חמותי המטורללת

sheep1972

New member
חמותי המטורללת../images/Emo153.gif

התנצלות - קצת ארוך... אני חדשה וכבר כתבתי את הקיטור הזה פעם פעם וזה לא התפרסם אז אנסה שוב לפני שאתייאש. חמותי מטורפת לגמרי. כבר שנים שמנסים לשכנע אותה לקבל טיפול תרופתי אך היא מעדיפה להמשיך לסובב את כולם סביב האצבע הקטנה וכולם נופלים למלכודות ההיסטריה שלה. לפעמים אני מרגישה כמו באמצע טלנובלה ספרדית כי כל המשפחה מתגייסת "להרגיע אותה" כשהיא מתחילה עם השטויות שלה. כבר שמונה שנים שאני סובלת מהמלודרמות שלה שסוחפות את כולם (היא רבה עם חצי עולם, כולל בעלה, ואז הילדים רצים אליהם כדי להשכין שלום בית). בשנה האחרונה, לא נעים לי לומר, כשאני רואה אותה, אני ממש חשה בחילה - פיזית!!! למזלי בעלי לא גורר אותי לשם יותר מדי, פעם בשלושה שבועות בדרך כלל, ואני יודעת שאין מנוס אלא להמשיך לסבול אותה, אך נמאס לי ממנה!!!!!!! המחשבה שבעתיד היא תתקרב אל ילדיי (העתידיים) פשוט עושה לי רע. מצטערת אם נסחפתי, אך זו פשוט הייתה הזדמנות להוציא קצת קיטור...

anat30g

New member
אם היא באמת חולה

שזקוקה לטיפול תרופתי - אז אין מה להתעצבן ומה לכעוס - כמו שלא תכעסי על חולה סרטן או חולה סכרת.

sheep1972

New member
תגובות האחרים

ממנה אני כבר לא מתעצבנת, אני פשוט נדהמת כל פעם מהדינמיקה המשפחתית שם והמלודרמות שסובבות אותה בכל פעם שהיא חוטפת קריזה. לקח לי כמעט שמונה שנים להבין שאסור לי להתערב כי כשאני מביעה את דעתי בפני בעלי הוא לא מבין מה אני רוצה ממנו, שכן כבר 32 שנה שהוא חי בתוך כל הטירוף הזה. לא יודעת, זה סתם מייאש קצת.

חמודתי הכבשה../images/Emo35.gifנו שיהיה(../images/Emo12.gif)

מזכיר לי את הסרט שהייתי בו עם חמותי לפני שנתיים. אצלה המצב הכלכלי (מגבוה גבוה, לנמוך נמוך) הביא אותה נפשית וגופנית לשפל המדרגה. תגידי תודה על כך שאסור לה להתערב ותני לילדיה ל"שבור" את הראש (גם אם מדובר בבעלך. כתבתי על סחיטה ריגשית שם למטה, תקראי ותביני שאם את לא בנויה לסחיטה אל תכנסי לזה מלכתחילה. בתקופה ההיא חשבתי שאוכל להחזיק את כל העולם על כתפיי אך נוכחתי שחלק מהעניין היה להראות עד כמה קשה ובחלק השני לשים פס על העולם ולבזבז בלי הכרה (ולחכות שאנו נשלם
)אז כמו שכתבתי לפני כמה ימים: "לקחת את הסוס אל השוקת - אפשר , להכריח אותו לשתות - לא "

ל-sheep 1972 - יש לקחת לימון בתיק

ובכל פעם שאת אמורה לבקר את חמותך, אחת ל-3 שבועות למצוץ את כל המיץ מהלימון ולא ליד החמה, כי אז היא תחשוב שאת בהריון
והמצב יחמיר בחיבוק שתקבלי מימנה, כי אז לא יספיק לימון אחד.. אגב, הלימון נגד הבחילות שאת חשה בסביבת חמותך! כאן לפחות בחילה פעם בשלושה שבועות לא אסון, בהריון יש שלושה חודשים בחילה כמה פעמים ביום.. לכן מצבך יחסית טוב
נ.ב לפעם ראשונה הוצאת המון קיטור

למעלה