חם מתחמם לוהטטטטטטטט

חם מתחמם לוהטטטטטטטט

שלום לכולם רציתי לעדכן אותכם במה שהולך לקרות סינגל ראשון וחדש מתוך האלבום החדש יוצא לרדיו בסוף החודש השיר נקרא "אל תפסיקי לאהוב" והוא השיר היחידי באלבום שאני לא הלחנתי אלא ארי קטורזה שהוא המפיק המוסיקלי של האלבום כל מי שהיה מעורב בהפקה של האלבום החדש מאוד מתרגש לקראת מה שהולך לקרות לכולנו יש הרגשה שלאלבום החדש יש פוטנציאל להגיע ולגעת בהרבה אנשים באלבום ניגנו: תופים:אורן ג'ורנו גיטרות:רון בונקר בס:אריאל שרבקובסקי קלידים:חן ירמיצקי גיטרות נוספות:אני וארי קטורזה עיבודים והפקה מוסיקלית:ארי קטורזה האלבום הזה סחט את כולנו נפשית. העבודה עליו הייתה קשה מאוד בעיקר בגלל דברים שלא קשורים למוסיקה שחילחלו לתוך האלבום-אבל סוף טוב הכל טוב האלבום מוכן,גמור,ומחכה לראות את העולם זה אלבום שמגיע ממקום של ביטחון,אלבום זקוף,גאה,שלא מנסה להתחנף לאף אחד לכל אלבום יש את הסיפור שמאחוריו והסיפור של האלבום הזה הוא סיפור של ניצחון-התגברות על מכשולים,התמדה,כח רצון ועוד כל מיני דברים שלא ממש קשורים למוסיקה אלא לאופי האדם-אני מתאר לעצמי שעל חלק מהדברים תיקראו בעיתונים... בכל מקרה שיהיה בהצלחה אוהב שרון

שיר m

Well-known member
שרון!

איזה כיף לשמוע ממך הסקרנות מתגברת:) מחכים לסינגל ועוד יותר לאלבום השלם תודה על השיתוף, באמת.

שיר m

Well-known member
(למה 'מתגברת'? 'גוברת', נראה לי...)

סתם מפריע לי

שלמונזה

New member
ומה עם הופעות? ../images/Emo168.gif

לקראת צאת הסינגל וזה? או משהו, ההופעות שלך ממש טובות
יאללה שיצא האלבום ממש ששמעתי בהופעה האחרונה הוא נשמע ממש טוב

למעלה