חמוווודים-ראיון שהיה להם בyes חנוכה

ספירולה

New member
חמוווודים-ראיון שהיה להם בyes חנוכה

מקודם שודר בyes חנוכה ריאיון שלהם, על אהבות ראשונות, מוזיקה, אינטרנט וכ'ו....אז קודם כל...אדם המותק הזה הזכיר אותנו!! תודהההה יפיוף!... והם אמרו שהם כן נכנסים לפה מידיי פעם . . . אהה ו...אושרי מלאך, כמו שערן אמר לך אסור לחשוף דיעות פוליטיות בטלויזיה חח [הוא אמר בלחש שהוא לא רוצה ששרון יצא מהליכוד]...אמאלה איך אח שלי דומה לו...אני אצלם אותו ואשים תמונה בהזדמנות חחח מממ זה בטח ישודר שוב אז כולם, תציצו מידיי פעם אם בא לכם.... צ'או בינתיים---ספירולה

doron7772

New member
שקרניתתת!!!

הוא הזכיר את הפורום הרשמי שלהם שבו כווולם מגיבים אז אל תשקרוווו עוד שניה אני ארשום תכתובתתתת!!

ספירולה

New member
מה שקרנית י'מפגררר חח

הוא הזכיר פורומים וגם אמר על האתר עם הפורום הרשמי שלהם.... יש מצב אולי זה לא הפורום הספציפי הזה אבל למה בעצבים חמדמד?... לך לך תשה מים קרים

שירנוש91

New member
היה פשוט יפה..

אני ראיתי את זה..ואושרי אמר שעדין לא היתה לו אהבה ראשונה נדמה ליי..אני היתי רוצה להיות חחחחחחחחחח..וצילמתי מלא אני יכניס בהזדמנות..היה מצחיק רצח..אניייייייייי>>>>>
באושרי..

tzlilaaa

New member
שנייה שנייה אנשים

באיזה ערוץ זה היה?? לי יש יס ולא שמעתי על זה כלום :(

ספירולה

New member
כנסווו בובות. . . .

זה היה בערוץ yes חנוכה...הם עוד לא גילו שעבר חנוכה חחח....לא סתם זה בטח בגלל שהמופע עוד עולה ומופיע ברחבי הארץ...אני משערת שזה עוד ישודר שוב, אני עם המזל שלי נחתתי ישר לזה כשהעברתי ערוצים :) ו...כה לא הייתה לאושרי אהבה ראשונה אבל...הוא מחפש [מואהאהאה
] אבל...היה לו דייט 2.....מי הכלבה?! חח סתם סתם מזל טוב וכייף לה....:\

tzlilaaa

New member
כההה :)

חחח כה בהחלט כייף לה... :) אנשים אני נוסעת ביום שבת להופעה שלהם בב"ש יחד עם אלינוווש ב"ה...

שירנוש91

New member
אני הרבה רואה את הערוץ הזה

בחופש המון ראיתי אותו.. וניראה לי במחר זהוווו ניגמרים כול השידורים תבדקו זה בערוף 49.. ראיתי גם פול פעמים את ההופעה שהם שרים הופה הי חחחח

שירנוש91

New member
עכשיו עכשיו עכשיו עכשיו עכשיווווווו

כולם |למי שיש יס| להעביר לערוץ 49 עכשיוווווווו יש את השיחה האישית איתםםםםםםםםם... תהנוו כולם מלראות כול רגע אתת המושלמים חיחיחיי.. בהביייי.

tzlilaaa

New member
:) כנסי

ביום שבת בב"ש... ההופעה של שיר נולד :) אבל זה עדיין לא בטוח ב100%

חחחחח.. שמעו.. קראו.. חחחח

בחמישה לשמונה שמעתי שיש תראיון ואין לי יס ואחותי גרה בשכונה שלי דיי קרוב אלי אז ישר לקחתי קלטת ורצתי אליה והקלטתי אצלה כי יש לה יסס.. חחחחחחחחחח איזה קטעים אתם קולטים אותי הולכת כזה מהר ברחוב עם קלטת ביד.. חחחחחחחח איזה ראיון שווה.. למרות שראיתי אותו כבר כמה פעמים

שירוש125

New member
מנצשלת רגעע..../images/Emo3.gif

נכון בשיר "גליה"? אז שנה אני אומרת הפזמון הזהה מוכר ליי מאיזה שיר ספרדיי ואני מנסה לשבור את הראש.. פתאוםם חברה שלי שמעה אותו וזה השיר של פירו מהמורדים.. סולו בלייר ..וואיי הפזמון זה בדיוק אותו דבר... חח סליחה אבל הייתי חייבת להגיד....

למעלה