חמאס ביקש אור ירוק מסוריה ומאירן

גידעון1

New member
חמאס ביקש אור ירוק מסוריה ומאירן

לבצע פיגועים בתוך ישראל ולפגוע בחייו של גלעד שליט. ואני שואל אתכם ערבים יקרים, האם באמת נראה לכם הגיוני שלא תהיה לנו בעיה שח"כ הערביים יסעו לסוריה? אותה סוריה שבוחשת בקלחת ארגוני הטרור ביחד עם אירן? "משעל הודיע לבכיר האירני שעמו נפגש כי חמאס זקוקה לתמיכה מדינית, וכן לאור ירוק מסוריה כדי לתת הוראות למפקדיהּ בשטחים להסלים את המצב הביטחוני ולבצע שורה של פיגועים בעומק ישראל.עוד ביקש משעל לחטוף חיילי צה"ל נוספים" אור ירוק

הוא ביקש לחטוף חיילי צה"ל

כמה נחמד מצידו והשאלה היא, טהרן ודמשק נלחמות בנו, למה אנחנו לא נלחמים חזרה? אם לא ישירות לפחות בעקיפין וגידעון, הלוואי כל מה שהח"כים הערבים היו עושים זה לנסוע למדינות האויב האלה, הם עצמם חלק מהאויב..זחלאקה שתוקף את המסורת היהודית בכל הזדמנות..האמת עזוב אין לי כוח להזכיר את כל מה הח"כים הערבים עשו, כי זה פשוט מייאש שלא מזיזים אצבע בשביל לעצור אותם, חבר בכנסת ישראל עומד על במת הפת"ח ומתגאה שה"שהידים" הראשונים הם מהפת"ח..מי היה מאמין שזה יהיה המצב שלנו..

mike00

New member
בעיה?למה שתהיה לנו בעיה?

מדינת ישראל אוהבת שמתעללים בה ומשפילים אותה.....

THE WIZARD 55

New member
נו גדעון, החמאס ביקש רשות, סוריה בטח תגיד לא

תאשר לו. אחמדי, בטוח יקח למשעל את הסמכויות.ויסרב בתוקף. למה סתם ללכלך עליהם

גידעון1

New member
התפרסם עכשיו שעיתון בכווית טוען שהחמאס קיבל

את ברכתם של סוריה ואירן לרצוח את שליט ולהסלים את המאבק בישראל. אומנם הסבירות לפגיעה בשליט בשלב זה נמוכה אבל עצם האיושר מעיד על כך שסוריה מדינת אויה ושאין לערבים שבישראל זכות ללכת לסוריה.

THE WIZARD 55

New member
חחח גדעון, תגיד אתה מקבל את הידיעות

על החמאס בביפר, מהיום אתה כתבינו לענייני חמאס. עצוב מאוד, כל הסיפור על שליט, ומה סוריה דוחפת את האף שלה עוד לא הבנתי.

ויזארד משרדי החמאס יושבים בדמשק

סוריה מארחת אותם בגלל האינטרסים שלה, ויכולה להעיף את האורחים האלה כשזה לא יתאים לה. לפני שחמאס מסלים את הסכסוך באופן קיצוני הוא כנראה לא מעיז לעשות זאת בלי להתייעץ עם השלטונות הסורים, כי הם הבעלי בית, והם נתונים גם ללחץ דיפלומטי בעקבות אירוח משרדי חמאס. מספיק שפעם אחת הוא יעבור את הגבול והלחץ עליהם יחמיר, והם פשוט יעיפו אותו מדמשק.

THE WIZARD 55

New member
תודה על ההסבר עמית.

לצערי הם קבלו אישור מסוריה וזה עצוב מאוד. נ.ב. אהבת את השיר שהקדשתי לך של אסלה?

ויז סורי כייתי מאחביתהאש אלאוע'ני לאסלה ../images/Emo10.gif

מן אלמוסיקא אלערבייה אנא בפאד'ל אלאע'אני אללי בישבהו שויי לאע'אני אלאג'אבייה, יעני הללי מוגו'ד תאסיר ע'רבי פיהא. שו בדּי אסאוי, אנא אשכנתוז
ושויי ת2יל עליי הלטיראז

THE WIZARD 55

New member
טייב, אני אחפש לך משהו יפה..

אסלה באמת כבדה גם לי, זה שיר יחיד שאוהבת שהיא שרה.. בגלל המילים..

mike00

New member
מה אתה דואג?סוריה לא תאשר,היא הרי רוצה שלום

חוץ מזה שסוריה בגימטריה=נגד מחבלים,הזבלים......או ג'יהד הקקי זבלה.......הוכחה יותר טובה מזה אין

גידעון1

New member
עוד ידיעה- חמאס חטף את יועצו של ראש ממשלת

הרשות הפלשתינית פיאד. "חמושים חטפו את ד"ר אל-רול הבוקר מביתו. רק בצהרים הודה חמאס בחטיפתו "לצורך חקירה". אל-רול ידוע כאחד הבולטים שבמתנגדי חמאס" חטיפה

למעלה