חם מחולון! לקט תמונות מסמסטר א'

קליפ חדש למוזיאון לתיאטרון בובות בחולון

כאן היום סיימתי לערוך. קצת קשה לדחוף מאות בובות ופעיליות ב- 3 דקות. צפיה מהנה.

חם מחולון! לקט תמונות מסמסטר א'

בביה"ס לאמנות תיאטרון הבובות בחולון. בסוף השבוע תתחיל חופשת הסמסטר.מי שמעוניין - מוזמן לטעום מעט מהפעילות הפוריה של הסמסטר שנגמר. כאן

טיול קסום בשתיים וחצי דקות, בראווו אילן

צפיתי כבר פעמיים...בהמשך יגיעו בלי שום ספק הפעמים הבאות איזה יופי, כמה צבע... ובובות שונות שאני כ"כ אוהב...פשוט נראה חגיגה של מה שכולנו משוגעים עליו כל הכבוד גם על העריכה!!!!!!! לא ידעתי שאתה גם עורך מוכשר....יש משהו שאתה לא יודע לעשות???

דודי, לא ערכתי לבד

אמנם חלק מנצילום והעריכה הם שלי, אבל הפיניש וחלק מהצילומים נעשו עם אנשי VideoArt : משה עמר וחנן שועלי

תשואות גם למשה עמר וחנן שועלי מ videoart

והן מגיעות להם ולך !!!! רוצים עווווווווווווד.... שבת נפלאה וסוף שבוע קסום

איזה יופי של קליפ ...אתה מופיע עם ההצגה אילן?

אני פיספסתי אותה ...

הצגה מדהימה! (ראיתי) והקליפ בפייסבוק שלי מזמן

הצגה נהדרת, חכמה טקסטואלית, יפהפיה ויז'ואלית ומעל לכל משחק משובח והפעלה שלא רואים כמותה של אילן מצחיק, שנון,מרגש ומפתיע בכל רגע והכל מלווה במוסיקה ובפסקול נפלאים! ...והכל מתחבר כ"כ יפה ונכון לסוכריה משובחת ואיכותית שאתה מתבאס שנגמרה !!! אילן, שיהיה ברור מעל לכל ספק: אני לא כותב את הדברים כי אני יודע שאתה כאן...אין צורך להסביר לך שמכיר אותי היטב ויודע שתמיד חשבתי ככה ( ועוד לפני בהצגות: " הארנבת והצב " ו "נסיך צפרדע " ) ושאני תמיד אומר את שעל ליבי לטוב ולרע או בוחר שלא להגיב בכלל... את הקליפ מצאתי ביו טיוב כבר מזמן ושמתי בתכנים שאהבתי בדף הפייס בוק שלי כדי שכמה שיותר אנשים יוכלו לראות ולהנות. דבוש - פ י ס פ ס ת ??? איך ?????? או במשפט שאול מההצגה: " שלום גבירתי הנסיכה - איפה היית ומה עשית? "

maorkad

New member
אילן זה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

כל הכבוד על הקליפים אין ספק בכלל על מה שדברנו אם אתה זוכר אני רק צריך לעשות את זה כבר

נועלין

New member
איזה יופי!!!

בעבר למדתי אצלכם בבית הספר והתמונות ממש מעוררות געגוע... אילן- מה הסיכוי שתפתחו חוג למנגנונים מורכבים בשעות הבוקר...?
(אני עובדת אחה"צ וממש ממש מחכה שייפתחו יותר קורסים בשעות המוקדמות)...

רואים שנהנים אצלכם במרכז

ולמרות שזה בית ספר אפשר לומר לפי התמונות שנראה שעושים שם חיים... מלהיב את הדימיון ומגרה את החושים !!!

היייי שקדדדד...התגעגענו ../images/Emo24.gif

מה שלומך ??? חסרת לי... איזו מן הבובות היא שלך? מקווה לראות אותך יותר איתנו

V u l g a r

New member
הי...:]

לא ממש נעלמתי... נכנסתי לפורום אבל לא הגבתי... אני אשתדל להיות יותר פעיל:] לדודי- הבובה שלי היא הראש ספוג הזה עם האף והאוזניים, הוא עדיין לא מוכן... שקד

יש גם תמונות יפות שלך, אבל לא בלקט הזה

כשתהיה בביה"ס תבוא לראות במחשב שמטבח (במשרדים)

שקדדדדדדדדדדדד מה קורה?

מה שלומך? נעלמת לנו? ספר ספר.... כל טוב והרבה בריאות דבי

למעלה