חמוציות אנשים

dorooni

New member
WOW איזה שינוי

מעניין כמה זמן ייקח לנו להתרגל לצבעים...

יופי6

New member
נראה לי שזה פרסומת למשקה חמוציות, לא?

כי כתוב למעלה "חמוציות אנשים" במקום "תפוז אנשים"... רק שלא ראיתי את הפרסומת עצמה, כך שאי אפשר לדעת לאיזה משקה הפרסומת (אם אכן זו פרסומת). הימור שלי: פריגת.

dorooni

New member
חח גדול!!!! ../images/Emo13.gif

רק עכשיו שמתי לב שכתו חמוציות אנשים!!!

Bezalel P

New member
הקמפיין החדש

על טעם וריח (וצבע) אין להתווכח. יש שאוהבים תפוזים ויש שאוהבים חמוציות. אנחנו חושבים שמדובר בקמפיין קריאטיבי במיוחד אשר יתרונו הגדול הוא שאינו מפריע לגלישה באתר, אינו מרעיש, אינו מסתיר את המסך ואינו מאט את הגלישה. למי שהצבע החדש אינו לרוחו - אני יכול להרגיע כי הקמפיין ירד ביום רביעי הקרוב.

תודה על העדכון

אפילו לא נספיק להתרגל...

siv30

New member
יש עיוורי צבעים שלא רואים אדום

מעבר לעובדה שהדף בית מזעזע ברמות קשות שחורכות את הקרנית

siv30

New member
אם אני מבינה את מנגנון עיוורות צבעים

כמו שצריך, אזי מה שאתה מכנה עיוור לכתום, מבוסס על עיוורות לאדום. אגב יש דבר כזה גם עיוורות לכחול ככה שבכלל הצבעים בתפוז לא ידידותיים לאוכלוסיה הזו שסובלת מפגמים מהסוג הזה. לפי מה שידוע לי שיעור הלוקים בעיוורון צבעים יכול לנוע בין 5-10% מהאוכלוסיה ברמות שונות כאשר יש דיפרנציאציה בין המגדרים.

יופי6

New member
זה רעיון לסטרט-אפ סיון

גירסת דפדפן בשחור לבן למען עיוורי הצבעים...

Bezalel P

New member
עיוורי צבעים

העיצוב החדש של האתר נבחן על מנת לוודא שגם הסובלים מעיוורון צבעים יוכלו להמשיך לגלוש בו בנוחות. על אף השינוי בצבעים, עדיין ניתן להבחין בקלות בקישורים השונים ולנווט בין החלקים השונים בעמודי הבית ללא שינוי.

Bezalel P

New member
חמוציות אנשים

צהריים מצוינים לכולם ככחלק משיתוף פעולה עם מוצר חדש ומרענן שיצא לשווקים בימים הקרובים, החלטנו להתחדש, לגוון ולרענן את מראה העמודים הראשיים (עמוד הבית, עמוד הפורומים ועמוד הבלוגיה) בצבע אדום ברוח המוצר החדש. אל דאגה, ביום רביעי הקרוב האתר יפשוט את הבגדים האדומים ויחזור למראהו המוכר והיום-יומי. התכנים בעמודים הראשיים והניווט בין העמודים השונים באתר לא ישתנו. בצלאל

למעלה