חמאס לאבו-מאזן: אם תעשה ויתורים - יישפך דם

גידעון1

New member
חמאס לאבו-מאזן: אם תעשה ויתורים - יישפך דם

בהפגנה רבת משתתפים ברצועת עזה הזהיר בכיר בחמאס מפני "התפוצצות שלא תדע גבולות" אם אבו-מאזן יעשה ויתורים בנושא ירושלים ובזכותם של הפליטים לשוב לבתיהם חמאס

THE WIZARD 55

New member
רק איומים, רק רצח, רק אלימות

זה מה שמבין החמאס רק עצבים לחטוף מהכתבות האלה.. תביא לי מיים גדעון, חטפתי קריזה

גידעון1

New member
תארי לעצמך מה יקרה אם חמאס ישתלט גם על הגדה

פתרון הסכסוך ימשך עוד 100 שנה ואחרי עוד מלחמות. איך אפשר באמת לנהל מו"מ מול חלשלוש כמו אבו מאזן. מילא ישראל שלא משנה עד כמה הממשלה חלשה אם היא מצליחה לעבור את הכנסת ואולי בגצ אז כל החלטה ברת ביצוע אבל אצל הפלסטינים לא ניתן לעקוף אף החלטה. אם אבו מאזן יחליט החלטה אחת אמיצה דמו בראשו ובעצם דמו של כל הפתח. אינשאללה שלפחות בשכם תהיה התקווה לשלטון חוק כלשהו ואז אני אמחא כפיים לאבו מאזן ובברכה אני אני אקדם את צהל בצאתו משכם.

THE WIZARD 55

New member
קח משחק סימולציה..

אם אתה היית אבו מאזן...מה היית עושה?(תהיה יצירתי כשאתה חושב איך לחסל אותו) הרי ברור שהנייה תקוע כמו עצם בגרון אלימות היא שפתו... מלחמות עקובות מדם עוד יהיו שם, זה לא נגמר, זה רק התחיל..

גידעון1

New member
לי נראה שהניה הוא בובה של

גדודי עז א-דין אל-קסאם. ממש כבר לא ברור אם הוא שולט בהם או הם שולטים בו. בכל אופן ראש הנחש הוא משעל אבל גם זה לא יעזור. צריך לחסך את הגוף כלומר את גדודי עז א-דין אל-קסאם כדי שהחמאס יקרוס. אם באמת הניה היה איש מפתח שהריגתו היתה פותרת הרבה צרות תהיי בטוחה שצהל/שבכ/מוסד כבר היו דואגים להוריד אותו

THE WIZARD 55

New member
חאלד משעל משת"פ עם ארה"ב

זה מה שתמיד חשבתי.. לא מבינה כבר מה קורה שם ומה יחסי הכוחות, עז אדין קיצוניים בטירוף כל הפיגועים הכי קשים יצאו מהם. ובאמת תהיתי למה הניה לא נעלם עדיין..אולי יש אנטרס שישאר......

הבעייה היא שאין דבר שאבו מאזן יכול לעשות פרט

לליישר קו עם החמאס כי אחרת יקרה לו משהו רע... ת'כלס, כבר עדיף לו לברוח לאירופה או לאיזו מדינה טרופית...

mike00

New member
במקומו הייתי מכריז על בחירות חדשות...

אומר בדיוק מה הוא מתכוון לעשות ומקווה לטוב... אם הפת"ח לוקח את הבחירות נכנס בכל החמושים,גם במחיר של מלחמת אחים.. אם החמאס לוקח את הבחירות אומר יפה שלום ונוסע לחופשה בקאריביים..

THE WIZARD 55

New member
אני הייתי דואגת להעלים אותם.

לטיול באירופה, סבבה עכשיו בשוויץ..

עדיף שישתלט, הוא ישתלט ואנחנו נרסק אותו בלי

לעשות חישובים, אבו מאזן בינתיים רק מפריע, מצד אחד הוא "מתון" וצריך "לחזק" אותו, מצד שני עצם העובדה שהוא שם מונעת מאיתנו להכנס בחמאס כמו שצריך כי אחרת הוא יפול. את האמת, עדיף שיפול, החמאס ישתלט על הגדה ואז נעשה בו איזה טיהור אתני נחמד, ללא הפרעות.

אבו מאזן אולי איש שיח והידברות, אך אינו מתון.

ואת הזרנוק של זכות השיבה מכניס לישראל ב"נוח" בנועם, בשלבים, בניגוד לחמאס שמנסה זאת בכח ובת'כלס.. אולי באמת עדיף שייפול לו, הידברות איתו היא רק בזבוז זמן וכספי משלמי המיסים אם יעלה מנהיג מציאותי מאצלהם, אולי באמת נוכל לבצע חילופי שטחים ולהיפרד מהם. ואם החמאס יעלה גם בגדה, זה רק מה שיקרב מלחמה כוללת עימם ואת הנכבה השניה. אבל אם הפלסטינים יבחרו בזה, כמו שבחרו בחמאס, זו כבר בעייה שלהם. שכן הציעו להם עד חצי המלכות, והם רוצים את כל הארץ כולה. כמו שנאמר: "תפסת מרובה לא תפסת"

גידעון1

New member
אזהרה חדשה של גדודי עז א-דין אל-קסאם

הזרוע הצבאית הודיעה כי לא תיתן יד ליישום מהלכים מדיניים ומאיימים להיכנס למלחמת אזרחים עם פתח. "אנו, ככוח מתנגד, לא נרשה לאף אחד ליישם את השלב הראשון של מפת הדרכים. אנו נראה בכך הכרזה למאבק בינינו לבין מי שיבצע את המהלך". אם כאן מישהו שחושב שפתח ינצח אז הוא חי באשליות גדודי עז א-דין אל-קסאם

למעלה