חמותי גונבת לי חפצים

חמותי גונבת לי חפצים

פעמיים בשבוע היא אצלי בבית בערב שומרת על דפנית ושימרית. תמיד אני מחפשת חפצים שחסרים לי לאחר הליכתה. בעיקר, יין, שימורים. בעלי אומר שזו המנקה. אני טוענת שזו אימו שמנקה את הבית. מה עושים?

זו בעיה חמורה../images/Emo4.gif

איך אפשר להגיד לבעל שאמא שלו גנבת. זה יכול להגמר רע מאד. את לא יכולה פשוט להתעלם? זה קרה לי לפני שנים רבות. היה לי חבר שלפעמים היינו ישנים אצלו בבית ובכל פעם היה חסר לי משהו. האדם היחיד שהיה בבית כשאנחנו לא היינו היה הסבתא שלו. פעם נעלם לי ראי יפה שעומד על רגל. פעם נעלם לי בקבוק בושם חצי מלא. פעם צעיף. בפעם הראשונה חיפשנו בכל הבית ולא מצאנו. אחר כך כבר לא אמרתי כלום וכשזה לא נפסק הפסקתי להשאיר שם דברים. אבל זה לא אותו מצב. את נשואה לבן שלה והיא נמצאת אצלך בבית ועוזרת לך. אולי היא חושבת שמגיע לה קצת צ´ופרים ומצ´פרת את עצמה באין רואה. תתעלמי. זו עצתי.

עדוש

New member
כדאי לך לבדוק את עצמך../images/Emo70.gif

זהו באמת מצב לא נעים. אבל איך את יודעת באמת שזו חמותך ולא העוזרת? אולי כדאי שתעשי כמה עבודות ריגול.שימי לב איזה שימורים בד"כ נעלמים, שימי בכוונה בארון בצורה בולטת, ואז תראי אחרי מי זה נעלם. קודם תבדקי את זה, ורק אח"כ דברי עם בעלך, כי ממש לא נעים לגלות שאמא שלך גונבת ממך. אני מאד מקווה שזו לא היא. בהצלחה

הגנובה

New member
מה, היא יוצאת מביתך עם קיטבג../images/Emo35.gif

מה זאת אומרת דברים נעלמים
- את לא רואה איך היא מגיעה ואיך היא יוצאת
לדעתי את צריכה לבדוק טוב לפני שאת שולחת אצבע מאשימה... וכשתדעי בדיוק אם זה חמותך או העוזרת - או אז תוכלי לדעת איך לפעול. אם זו העוזרת... ביי ביי
אם זו חמותך... אל תיקני שימורים ואל תאמרי דבר - זו גלולה שאת צריכה לבלוע. שימי לב לדברים היקרים יותר ואל תשאירי אותם גלויים.

למעלה