American Starfish
New member
חם מהתנור../images/Emo222.gifBrad owns 2007
היי גירליז!
אז קודם כל, אני רוצה לברך את המנהלת שלנו- מיצי007
על זכיית "פורום סרטים" בניהולה בפרס תפוח הזהב!
מגיע לך, בובע!
ושנית, אני רוצה להזכיר לכן כמה דברים: מפגש פורום- אם זה מקובל עליכן- בבכורה של "בבל" בתחילת ינואר (לגבי תאריך סופי אנחנו עוד נסגור, רק תכינו את עצמכן
)
לוח אירועים- מי שיש לה יומולדת ולא רשומה בלוח האירועים, מוזמנת להוסיף את עצמה לשם כדי שנוכל לחגוג לה! (את ההצעה לאירוע מאשרת אחת המנהלות)
סקר הפורום- מי שלא ענתה על הסקר בראש העמוד, מוזמנת לעשות זאת (כי התוצאות באמת מעניינות),
ועכשיו- ממממממ...
Brad Pitt Owns 2007- זו הכותרת של המגזין "Total Film", ששם את בראד בשער החודש
ויש גם את הכתבה המדהימה ב- Justjared, שמפרטת את הסיבות שלפיהן 2007 באמת שייכת לבראד (כולל הרבה תמונות!
) מומלץ! ואגב, אם תסתכלו טוב, תראו שעל השער כתוב: His darkest tough guy. His meanest good guy. His sharpest smart guy & his secret zombie sci-fi. Building Babel and exactly why Brad Pitt owns 2007
(לא יכולתי לתת תרגום מדוייק לעברית, סורי- יש דברים שאי אפשר ממש לתרגם
)
אז את זה שבראנג'לינה היו בוויטנאם אתן כבר יודעות, וגם את זה שהם בילו שם את חג ההודיה, אבל אולי אתן לא יודעות שהביקור בוויטנאם הוא פועל יוצא של הביקור בקמבודיה (המממ... טיול שורשים למדוקס?
) כמה ימים לפני כן; אני יודעת שהם הלכו לראות שם איזה מוזיאון, אבל אין תמונות
והנה מגיעים גם המאמרים על הביקור בוויטנאם- מאמר ידידותי למשתמש מוואלה, יש שם גם לינק לקטע וידיאו מגניב על האנשים בוויטנאם שמצפים לביקור של בראנג'לינה
ולמטה- עוד קצת על הביקור: (תיהנו!
)
היי גירליז!