חמותי היקרה

חמותי היקרה../images/Emo13.gif

אני נשואה 13 שנה ואף פעם, אף פעם, לא היו לי בעיות עם חמותי. היא מאד אוהבת אותי לא מתערבת אף פעם ביחסים בינינו תמיד אומרת לבעלי כמה שאני נהדרת וכו´. אבל... היא גם לא עוזרת לנו. לא בכסף, ולא בטיפול בילדים. עד עכשיו הרגשתי בת מזל בכך שאין לי בעיות עם חמותי, גם עכשיו אני מרגישה כך אבל מפריע לי שהיא לא עוזרת יותר. האם כדאי להתעמת איתה על כך או להגיד תודה על מה שיש?

חני ב

New member
ערב טוב שיריתה

אני הייתי מודה על מה שיש לי. לדרוש אינך יכולה, אבל באמת חבל שאינה עוזרת לך עם הילדים, ועם הקשיים של הבת. האם היא שותפה למה שקורה אצלכם? האם היא תומכת רגשית? כי גם זה דבר חשוב. יש לי חברה שיש לה ילד ADHD כבן 10. אמה בכלל לא עוזרת לה, מדי פעם חמותה באה להקל עליה ולוקחת אחד מהילדים אליה. אבל, תמיכה רגשית אינה מקבלת מאף אחד.

הי חני

אז קודם כל, אני רואה שאני לא צריכה להציג את עצמי, אני כבר מפורסמת. וחוץ מזה, היא אכן יודעת מה עובר עלינו אבל רק אם אני מספרת לה. בעלי מאד סגור ולא מספר כלום. תמיכה רגשית היא נותנת. אנחנו מבלים אצלה מידי פעם את השבת, בערך אחת לחודש ואז אני נחה והיא מתרוצצת סביב הילדים, נותנת להם לאכול וכו´. למזלי, יש לי אמא מקסימה וגם בעלי מסתדר איתה נהדר שעוזרת גם מבחינה נפשית, גם כלכלית, גם עם הילדים, פשוט הכל.

odeia

New member
שיריתה, אני לא מכירה אותך, אבל אני

חושבת שאין לך על מה להתלונן. יש לך חמה שאוהבת אותך, וכשאת אצלה את נחה. יש לך אמא שעוזרת וגם תומכת כספית. על מה בדיוק את מתלוננת? אני גרה בעיר לבד, רחוקה מכל משפחה. אין לי עזרה, לא -פיזית, לא חומרית וגם לא נפשית. עברתי לא מעט עם ההריוו, הלידה והגידול של הילדה שלי, ןאפילו פעם אחת אף אחד לא בא לעזור. גם כשאני אצל חמותי, היא לא בדיוק מטפלת בה ולא מעסיקה אותה. כספית, אם מישהו עוזר, אלו אנחנו, שמידי פעם קונים לה משהו, כי מצבה הכספי לא מאפשר לה לתת, ואני יודעת שהיא היתה רוצה כן לתת, ואני אומרת תודב על הארוחה שהיא מכינה לנו. גם חמותי, גם בעלה וגם אימי, הם אנשים מבוגרים ולא הכי בריאים, אז בנוסף לזה שהם גרים רחוק, הם גם לא יכולים לבוא לעזור לי בבית שלי, מפאת מצבם. תמיד צריך להסתכל על מה שיש ולהגיד תודה, כי תמיד יכול להיות יותר גרוע. שבת שלום

מלמלה

New member
גם אני במצב דומה ל ODEIA

בהבדל שכשאני מגיעה לחמותי או לאמא שלי אני יושבת עם הרגליים ולמעלה ומתפנקת וזה קורה פעם בחודש בשאר הימים אני מקבלת אפס עזרה כולל הבעל שמגיע ב - 9 בערב שאלה שלי האם היא יכולה לעזור יותר? גם כלכלית? אישית אני לא חושבת שהורים חייבים לתת לילדהם כל החיים מותר להם להנות בעצמם מהכסף שלהם אבל אם היא יכולה אפשר להגיד לה שעדיף לתת עכשיו שתוכלו להגיד לה תודה זה מה שאבי אמר לסבא שלי והוא באמת נתן וקנה לנו לנו כל פעם והיה כייף להודות לו ולא לחכות ........

חני ב

New member
שבת שלום. שוב, תשמחי

שיש לך אמא מקסימה כמו שאת מתארת וחמות שתומכת רגשית.

לדעתי את צריכה להסתפק במה שיש לך

כי אם היא אוהבת אותך ואין ביניכם חיכוכים ואתן מסתדרות, אז אין על מה להתלונן, ותקראי את הפורום הזה ולא תאמיני מה שקורה פה, כולל אני, מאחלת שיהיה לכם עוד יחסים טובים מאלה ושבת שלום.

תגידי תודה....

מה שיש לך זה לא מעט.... רק תחשבי על זה שהרבה מהנשים פה לא מקבלות שום עזרה מהחמות ובנוסף החמות גם לא אוהבת אותן וגם ממררת להן את החיים (מי פחות ומי יותר...) היי שמחה בחלקן, הייתי שמחה להתחלף איתך (אבל אני לא בנאדם רע מספיק בשביל לאחל למישהי את חמותי
)

נופר30

New member
ומי אמר

שההורים צריכים לעזור כספית ו או לעזור עם הנכדים ? ולמה להתעצבן שהם לא עוזרים איתם ? הם סבא וסבתא אם ירצו בבקשה אם יכולים תודה אבל אי אפשר לדרוש עזרה עם הילדים שלך כל זמן שחמתי וחמי מכבדים אותי וכשאני מגיעה לשם אני מקבלת את הכבוד שמגיע לי ( וגם נותת את שמגיע להם ) זה מספיק כאשר יבואו הילדים אם יוכלו אני אשמח שיעזרו אם לא אז לא וכך לגבי אימי כל זמן שתוכל לעזור אשמח לקבל ( אבל אשתדל לבקש כמה שפחות) וכשלא אז לא

למעלה