חמוציות ותמרים...
אני קונה בסופר חמוציות, אבל לא מוכרים אותם בגרסתם הטבעית (משמע חמוצים), אלא הבנתי ששמים בהם סוכר
על מנת שלא יהיו חמוצים (יש גם תחליף של תרכיז תפוחים לחולי סכרת שיקר פי שתיים)...האם עצם הסוכר מבטל את
היתרונות של החמוציות? איפה אפשר להשיג חמוציות רגילות שלא מתובלות בסוכר?
שאלה נוספת- בקשר לתמרים- אני קונה תמרים אורגניים- אני שוטפת מעט לפני אכילה אף עדיין נשארים סימנים מעט לבנים
על התמר- האם זה בעייתי וצריך לטבול במים מספר דקות לפני האכילה? תודה (-:
אני קונה בסופר חמוציות, אבל לא מוכרים אותם בגרסתם הטבעית (משמע חמוצים), אלא הבנתי ששמים בהם סוכר
על מנת שלא יהיו חמוצים (יש גם תחליף של תרכיז תפוחים לחולי סכרת שיקר פי שתיים)...האם עצם הסוכר מבטל את
היתרונות של החמוציות? איפה אפשר להשיג חמוציות רגילות שלא מתובלות בסוכר?
שאלה נוספת- בקשר לתמרים- אני קונה תמרים אורגניים- אני שוטפת מעט לפני אכילה אף עדיין נשארים סימנים מעט לבנים
על התמר- האם זה בעייתי וצריך לטבול במים מספר דקות לפני האכילה? תודה (-: