חמותי ואני

Iris G

New member
חמותי ואני

הדבר הכי נפלא - אנחנו גרות 10,000 קילומטר אחת מהשניה הדבר הכי דוחה (מבחינתי בכול אופן) - היא החליטה להשתמש באותו בושם כמוני כי "היא אוהבת את הריח שלו עלי" ברכות על הפורום החדש איריס

odeia

New member
היי ברוטוס, מה נשמע? איך הילדים?

אבל אל תשכחי שמטוס אחד מקצר את הקילומטרים האלו ב-12 שעות. אין לך עוד איזה סיפור נחמד בשבילנו?

Iris G

New member
את מתכוונת לפעם שהיא הגיעה הנה

ל5 שבועות אחרי הלידה "בשביל לעזור לנו" בחמישה שבועות האלו היא: ניקתה - אף פעם בישלה - פעם אחת בחמישה שבועות (פי שלוש כי זה בוקר צהריים ערב) אחרי שאני עזרתי אומץ ו"דרשתי-הצעתי" קניות - היא לא נוהגת, אז כמובן שלא

AdiBason

New member
כשילדתי....

כאבו לי הרגליים כמעט 3 שבועות ולא יכולתי לזוז מהמיטה. הייתי יושבת ומאכילה את ביתי ומחזירה אותה לעגלה. וחמותי שגרה 25 דק´ ממני לא הציעה להכין לי סיר אוכל או לעזור בנקיון הבית. היא אומנם באה לבקר ועוד עיקמה פרצוף שלא יכולתי להגיש לה דברים ( כמו תמיד ) חוץ משתיה - שגם זה בעמל רב עד שקמתי. מנימוס היא יכלה להביא סיר אפילו בלי לשאול.....היא רק דאגה להתקשר 20 פעם ביום לשאול לשלום נכדתה עד שחטפתי כריזה - אי אפשר לשבת בשקט אפילו בביתי? אז ניתקתי את הטלפון ובפלאפון פשוט לא עניתי חוץ מלבעלי - ואמא שלו שאלה אותו למה היא לא עונה לי? רציתי לומר לו שהיא עלוקה ולא נותנת מנוחה. עד שביתי נירדמת הטלפון מעיר אותה ואותי... וחוץ מזה כמה פעמים ביום אחד אפשר לומר שהכל בסדר????? לאחר חודש היא הבינה את ההרמז.......

למעלה