חמוצים
שלום לכולם, אני מנסה כבר מזה כמה חודשים להכין מלפפונים חמוצים, וכל פעם שאני מנסה הם לבסוף מתקלקלים בתהליך ההכנה. המתכון שאני עובד לפיו הוא כזה: מכניס צנצנת ל20 דקות בתנור (עיקור); מכניס את המלפפונים יחד עם שמיר, שום, פלפל אנגלי וכפית מלח לכל 200 מ"ל מים (כמובן לאחר שכל המרכיבים שטופים היטב ; מניח את הצנצנת על השיש במטבח וממתין שבוע. לאחר שבוע החמוצים פשוט רקובים (ניתן למעוך עם מזלג). אודה לעצה...
שלום לכולם, אני מנסה כבר מזה כמה חודשים להכין מלפפונים חמוצים, וכל פעם שאני מנסה הם לבסוף מתקלקלים בתהליך ההכנה. המתכון שאני עובד לפיו הוא כזה: מכניס צנצנת ל20 דקות בתנור (עיקור); מכניס את המלפפונים יחד עם שמיר, שום, פלפל אנגלי וכפית מלח לכל 200 מ"ל מים (כמובן לאחר שכל המרכיבים שטופים היטב ; מניח את הצנצנת על השיש במטבח וממתין שבוע. לאחר שבוע החמוצים פשוט רקובים (ניתן למעוך עם מזלג). אודה לעצה...