חמותי היקרה

5שוש

New member
חמותי היקרה

אתמול בעלי לא היה אצל אימו לשם שינוי. היא שיחקה לו במצפון. כואב לי, אני בודדה משתגעת. למה לבנות היא לא מתלוננת למרות שהן גרות מטר ממנה ורק פעם בשבוע מבקרות אותה, והם חוזרות מהעבודה בשעה שלוש ואין להם ילדים קטנים. כל ערב הן הולכות ברגל. פעם בשבוע במכון כושר מה יש הן לא הבנות שלה רק הוא הבן שלה.

ציפי ג

New member
מה אכפת לך מה היא עושה לבנות?

ואם היא היתה מציקה להן, היה לך יותר טוב? היא לא צריכה להציק לו. נקודה. לפחות כך את חושבת. מה הוא חושב?

שושי........./images/Emo140.gif

אל תתרגשי מיזה, שימי עצמך מול אימך למשל, אנו הבנות תמיד יודעות לענות ובטח בנותיה "מנפנפות" אותה מחוסר סבלנות ולעומת זאת הבנים בטבעם יותר מחוברים לאם ומקבלים את דבריה בסובלנות רבה. אז זאת דעתי ותאמיני לי שלא נלחמים על כך כי זה מרגיז, ובעלך ברגע שירגיש בעצמו שזה יותר מידי אז הוא כבר יעשה את החשבון לבד. אבל מנסיון : כשמתנגדים לצד השני לרוב עושים דווקא.

5שוש

New member
בעלי

בעלי תמים ולדעתי היא מנצלת אותו . גם בכסף וזה בדוק. ואכפת לי שהוא רץ אליה ביגלל ילדה בת ארבע וחצי שנירדמת עד שהוא מגיע ובבוקר היא בוכה שהיא רוצה את אבא.

שוש´קה.../images/Emo4.gif

מושמוש על תמימות וטיפשות צריך לשלם
נכון שאת אישתו וצריכה להאיר את עיניו אבל יש משחקים של הפוך על הפוך. אם את טוענת שתשומת הלב מביתך הקטנה נלקחת ועל כך את רועמת תבקשי אותו בפעם הבא ללכת אל אימו מוקדם ולקחת איתו את הקטנה גם כן. סחיטה ריגשית היא דבר חזק מאוד בן אם לילדיה, יש ילדים שנסחטים ויש ילדים שלא !! אני יכולה לומר לך שאחי הבכור נמס למשמע קולה של אימי ולעומת זאת אחי הקטן יותר נמס למשמע קולה של חמותו. אז זה אופי ממי ומדבריי ניתן להסיק שאת לא נשואה מאתמול וגם זה לא נולד אתמול, למדי לחיות עם זה וכך יטב לך, אל תפתחי את הנושא מול בעלך כמריבה או ויכוח כי אם טוענת שהוא תמים השתמשי בזה לטובתך (והמבין יבין
)

למעלה