חמור כחול לבן: רעיונות

Solid D

New member
חמור כחול לבן: רעיונות

היי כולם ! אני נציג "חמור כחול לבן" קבוצת ג´אקאס ישראלית. אנו מתחילים את הצילומים בימים אלו ממש... לכל מי שיש רעיונות מדליקים , מטורפים או אפילו כואבים מוזמן לכתוב לי בפורום. אם מישהו רוצה להצטרף לקבוצה שלנו בצפון הארץ שיצור אתי קשר.

xero1

New member
נציג

של איזו מהקבוצות? לא משנה, בצפון באזור חיפה? אם כן, אז אולי.

xero1

New member
לא יודע למה הוא התכוון

אני מזיכרון, שזה די צפון.

Solid D

New member
צפון זה...

אני מקרית שמונה , הכוונה היא כמה שיותר קרוב יותר טוב למשל מטולה וכל הקיבוצים מסביב... בטוח לא זכרון !!!... קיצר יש למישהו רעיונות לג´אקאס ???

Solid D

New member
ההה... וגם...

אולי מישהו יכול להמליץ לי על מוזיקת רקע ?

xero1

New member
הבנתי :)

בקשר למוזיקאת רקע- מה שיתאים זה (ואני לא אומר בגלל שזה מה שאני אוהב) זה מוזיקת פאנק-רוק/פאנק-סקייט, הארדקור וכאלה.

Solid D

New member
יותר ספיצפי...

אולי אתה מכיר להקות רוק , משהו טוב... סתם לידע הכללי...

אם יהיה לכם תיכנון לקטע

שכולל להרוס דברים, אז אני ממליץ לשים ברקע את The Offspring - One Fine Day.

nsr

New member
בשביל האירוניה...

שים איזה שיר ישן כמו "ארץ ישראל יפה" או " מכורתי מכורתי" וכו´ וכו´. זה יהיה מצחיק לראות אותכם מתרסקים על איזה קיר שברקע אתה שומע את השירים האלה.

msn1

New member
יש לי רעיון

עשיתי אותו היום לקחנו שתי סקטים ושמנו עליהם כורסא מעור שמישהו זרק ישבנו עליה עם צ´יפס וקולה והעפנו אותה מגבעה צחוקים אההההההההההההההההההההההה

dFence

New member
רעיון צולע, אבל עדיין רעיון.

קחו בקבוק ליטר וחצי מחובר לצינורית מלא במים (או שתן אם מתעקשים), שאחד יחביא אותו מתחת לבגדים ו"ישתין" איפשהו ככה במשך שעה. מה טוב אם תעשו את זה בשרותים בקולנוע שאנשים מתים להשתין ויש להם כזה זרם ברקע.

Hell ad

New member
רעין שלי...

זה יותר מצחיק מכואב... אבל יש לי מלא דברים כואבים שאני עושה... הייתי עם חבר שלי בבת ים... שמתי עליי שמיכה ופשוט רצתי וצרחתי חזק ונכנסתי באנשים... ממש נתקעתי בהם והורדתי אותם... וצרחתי כל מיני שטויות... זה היה מצחיק... אתה רוצה כואב? אני עשיתי ככה: לקחתי קורקינט נסעתי בפול מהירות ופשוט נכנסתי בקיר... בלי לעצור או משו... זה היה מגניב... כאב אבל מגניב...

אם כבר כאב.....

אתמול נסעתי בסקייטבורד עם חבר שלי (אני לא סקייטר מוכשר ממש, יודע רק אוללי, וגם זה לא תמיד יוצא בנסיעה...), והיה שיח יפה בצד, אז החלטתי לנסות לעשות אוללי לתוכו, האוללי דווקא הצליח לי, ועפתי לתוך השיח עם הפנים קדימה ורגליים אחורה וזה כל כך כאב... ואפילו פצעתי את עצמי בברך וזה עדיין כואב... פעם הבאה אני ייבדוק אם השיח רך או קשה... וביום כיפור שני חברים שלי החליטו ליסוע ביחד עם האופניים (יש לאופניים סליידרים), אז אחד על הכסא והשני מחזיק לו בכתפיים כשהוא על הסליידרים, ופתאום לא יודע איך הם התפכו ונפלו אחד על השני והאופניים נפלו עליהם, זה נראה קורע מהצד. .]]]]]

למעלה