חמוצים של לאה ס.
בוקר טוב,
אחד הבחורים שאיתנו עכשיו מתגעגע לאוכל של אמא שלו והזמין לשבת צ'ולמדי, ביקשתי שיבקש מאימו את המתכון וזה דומה מאוד לחמוצים של לאה ס.
היא לא מבשלת את הנוזל אלא שופכת ישירות על הירקות, האם זה הגיוני?
פעם ראשונה שמכינה, כמות החומץ נראית לי גדולה מאוד לעומת הסוכר, יש לאמא שלי מתכון דומה וזה בדיוק הפוך, 1/2 כוס חומץ על כוס סוכר, ממש חוששת להכין כי זה נראה לי המון, אפשר להחליף במיץ לימון או שעדיף להשאיר כך?
ושאלה אחרונה, כמה מראש אפשר להכין? אני יכולה כבר להכין היום לשבת?
תודה מראש לעונות וחג עצמאות שמח!
בוקר טוב,
אחד הבחורים שאיתנו עכשיו מתגעגע לאוכל של אמא שלו והזמין לשבת צ'ולמדי, ביקשתי שיבקש מאימו את המתכון וזה דומה מאוד לחמוצים של לאה ס.
היא לא מבשלת את הנוזל אלא שופכת ישירות על הירקות, האם זה הגיוני?
פעם ראשונה שמכינה, כמות החומץ נראית לי גדולה מאוד לעומת הסוכר, יש לאמא שלי מתכון דומה וזה בדיוק הפוך, 1/2 כוס חומץ על כוס סוכר, ממש חוששת להכין כי זה נראה לי המון, אפשר להחליף במיץ לימון או שעדיף להשאיר כך?
ושאלה אחרונה, כמה מראש אפשר להכין? אני יכולה כבר להכין היום לשבת?
תודה מראש לעונות וחג עצמאות שמח!