חמאס וחיזבאללה סתם מבזבזים כסף על טילים

Bella Lola

Active member
הם צריכים לשלוח לפה גשם ורוח וזה יהיה הסוף של מדינת ישראל.
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
IMG_20250221_130642.jpg

מתוך קבוצת הווטסאפ שלי עם המתווך (מוכרת את הדירה שלי).
זו גם לא הפעם הראשונה שזה קורה...

נ.ב. אני יודעת שאין לזה שום קשר לפורום, אבל רציתי לשעשע אתכם קצת. לגמרי אבין אם ההנהלה תחליט למחוק את הפוסט.

יעיש התימני

Well-known member
הם צריכים לשלוח לפה גשם ורוח וזה יהיה הסוף של מדינת ישראל.
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
צפה בקובץ המצורף 124039

מתוך קבוצת הווטסאפ שלי עם המתווך (מוכרת את הדירה שלי).
זו גם לא הפעם הראשונה שזה קורה...

נ.ב. אני יודעת שאין לזה שום קשר לפורום, אבל רציתי לשעשע אתכם קצת. לגמרי אבין אם ההנהלה תחליט למחוק את הפוסט.
למה שתמחק?
אנחנו אוהבים לצחוק, אין לנו קיבעון "רק על.."

Bella Lola

Active member
למה שתמחק?
אנחנו אוהבים לצחוק, אין לנו קיבעון "רק על.."
קודם כל, שמחה לדעת שנותרו עוד אנשים שפויים במדינה/עולם הזה שמצאו את ההתכתבות הזאת מצחיקה!

פשוט היה לי פעם מקרה שהגבתי על פוסט שקפץ לי בדף הראשי ולא הסתכלתי לאיזה פורום הוא שייך ולא כלום, פשוט הנושא עניין אותי, קראתי והגבתי... ואז הגיבו לי על התגובה שלי וכחלק מהתגובה דיברו כבר על משהו אחר (חלק מהאקטואליה/היסטוריה של המדינה) ואמרתי שאין לי מושג במה מדובר, אז נפלו עליי כמה מחברי הפורום בקטע של "מה את עושה בפורום אקטואליה אם את לא מבינה באקטואליה?!"

מאז אני נזהרת.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
קודם כל, שמחה לדעת שנותרו עוד אנשים שפויים במדינה/עולם הזה שמצאו את ההתכתבות הזאת מצחיקה!

פשוט היה לי פעם מקרה שהגבתי על פוסט שקפץ לי בדף הראשי ולא הסתכלתי לאיזה פורום הוא שייך ולא כלום, פשוט הנושא עניין אותי, קראתי והגבתי... ואז הגיבו לי על התגובה שלי וכחלק מהתגובה דיברו כבר על משהו אחר (חלק מהאקטואליה/היסטוריה של המדינה) ואמרתי שאין לי מושג במה מדובר, אז נפלו עליי כמה מחברי הפורום בקטע של "מה את עושה בפורום אקטואליה אם את לא מבינה באקטואליה?!"

מאז אני נזהרת.
אין לי אישית שום בעיה עם כל נושא ללא קשר לניהול הפורום בכלל אבל-כשדברים יוצאים מפרופורציה ועושים לי ולעוד כמה חברי פורום בחילה אז אני מתערבת אחרת-אין לי עניין להתערב,לא גננת,הכול פה נעשה בהתנדבות,נטו.
יש כמה מחברי פורום אקטואליה שמציצים פה,כותבים/מגיבים,למה שאגביל אותם?
כל עוד שהכול בצורה מכבדת welcome l🙏
שבת מבורכת..

נערך לאחרונה ב:
למעלה