חם מהתנור
שיילֹה הולכת!

חם מהתנור../images/Emo222.gif שיילֹה הולכת! ../images/Emo99.gif

היי בנות!
יש השבוע הרבה שמועות, רכילויות (בעיקר על פרידה בין בראד לאנג'י, וגם שמועות פחות נחמדות על אנג'י- אבל את זה נשאיר לפורום שלה
), וידיעה מרגשת אחת בצירוף תמונות: שיילֹה מבלה עם בראד בפארק- ונחשו מה- היא הולכת!
להזכירכן- הילדה עוד לא בת שנה, כך שזה גיל מוקדם לכל הדיעות- יש כאלה שעושים את זה רק בגיל שנה וחצי
אז פה אתן יכולות לראות את הכתבה והתמונות, אני כל כך שמחה שבראד מעניק לה הרבה תשומת לב ושמחה לראות אותם יחד
, מה שכן- הולכת הולכת, אבל הרבה שיער על הראש עוד אין
והנה בראד ופרקס מתקרבים בפרגוואי
. בראד היה בפרגוואי עם אנג'לינה והילדים, כולל פקס- שקיבל לאחרונה את השם פיט (כתוספת לשמו). ובתמונות החדשות בראד סוחב את פקס על הידיים (וגם חם באוטו עם כובע וצעיף
). ולמטה:
פרידה או לא פרידה (כפי שתראו בקישורים העבריים)- נראה שבראד ואנג'לינה לא יכולים להוריד זה מזה את העיניים בפרגוואי...
(נכון שהתמונה נראית כאילו היא לקוחה מסרט?
) ובראד- תמשיך עם הכובע הזה! הוא נראה מהמם
)
ובראד בשבת שעברה בלוס אנג'לס, על אופנוע (לפני הנסיעה לפרגוואי)- הכתבה למטה, והתמונה משמאל
(המטפחת זה כדי שלא יזהו אותו, או שהוא עושה קטע מייקל ג'קסוני?
)
ומסתבר שלג'סי ג'יימס יש שתי גרסאות, ועדיין לא יודעים איזו מהן ישחררו לקולנוע
(נווו, שייצא כבר הסרט! "אושן 13" תיכף מקדים אותו!) חכו- רכילויות בהמשך!

אוקיי! ../images/Emo190.gif

אי אפשר להתעלם מגל השמועות שרץ לאחרונה, על כך שבראד ואנג'י נפרדו או הולכים להיפרד (למרות שהתמונות- והעובדות הידועות לנו- מראות לגמרי אחרת...). אז ככה:
בוואלה טוענים שאנג'לינה הולכת לזרוק לחם
באי אונליין טוענים שאנג'י טוענת שזה נגמר, ומצד שני אותו האתר מביא לנו כתבה על כך שבני הזוג עצמם מכחישים
שתבינו, אנג'י סבלה השבוע יותר מבראד מגל שמועות שטוען בתוקף שהיא גוססת ושהיא מפלרטטת עם אוליבייה מרטינז (איך יש לה כוח, אם היא גוססת?
). אני אעשה לכן טובה ואביא לכן את אוליבייה מרטינז
ובווינט בוחרים דווקא להתמקד בתביעה שמגישה אנג'לינה נגד איזו מעצבת שקראה לבושם שלה שיילֹה (אבל לא נובל-ג'ולי-פיט! מה את רוצה?
) ועל גל השמועות, אני אומרת: 1.) בראד ואנג'י, כמו שראיתן, פופרצו לפני כמה ימים בפרגוואי, כשהם מאוהבים מתמיד. 2.) למען השם, פקס קיבל את השם פיט! זה לא היה קורה בלי הסכמתה של אנג'לינה. תיהנו לכן מחר במדורות
(אל תדאגו, אני אפתח שרשור גם לזה
)

למה מה היא קיבלה בעלות על השם../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

קצת מצחיק הייתי אומרת העניין הזה... לא חושבת שיש לה זכות לתבוע אותה.. אני מכירה כמה ישראליות בשם הזה והם לא תבעו את אנג'לינה
אנג'לינה אומנם נראית לי קצת משוגעת אבל לא עד כדי כך שלהעדיף את אוליבייה על פני בראד

Shohi

New member
תגידו זה נכון שהם נפרדו?

כתבו הודעה באיזה פורום שבראד ואנג'לינה נפרדו אבל באתי לכאן לאשר ולבדוק אם זה נכון... אצליכם לא כתוב כלום. זה נכון או סתם שטויות?

punky brewster

New member
תגידו בנות זאת רק אני או ש

כשאני רואה את הילדה הזאת קשה לי להתרכ בכל דבר אחר? מה היצור ועוצר נשימה הזהההההההה אם מבת דודה שלי אני מתמוגגת אז עוד מתינוקת כמוך.....הייתי חוזרת עם בראד בתשובה ועושה 11!!!!!! נבחרת!!!

למעלה