חמותי המשונה

coffee4

New member
חמותי המשונה

חמותי היא אשה מיוחדת מאוד. היא ידועה כנשמה טובה מלאת כוונות טובות . הבעיה שלא תמיד יוצא לה. היא חסרת טקט, כפייתית , שתלטנית , נכנסת לפרטיות בצורה גסה ביותר. יש לה גם בעיה של חוסר ריכוז, חוסר עקביות , והיפר אקטיביות . מה שגורם לה לדבר 300% מהזמן שמתוכם 298% שטויות ורכילויות. היא אומרת כל מה שהיא חושבת וכל מה שהיא לא. נודע לי גם שאמרה עלי דברים חסרי שחר . והכל כמובן מכוונות טובות חבוקים ונשיקות. במקרים רבים יצא לי להתעצבן וממש להעלב. בעלי אוהב אותה מאוד אך מודה בעצמו שיש בעית טקט וריכוז. הוא כמובן לא לוקח את התנהגותה קשה כמוני , לא נעלב וכו. מדי פעם נסיתי לשתף אותו ברגשותי אך הוא טוען שאין מה להתייחס. ולא צריך להיות אכפת לי מה היא אומרת לי או עלי. במקרה אחר טען שהוא לא יודע למה אני שונאת אותה כי היא מאוד אוהבת אותי וכו - בקיצור אין כל כך הבנה מצידו. אני מרגישה גם מאויימת על ידיה מאחר שהיא כל הזמן "מאירה " את פני בעלי לגבי. איך לא להסתכסך איתה או עם בעלי ומצד שני לא להצפוצץ.

קופי (ענאן../images/Emo35.gif) ../images/Emo8.gif הה קפה , למה 4 ?

כל עוד שלא חובר לה "פתק החלפה" זה מה יש. הקלות (ולא הקושי) היא להתמודד. אצלי למשל יש בעייה של "שידורים חוזרים" (סיפורים שתספר לי חמותי בפעם ה 200) ופיתחתי שיטה, ברגע שהסיפור מסופר אני מתרכזת (וזה לא קשה) בשיר שאני אוהבת או באירוע שהעביר לי את היום (למשל על הפורום) ובסוף הסיפור (אני מכירה את סופו) אני מתחילה לצחוק כאילו הרגע פעם ראשונה. אז... גם לך אני מייעצת לאלתר ולפתח שיטות לסינון הריכולים שלה והשטויות שיוצאות מפיה. תנסי בפגישותיכן לעניין אותה בנושאים חדשים (מאמרים מהעיתונות , סרטים חדשים וכו´) ותעשי טובה לעצמך: אל תערבי אותה בחיי הזוגיות שלכם (ותדרשי גם מבעלך). בהצלחה

עציון

New member
על מה את בעצם מתלוננת?

על חוסר הריכוז של חמותך? אולי זה בגלל גילה? צעירים רבים בזמנים מאוד מאוד מסויימים( ואת בודאי יודעת למה אני מתכוון...) סובלים מחוסר ריכוז. מעצבים. ממיגרנות. אז מה? רצים לכתוב על זה? אז לידיעתך, חמותך לא שונה בגילה מהרבה הרבה אנשים אחרים הסובלים מדמנציה, אלצהיימר(שמעת על זה?????) ועוד מחלות זיקנה. תתפללי, שכאשר תגיעי לגילה לא תכירי שמות אלו שהיזכרתי לעיל. והעיקר: אם את יודעת ממה היא סובלת אז מה לך להתלונן על יחסה?

אורא

New member
אל תספרי לבעלך, ואל תתלונני

סתם תעכירי את האווירה ביניכם וחבל... בשביל זה יש לך אותנו, אחת אחת לשמוע לייעץ ולעודד וסתם לספר בדיחות שמשעמם

coffee4

New member
לעציון ולכל מי שלא הבין

חמותי בת 57 צעירה ותוססת (הלואי על כולנו)-חוסר הריכוז פשוט גורם לה לדבר שטויות לא מפוקסות (בדיבור מהיר ובקצב מסחרר )שלא תמיד מתכוונת אליהם אבל מה שנאמר- נאמר. אם היא מדברת עלי במשפחה או עם בעלי וממש לא מרוע- זה מפריע לי ובכל זאת נוגע אלי לא? אם היא טוענת שאני קנאית חולנית רק כי פעם אמרתי בטעות שלא צריך לבגוד, אם היא קונה לי חוטיני כי אני לא מספיק סקסית, אם היא משנה לי את כל התמונות בבית כי אין לי חוש אומנותי. או מכריחה אותנו להיות בקשר עם כל החברים שלה "כי הם ישמחו" ומטיפה שעות אם אנחנו לא עושים את זה. או עושה לנו סצנות על זה שאנחנו יוצאים לסוף שבוע ולא באים אליה, אם היא יועצת לי לאיים על בעלי שעד שהוא לא מרזה אז אני לא... או לחילופין מציעה לו לרזות כדי שיהיו לו מחזרות , או שאומרת לבני בן ה-10 חודשים שאמא שלו רעה כי היא לא מרשה לה (לסבתא) להאביס אותו בממתקים.(והוא רק בן 10 חודשים!) בזה יש יותר מיץ? ואלו רק רק רק דוגמאות קטנות...

smagi

New member
למיטה היא לא נכנסת אתכם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני מקווה שלפחות מכל זה

הבן הוא מימך
ואני אומרת את זה בשיא הרצינות. מה זה ה "חרטא" הזה ? (אפרופו צביקה הדר) שתי בעיטות ולגלגל מכל המדרגות נקודה. ואם בעלך מגלה התנגדות תצמידי לי פתק ותשלחי אותו גובינא אל ה "קלפטא". "אי רייסט מיי קייס " אין לי עוד מה לומר.!!!!!

למעלה