חמוץ בפה

enbalush

New member
חמוץ בפה

אני זוכרת שזה קשור לקיבה, אבל זה ממש לא נעים בעיקר שאוכלים ושותים, האם זה קשור גם למזג האויר? ומה הפתרון המיידי לסימפטום?

harduf9

New member
כן, לא, יכול להיות

סביר להניח שקשור בעיקר לתזונה אבל יכול להיות לכל גורם אחר שמפיע על הגוף. ובקשר לחתימה, אריות, נמרים, תנינים, קופים וכו' גם דוחים ? בריאות שלמה גיא הרדוף

hal767

New member
בקשר לשאלתך

התשובה היא, לא. הם טורפים מטבעם. אני מעריך שהיא התכוונה רק לבני אדם.

hal767

New member
אינני יכול להביע דעה בשמה

אני לא שופט אנשים ע"פ תזונתם, למרות שיש לי הערכה מיוחדת לאנשים שאינם רוצים לפגוע בבעלי חיים ובאיכות הסביבה. כמו כן יש לי הערכה מיוחדת לאלה שמצילים בעלי חיים. אז נמתין לתשובתה.

אצלי זה יותר מהערכה מיוחדת - אני מעריצה טבעונ

אני ממש מעריצה טבעונים בימינו שהג'אנק פוד כזה טעים ונמצא זמין בכל מקום אבל כולו כולו מוצרים מן החי - אז אני מעריצה את הטבעונים ששולטים בעצמם ואוכלים רק מאכלים שלא קשורים לזוועות של מגדלי בעלי החיים למאכל

hal767

New member
זה יותר קל ממה שאת חושבת

מי שנכנס לזה בדרך נכונה עובר שינוי בטעם האישי שלו למזון. תהליך זה גורם לו להמשך לטעמים טבעיים ולדחות את אלה הלא רצויים. חוש הטעם שלו מגלה טעמים במזונות הטבעיים שהאדם הרגיל, האוכל כמקובל, אינו מכיר. בנוסף אדגיש שלמזון אורגני אמיתי ואיכותי יש טעם מיוחד ומושך שהאדם האוכל כל אינו מכיר. זה ממש לא עונש וזאת אינה סגפנות להיזון ממזון טבעוני אורגני נכון ואיכותי. כאמור, למי שמגיע לזאת בדרך נכונה, זה כף. הכל עיניין של מודעות ורצון.

למעלה