חמה חמה עד הנכד....

ashlaya

New member
חמה חמה עד הנכד....

טוב אצלנו נראה לי שהסיפור קצת מוזר.... חמותי ואני מסתדרות טוב מאוד ואפילו אני בעדיפות אצלה מאשר ילדיה כן כן נשמע ממש חלום נכון? היא קונה לי ומפנקת אותי ועוזרת בבית ואם יש משהו ולו הקטן ביותר שיפריע לי בהתנהגות בעלי והיא תדע מזה...היא מעירה לו ותמיד תמיד מצדיקה אותי אבל.... תמיד יש אבל... מאז שהנכד הראשון שנולד הבן שלנו כמובן... אז פיתאום ממש קשה לי איתה! קשה לי לראות שהיא לא ממש מתלהבת ממנו שהיא לא ממש מתנדבת להיות איתו (אנחנו גרים מעליה!) שמבקשים שתאכיל אותו היא טוענת שהיא לא יודעת (יש לה 3 ילדים!) היא לא מבקשת להרים אותו לעולם ומציעה את עצמה לשמור עליו רק שגיסתי איתה מה שאומר שהעזרה היא מגיסתי ולא ממנה!

anat30g

New member
אולי קשה לה

אולי היא חסרת ביטחון - לא כתבת בין כמה ילד? זה שהיא גידלה 3 ילדים זה לא אומר שהיא מרגישה עכשיו ביטחון לטפל בעוד תינוק. אם אתן כל כך קרובות כמו שאת מתארת, שוחחי איתה על זה, שאלי אותה למה היא לא יכולה לשמור על הילד שלך שהיא לבד... לפעמים אנחנו לא יודעים את הכל. יש לי חברה שאמא שלה לא סיפרה לה שהיא אפלפטית - היתה תאונת דרכים קשה, האבא נהרג והאם יצאה עם פגיעת ראש קשה, היא הבריאה - אבל החלה לסבול מהתקפי אפילפסיה (מהסוג הקטן). היא לא סיפרה לאף אחד מה עובר עליה והבת שלה מאוד כעסה עליה שהיא לא מוכנה בשום מקרה לשמור על הנכדה שנולדה בנתיים... במשך כמה שנים היא סחבה כעסים בבטן, ורק כשאמא שלה נפטרה - היא גילתה את האמת. אמא שלה לא רצתה לשמור על הילדה כי היא פחדה שתקבל התקף כשהילדה באחריותה...

ashlaya

New member
עדי שלנו בן חצי שנה

וגם ניסיונות הברור נענו ב...שהוא יגדל אני אהיה איתו ומזל שיש לו סבתא כזאת מדהימה (הכוונה לאמא שלי דווקא)

pomelit

New member
אני מכירה הרבה אנשים

שפשוט פוחדים לגעת בתינוק כל כך קטן. אל תתבאסי מזה. כשהוא יהיה בן 9-12 חודשים, יכול להיות שהיא תתרכך. בכל מקרה אל תתני לזה כבר עכשיו לחבל ביחסים הטובים ביניכן (אל תשכחי שבעוד כמה שנים, אם עדין תגורו מעליה, זה יהיה מאוד נוח בתור בייביסיטר
)

ציפי ג

New member
חמותי כזו

כבר שתים עשרה שנה פחות שבועיים. זה לא עובר, אלא לובש צורות שונות בגיל הרך - היא מפחדת שיפול. בגיל הפעוטות - היא מפחדת שיברח לו והוא יבכה. בגיל הילדות - היא מפחדת שהוא יתגעגע אלינו. על הבכור שלי היא עדיין מפחדת - שהוא ישתעמם אצלה. אשה מלאה חרדות. לא התרגלתי לזה. אני לא יכולה להבין את זה. היא גם אם לשלושה ילדים, אבל מסתבר שאמה גרה אצלה במשך כ15 שנה בהם היא גדלה את ילדיה. אז אולי זו הסיבה? בכל מקרה, הגעתי למסקנה שעדיף שלא תשמור עליהם (ואני לא יוזמת ביקורים לבד אצלה), כי אם היא כל כך חוששת, היא מקרינה את זה לילדים שמתנהגים כמוכי ירח. רק כאשר ילדי מבקשים ללכת אליהם, הם הולכים, וגם אז רק אם היא מסכימה, (וזה קורה לא לעיתים מזומנות) שאז היא פחות לחוצה ואז הם פחות לחוצים.

ציפי ג

New member
היא לא קרירה, היא מסכנה.

היא סבתא מאוד אוהבת. אבל גם מאוד מפחדת. אני תמיד חושבת כמה זה קשה לה. כל היום להיות מלאה בחרדות. בחודש שישראל רכב על אופנים יום יום לבית ספר, הוא איחר יום אחד שעה וחצי. כשהוא הגיע, אמרתי לו שאני מבקשת, שלהבא, כשהוא מאחר, שיצלצל ויודיע לי, כי דאגתי. אז מה הוא אומר לי? נהיית כמו סבתא דבורה? כל פעם שאני אגיע הביתה אני אצטרך לצלצל אליך? כי בעלי, גם היום, כשהוא חוזר מהעבודה, הוא מודיע לאמו, שהוא צלח את האוטובוס בהצלחה, והוא הגיע בשלום הביתה. אף פעם לא דברתי על זה עם הילדים שלי, ומסתבר שהם הבינו לבד - אבא חייב לדווח לסבתא מה קורה איתו, ואנחנו לא.

למעלה