חמאס מתנגד להפסקת אש

גידעון1

New member
חמאס מתנגד להפסקת אש

כל מי שטען בתוקף שעל ישראל לנהל מו"מ עם חמאס להפסקת אש יכול לנוח. דובר החמאס דיווח שחמאס לא מעוניין בהפסקת אש

כבר מאוחר מדיי

חמאס כבר לא צריכים את הפסקת האש, יש להם גבול פתוח עם מצריים ומסע החימוש שלהם מתנהל באין מפריע.

לא בטוח

אם זה היה גבול עם סוריה .. הייתי חושדת יותר. אבל.. מלחמה זו מלחמה. וכל עוד המדיניות הפנימית היא "שיחות שלום יכולות לחכות - עכשיו נלחמים"... אז אין למה לצפות. אולי רק לעוד כמה הרוגים. [סליחה, נרצחים].

נקווה שישראל תצא סוף סוף למלחמה בחמאס

ותשתחרר מהשיתוק התבוסתני שכופה עליה השלטון הקיים. אלי ישי הודיע היום שצריך להתכונן לבחירות בנובמבר. שעון החול של אולמרט וממשלתו התבוסתנית הולך ומתרוקן, הבחירות יביאו יחסי כוחות אחרים לגמרי ואז 'ניפגש בשביעיות' עם החמאס בשדה הקרב.

לצאת למלחמה בחמאס אינו פיתרון

מהאוויר אי אפשר לנהל את המלחמה, וכניסה של כוחות צה"ל לעזה היא מתנה עבור החמאס, המצב קשה וסבוך ואני אישית אם זה היה תלוי בי הייתי מפנה את כל הלחץ למדינות ערב ובמיוחד סוריה שבה שוכן ח'אלד משעל, רק הוא יכול בעזרת מצריים וערב הסעודית לעצור את הטירוף בעזה, השאלה מה רוצים בישראל.

מדוע אכפת לנו מה החמאס רוצה או מעוניין?

כן מעוניין בהפסקת אש...לא מעוניין בהפסקת אש....WHO CARES! מי שצריך להפסיק לו את האש זה אנחנו ואנחנו לא עושים את זה, וכן אנחנו יכולים. לא ברור לי למה, כן כן כן...אזרחים "חפים מפשע" עלולים להפגע...לא תירוץ!

גידעון1

New member
זה בשביל להבהיר לעמית(סלטעון) שחושב שחמאס

מעוניין בשלום או לפחות בהפסקת אש

respecta1

New member
הוא אף פעם לא היה מעוניין בהפסקת אש

הוא היה מעוניין בהודנא.

למעלה