*חמוד* ../images/Emo68.gif חברה שלחה לי:
חצי פה שטותי אבל חמוד תקראו זה מצחיק בשביל הקטע דברים שבנים יגידו בשביל להכניס אותך למיטה: 1. משפט הזהב: "אני אוהב אותך" 2. משפט ה*בוגר*: "את סתם ילדה קטנה, את מתנהגת כמו תינוקת" 3. משפטו של ה*סנוב שמאוהב בעצמו ובטוח שהיא תתחנן שהם יהיו ביחד ואפילו תרד לרמה של לשכב איתו בגגל ש*: "אין בינינו קליק, אין לנו מה לחפש ביחד, אולי כדאי שפשוט נפרד וזהו..אלא אם כן יש לך רעיון אחר............." 4. משפטו של ה*אוף חברה שלי יבשה* : "את לא יוזמת שוב דבר" 5. משפטו של ה*מתחרט*: "אני לא יודע למה אני יוצא איתך בכלל את כזאת ביישנית ויבשה" 6. משפטו של ה*רומז* : "תגידי את על גלולות?" "וואי שכחתי תקונדום! את הבאת?" 7. משפטו של ה*ג'נטלמן הרגיש במרכאות*: "אם את לא רוצה לא חייבים..." 8. משפטו של *שומר המסורת במרכאות*: "אל תדאגי לא צריך לחכות לחתונה, את הרי יודעת שנתחתן בסוף" 9. משפטו של ה*חרמן*: "וואי מה הייתי עושה לך......." או "הייתי עושה לך טובה" או "וואי נו בואי אני יעשה לך טוב את תצעקי אההההה אהההה נו בואי נזדיין סטלה מגמרת" (חחחחחחחחחחחחח מזה הכי צחקתי איזה דפוק זה יו) 10. משפטו של *גידי (לחיי האהבה)*: "אני מוכן לחכות לך, אני אוהב אותך" (שמענו עליו) 11. משפטו של ה*קלאבר*: "ההורים שלי באילת לסוף שבוע... אז מה אומרת?" 12. משפטו של *אחד שמישהי אמרה לו שיש לו קטן*: "רוצה לבוא לבדוק?" (כן אני מסכימה שזה הכי דפוק מבין כולם) דברים שבנים יגידו אחרי שהם הכניסו אותך למיטה: 1. משפטו של ה*דפק וזרק*: "טוב נמאס לי ממך" 2. משפטו של ה*מניאק*: "וואי איזה גרועה את במיטה, את לא יודעת להזדיין!" 3. משפטו של ה*חרמן*: "נו יאללה עברו חמש דקות ... עוד סיבוב!" 4. משפטו של ה*נסחף*: "אני אוהב אותך, באמת נו אני אוהב אני רציני אני אוהב אותך לא עשינו את זה סתם" 5. משפטו של ה*בכיין*: "לא יכולת להיות קצת יותר עדינה" 6. משפטו של *הזין הקטן*: "מה את מחפשת לי בין הביצים? מה איבדת שם?.............." חחחחחחחחחחחח רק בשביל הצחוק ~ חחחח