חמאה בטמפרטורת החדר/המסה במיקרו האם זה משנה לבצק ולתוצאה הסופית?
שיח סלימאן Well-known member מנהל 28/3/19 #2 תלוי מה סוג הבצק   זה אמור להיות מוזכר במתכון עצמו כי לפעמים (כמו בבצק פריך למשל) יש לחמאה תפקיד גם ביצירת המרקם.
תלוי מה סוג הבצק   זה אמור להיות מוזכר במתכון עצמו כי לפעמים (כמו בבצק פריך למשל) יש לחמאה תפקיד גם ביצירת המרקם.
א איה תפוס New member 29/3/19 #3 בצק לקעריות גלידה אכילות בסוף עשיתי בלי לחמם. לא שינה לבעייתיות של החומר הזה... הקעריות רחוקות ממה שרציתי.   מצד שני יצאו קעריות ייחודיות נוסח משפחת קדמוני כל אחת שונה מרעותה.   ספק אם אשתמש בבצק כזה אי פעם שוב
בצק לקעריות גלידה אכילות בסוף עשיתי בלי לחמם. לא שינה לבעייתיות של החומר הזה... הקעריות רחוקות ממה שרציתי.   מצד שני יצאו קעריות ייחודיות נוסח משפחת קדמוני כל אחת שונה מרעותה.   ספק אם אשתמש בבצק כזה אי פעם שוב