וא-ג-ב- זה 142 דקות!! תענוג צרוף
)

מיצי007

New member
רעיון מצויין!

הסרט מגיע לכאן כבר בנובמבר, סוף נובמבר. אפשר לקבוע לבכורה!

|בן|איזה מדליקקק../images/Emo183.gif

ביס פלאנט ברמת גןן
איזה WOW חחחחח בתקווה שאני אמצא עם מי לבוא.. למרות שבעיקרון יש עם מי חח

West Doll

New member
../images/Emo45.gifבטח שאני בעד...

העיקר לראות את בראדדדד
ואתן תהיו בונוס
סתם נו, זה הכל בשבילכן

היי תגידו מה כתוב בפיפל?.?

מה כתוב פה? לא הבנתי.. Brad Pitt Seeks Trespassing Charges Against E! Reps for Brad Pitt are seeking trespassing charges against E! Networks after a producer and cameraman allegedly walked onto the actor's property in the Hollywood Hills last week. "Yes, we have filed trespassing charges against E! and are exploring our legal options against both the crew that actually trespassed and the network itself," his rep tells PEOPLE. A Los Angeles police spokesperson says the incident, first reported by TMZ.com, is still under investigation. The cable network, meanwhile, is denying any intentional wrongdoing. "E! Networks is investigating allegations that a producer and cameraman who were filming locations for a program about Brad Pitt went onto property last week that is reportedly owned by Mr. Pitt," according to a statement from the cable channel. "E! Networks did not instruct or authorize anyone working on its program to improperly intrude onto private property, and the individuals involved have been terminated. While neither Mr. Pitt nor his family were at the property when the incident took place, the network in no way condones or encourages such behavior and would like to offer its most sincere apologies to Mr. Pitt and his family."

בקצרה

בראד תובע את ערוץ E! על הסגת גבול, בגלל שני צלמים של הערוץ שפלשו לשטח הבית שלו. ערוץ E! מוסר את התנצלותו.

למעלה