חם מהתנור
Brad owns 2007

חם מהתנור../images/Emo222.gifBrad owns 2007

היי גירליז!
אז קודם כל, אני רוצה לברך את המנהלת שלנו- מיצי007
על זכיית "פורום סרטים" בניהולה בפרס תפוח הזהב!
מגיע לך, בובע!
ושנית, אני רוצה להזכיר לכן כמה דברים: מפגש פורום- אם זה מקובל עליכן- בבכורה של "בבל" בתחילת ינואר (לגבי תאריך סופי אנחנו עוד נסגור, רק תכינו את עצמכן
)
לוח אירועים- מי שיש לה יומולדת ולא רשומה בלוח האירועים, מוזמנת להוסיף את עצמה לשם כדי שנוכל לחגוג לה! (את ההצעה לאירוע מאשרת אחת המנהלות)
סקר הפורום- מי שלא ענתה על הסקר בראש העמוד, מוזמנת לעשות זאת (כי התוצאות באמת מעניינות),
ועכשיו- ממממממ...
Brad Pitt Owns 2007- זו הכותרת של המגזין "Total Film", ששם את בראד בשער החודש
ויש גם את הכתבה המדהימה ב- Justjared, שמפרטת את הסיבות שלפיהן 2007 באמת שייכת לבראד (כולל הרבה תמונות!
) מומלץ! ואגב, אם תסתכלו טוב, תראו שעל השער כתוב: His darkest tough guy. His meanest good guy. His sharpest smart guy & his secret zombie sci-fi. Building Babel and exactly why Brad Pitt owns 2007
(לא יכולתי לתת תרגום מדוייק לעברית, סורי- יש דברים שאי אפשר ממש לתרגם
)
אז את זה שבראנג'לינה היו בוויטנאם אתן כבר יודעות, וגם את זה שהם בילו שם את חג ההודיה, אבל אולי אתן לא יודעות שהביקור בוויטנאם הוא פועל יוצא של הביקור בקמבודיה (המממ... טיול שורשים למדוקס?
) כמה ימים לפני כן; אני יודעת שהם הלכו לראות שם איזה מוזיאון, אבל אין תמונות
והנה מגיעים גם המאמרים על הביקור בוויטנאם- מאמר ידידותי למשתמש מוואלה, יש שם גם לינק לקטע וידיאו מגניב על האנשים בוויטנאם שמצפים לביקור של בראנג'לינה
ולמטה- עוד קצת על הביקור: (תיהנו!
)

תמונות, תמונות ../images/Emo68.gif

עוד תמונות מוויטנאם, מאיזה ארוחת ערב חגיגית שבראנג'לינה השתתפו בה (וכמובן, הגיעו על אופנוע כשבראד נוהג
)- והנה כמה ברזולוציה גבוהה! מממ
ודוגמית
ויש אפילו שתי תמונות של בראד ושיילֹה (תודה לחן- הבובה המערבית
), אחת פה ואחת בקישורים למטה! (אל "תיבהלו", לא רואים את הפנים שלה
אבל לפחות רואים את בראד, שזה גם משהו
) ומה גם שאלה תמונות נדירות, כי בד"כ אנג'לינה היא זו ש"נתפסת" עם הפלא הקטן
ועוד למטה- שתי תמונות שלא ראינו מהודו, וממש מחממות את הלב
ושוב תודה לחן!
תוסיפו, אם יש... (חן?? שכחתי משהו??
)

ועוד תמונות ../images/Emo99.gif

עוד כמה נחמדות מהודו שחן העלתה בפורום אנג'לינה...
המשפחה והשלט
אאוץ! יונים בראד ואנג'י בדרך לארוחת ערב וסתם תמונה לא קשורה של בראד קונה למדוקס מטוס צעצוע (מקווה שהקישור יעבוד
) http://216.109.124.98/babelfish/translate_url_content?lp=pt_en&trurl=http%3a%2f%2fimg214.imageshack.us%2fmy.php%3fimage%3d11novemxp5.jpg ועוד כמה למטה
וסתם בא לי על התמונה של בראד ושיילֹה
כן ירבו!
(אז כן רואים קצת פנים... לפחות את העיניים הכחולות- בראד המהממות שלה
)

AC LoVeR

New member
תודה על העידכוניםם../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

גאדדדדדדדד איזוו תמונההההההה אהבתי, אהבתי, אהבתיייייייייייי

HVD

New member
התמונה עם שיילה נראית כאילו

הערבי מאחורה יוצא מתוך המעטפת..

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נכון! חחחחחח רק עכשיו הבנתי למה התכוונת...
זה נראה כאילו בראד החליט לאמץ איזה תינוק ממדינות ערב!

Mayuchkita

New member
תודה סטארפיש אחלה עידכון ../images/Emo70.gif

יום שלישי יומולדתתתתתתת
חכי חכי... בטח יהיה לנו פה שרשור שלם של ברכות

אומייגאד ../images/Emo12.gif את זוכרת!! ../images/Emo24.gif

רק על זה מגיע לך לחם מתנה
(אגב, את התמונות האלה אפשר לראות בקישור של "ארוחת הערב"- אם תעלו קצת למעלה
)

מיצי007

New member
../images/Emo51.gif רבה כפארע!!!../images/Emo24.gif

גם על העדכון וגם על הברכה. מקווה ששנה הבאה גם אני ואת ניקח את הפרס!
והתמונות, אוחחחחח התמונות

שכחת להזכיר ש:

1)אני הבאתי ת'תמונות על האופנוע, וגם ת'ידיעה על כך. 2)הזכרת שבראד קנה למדוקס דגם של הליקופטר, לריענון זכרונך, לפני שבועיים(ויותר) רשמתי ת'ידיעה +תמונות, מפיפל. 3)העיתון הוא מלפני 3 שבועות, למיטב זכרוני,ות'תמונות ניתן להשיג מזמן באתר בראד פיט סנטר.. חוץ מזה.. תודה רבה על העדכון!

את מתכוונת ל"Total Film"? ../images/Emo12.gif

הוא מלפני שלושה שבועות?
כי הכתבה התפרסמה באתר "Justjared" רק לפני כמה ימים (ומשם אני לוקחת חלק גדול מהמידע)... בכל מקרה, זה עדיין לא הופיע פה
התמונות של בראד, אנג'לינה ומדוקס- לא הייתי בטוחה שהעלינו פה את כולן, אז ליתר ביטחון העליתי שוב את מה שראיתי בפורום אנג'לינה השבוע
והכתבות על וייטנאם- אני הבאתי איזו כתבה מ"וואלה" שהיא לא אותה כתבה שאת הבאת (וגם שימי לב שרוב התמונות הן לא אותן תמונות)... וגם שאר הכתבות על הנושא לקוחות מ"המקורות" שלי
למרות שאני רואה עכשיו שיש איזושהי כתבה שחופפת לכתבה שהעלית (רק שלא כתבת מאיזה אתר/מגזין הבאת אותה, זה מאוד חשוב!). אבל נכון, את הראשונה שהעלית את הנושא כאן בפורום.

תודה סטאר!../images/Emo24.gif

איזה כיף לחזור להנאות כאלה
. שיילו פשוט מותק.
. הכתבה על 2007 של בראד פשוט מקסימה.

למעלה