חמותי הכריזה מילחמה

arem12

New member
חמותי הכריזה מילחמה../images/Emo46.gif

ביום חמישי בעלי לא הרגיש טוב ואושפז בבית חולים. לא הודעתי להוריו כי לא ידעתי מה קורה איתו. הבן שלי רץ לספר לה היא התקשרה לבעלי ועשתה לו את המוות. (הוא אושפז בגלל חשש להתקף לב)אסור לו להתעצבן אבל אמא שלו עוד תהרוג אותו ואז היא תגיד ענת מעצבנת אותך. אני כעסתי על הבן שלי שמספר לה הכל ואמרתי לו שאני יקרע אותו הוא אמר לה שאני מרביצה לו(שזה לא נכון)והיא מאיימת שוב להתלונן עליי בלישכת רווחה. היא דיברה עם דודתי בטלפון ואמרה שאני לא כשירה להיות אמא שאני זורקת את הילדים עליה(אני רבה איתם שלא ילכו לשם) שאני לא מבשלת לא מכבסת לא מנקה בקיצור לא מתפקדת לא כאמא ולא כאישה. נימאס לי מימנה ואין לי יותר כח לריב גם עם הילד שמורעל נגדי הוא אמר לי אחרי שיחה שלי איתו שהוא שונא אותי קצת אבל את סבתא הוא אוהב מאוד אפילו שהיא רבה איתו המון עכשיו אני לא מרשה לו להעלות אליה ויש מילחמה עם הילד והוא מקלל אותנו מה לעשות?

עדוש

New member
למען האמת אני בכלל לא אוהבת

כשמשתמשים עם ילדים בביטויים כמו :אני אקרע אותך. זה ממש לא חינוכי לדעתי ולא לעניין. ולגי בעלך, אני קודם כל מקווה שהוא מרגיש טוב והכל בסדר איתו.אבל אני חושבת שבהחלט היית צריכה לעדכן את אמא שלו לגבי האשפוז. בסופו של דבר זאת אמא שלו וזכותה לדעת מה קורה עם בנה במיוחד במצבים כאלה והיא כועסת בצדק.אולי היא לא הייתה צריכה להתקשר ולכעוס עליו במצבו, אבל אני מבינה את עמדתה. לגבי הבן שלך אני ממש לא יודעת מה לייעץ לך לצערי. מקווה שאת לא נפגעת, כי הכל נאמר בחיבה. החלמה מהירה לבעלך.

arem12

New member
לא הודעתי

להם על האישפוז כי אני מכירה את התגובות שלהם ואני בעצמי לא ידעתי מה המצב כי הוא אושפז בלילה במהלך העבודה שלו. העדפתי להגיע אליו קודם לראות מה קורה ורק אז להודיע.

נתי, הבעיה העיקרית שלך היא הקירבה

הגיאוגרפית וזאת לדעתי הפרובלמה הכי גדולה ועד שלא תעברי משם תמשיכי לסבול את ההתערבות של "המפלצת" הזו. בנושא הבן,את חייבת אבל חייבת , חייבת, חייבת להתקרב אליו ולרכוש את אמונו כאם ולקחת אותו לצידך. יש לפעמים שאולי החמות קונה את אמונו בחפצים, במותרות, בהבטחות (לא יודעת מה , ואל תפסי אותי במילה) ולמרות שהוא לא אוהב אותה היא עדיין מצליחה להפילו כל פעם מחדש. ענת., המקרה שלך מאוד רגיש ומאוד מסוכן (מסוכן בהדגשה) למה? בואי אספר לך: אחות חברתי היא מאוד חרדית (על גבול הפנטיות ממש) והיא בעלת משפחה רחבה של 5 ילדים (בלי עין הרע). מה לעשות שבנה האמצעי לקח על עצמו שיטה של גניבת כסף מארנקה של האם? אבל כפי שידוע לכל מגזר יש את השיטות חינוך שלו והאם בכדי להפחיד את בנה לקחה סכין וחממה אותו על הגז. אני באופן אישי מאוד מכירה את האם ויודעת שהיא לא תפגע בזבוב , אבל הגיעו כנראה מים עד נפש והיא החליטה ללמדו לקח. בזמן חימום הסכין , היא אחזה בידו של הילד והוא מהפחד ניסה לנער אותה ממנו. תוך כדי כך, עפה הסכין (למרות שהיא נשבעה בכל הצדיקים שלעולם לא היתה מעוללת לא דבר, רק רצתה להפחידו (כמו שעשו בבית הוריה) ) הישר על גב כף ידו ועשתה לו כויה קלה. מיותר לציין שההיא כמעט התעלפה והיו צריכים להזעיק את בעלה מהעבודה בכדי שתחזור לעצמה. למחרת הלך הבן לבית הספר והופיע בכתתו חבוש בכף היד (מקום הכויה) , מורתו ה"ענוגה והחסודה" שאלה אותו לפשר התחבושת וההוא בשיא הנאביות אמר : "אמא שלי". זאת לא עשתה הרבה וחשבה הנה תפסה לה סקופ , רצה למזכירות והזמינה ניידת משטרה. אין צורך להמשיך את הסיפור נכון? הרי ברור שלבסוף הוכח או לא שהיא לא התכוונה להזיק לבנה, אבל הנזק בעבור האם כבר נעשה. לכן אני אומרת ומזהירה אותך שצריך לטפל בנושא החמות והאיומים מול משרד הרווחה כי הנזק מהמוסדות הללו הוא לגמרי בלתי הפיך. זה שחמותך "קלפטא" ומחפשת אצלך ריגושים ואקשן סביב השעון מראה עד כמה היא מבקשת את קרבתך או מאידך את קרבת בנה (תרצי או לא)

amitmom

New member
ענת..אני חושבת שהיית צריכה להודיע

לה הרי הוא גם בנה. אבל זה באמת לא ענין רציני עבורי אני הרבה יותר נחרדתי לקרוא על בנך. אני מסכימה עם סיגל 100% . את חייבת לעשות משהו ובמהירות. יש גיל שבו נגרם נזק אבל אז כבר מאוחר להחזיר את הגלגל אחורה. אני חושבת שאת צריכה להרחיק אותה ממנה כמה שיותר מהר גם אם זה תלוי בכעס שלו עליך אבל מצד שני תקרבי אותו אליך. האם את יכולה לעבור לאזור מרוחק יותר ממנה כך שלילד לא תהיה גישה ישירה אליה ובמקביל לחסום שיחות. אני לא כ"כ יודעת מה רצוי או מותר לעשות וקטונתי מליעץ אבל יש לי תחושות בטן לא טובות בנושא הזה ואני הייתי נלחמת עד חורמה וכן..כל האמצעים כשרים בעיני!!! הרבה חיבוקים שלוחים לך, ענתוש.

בולי27

New member
לעבור לעיר אחרת דחוף../images/Emo70.gif

וחוץ מזה אני מסכימה עם כל מילה שסיגלוש כתבה! אני מבינה למה לא התקשרת לאמא שלו, לאור היחסים שלך איתה בטח לא מתחשק לך לדבר איתה בשעת לחץ. ולחמה כזאת לא מגיע שום התיחסות. גם אני לא הייתי מודיעה לה.

רלי123

New member
תעברי לגור רחוק רחוק

היא פשוט חולת נפש, והיית צריכה להתרחק ממנה עוד הרבה לפני הארוע האחרון, אם חמתי היתה פונה לרשויות ומתלוננת עלי דבר ראשון הייתי עוברת עם המשפחה לגור במקום אחר דבר שני היא לא היתה רואה יותר את הנכדים. חזקי ואמצי רלי

למעלה