חמותי לוקחת כסף..........

שיר36

New member
חמותי לוקחת כסף..........

שלום לכולם, אני חדשה בפורום אז............ נעים מאוד... בניגוד לכל מה שקראתי על הסבל שלכם . לי יש סבל מיוחד במינו... חמותי חיה כמו 2 מיליון דולר על חשבוננו. כל פעם היא מתקשרת לבעלי ומודיעה לו שאין לה מצב רוח וכיוון שאין להם כסף ומבקשת את עזרתו הכספית. לאחר קבלת הכסף מסתבר כי החמה והחם נוסעים לטיולים מסביב לעולם........ כמובן ששיפוץ הבית נעשה על חשבון הילדים ואין לחמותי בושה לחזור מהטיולים ולבקש שוב כספים. נמאס לי................. מה עושים??????????????? שיר36

שלום שיר וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

במשפט אחד וכל מילה מיותרת: לא נותנים ואפילו לא מסבירים להם למה?

שיר36

New member
תשובה

תודה יקירתי, גם אני חושבת כמוך........... אבל מה עושים עם הבעל שמזרים כספים???? שיהיה לך יום נפלא.

קרני

New member
חשבונות נפרדים?

תוכנית חיסכון? יוווו, זה מצב לא לעניין. איך בעלך מסביר את הזרמת הכספים? למה הוא חושב שאתם צריכים לממן את החופשות שלהם?

שיר36

New member
תשובה

שלום לך ותודה על המסר. בעלי טוען שהם ההורים שלו והוא לא יכול לסרב להם. אותי זה מוציא מדעתי......... מצבם אומנם לא כל כך טוב, אבל הם לא מתאמצים להביא פרנסה הביתה. וגם אם יש קצת כסף אז הם שורפים אותו על דברים ממש לא חשובים כמו טיולים. איך אפשר לשכנע את הבעל לא לתת יותר כספים מבלי להכנס איתו לעימות. לא שווה לי לריב עם בעלי בשביל ההורים שלו שהם חסרי אחריות ואגואיסטים...

נוי3

New member
מה זאת אומרת, לא יכול לסרב

יש לכם כל-כך הרבה (הלוואי) שאתם לא מרגישים את זה בחשבון הבנק וסתם זה מעצבן אותך או שזה בא על חשבון דברים שאתם צריכים???

עציון

New member
ואני חשבתי שאני יודע הכל...

אבל שילדים מממנים את הוריהם לטיולים? אני מכיר, מתוך עבודתי, שילדים משלמים עבור פוליסות ביטוח כמו של סיעוד עבור ההורים. זה מקובל(וגם משתלם בסופו של דבר). אבל טיולים? במקרה כזה הייתי מממן כרטיס של: ONE WAY T.....

אם לא ביושר, אז במירמה../images/Emo8.gif

אם אדון בעלך מתפתה בכל פעם מחדש ונופל ברישתם ועד כדי כך אינו רואה את המצב. תתחילי לפעול אישה !!!! תתחילי בשיחת הבהרה איתו, תעברי לשיחה איתם ותגמרי עם העלמת כספים מחשבונכם בתירוצים של רכישות והלוואות לבני משפחתך גם כן. (מה יש ? רק לו מותר?) מה לעשות שלפעמים צריך ללמוד להגן על הבעל כמו על ילד קטן (והוא כזה עד יומו האחרון ת ק ל ט ו ) לאחותי בעוונותיה היה בעל מנישואים ראשונים שלא עלינו היה מהמר כפייתי, אימי היתה תומכת בה היות וכל משכורתו של הנבלה היה מתבזבז בקזינו. אחותי היתה נבונה וחכמה כי בעלה הטיפש היה גם מרוויח מידי פעם ונותן לה את הכסף לשמור לו. בכל פעם שבעלה היה שואל "איפה הכסף שנתתי לך לשמור?" היתה עונה "הכל בוזבז על הוצאות שונות". אחרי שמונה עשרה שנים של נישואים אומללים כשבסופם גירושים, עזבה אחותי את ביתה הדל ועברה להתגורר ב....... פ ט י ו יוקרתי שרכשה מכספה שלה. כולנו השתוממנו מאיפה הכסף? (אימי לא, היא ידעה תמיד) ואחותי היקרה מכל סיפרה זשאת היתה הנקמה המתוקה. בכל פעם שהנבלה היה נותן לה כסף, היא היתה רצה ומפקידה בחשבון סמוי ע"ש אימי. והדוגמא הזאת הובאה בשביל שתמחישי לבעלך שצריך גם "לירה לבנה ליום שחור" וזה אומר שצריך לנהוג בחסכנות ולא בפזרנות (גם עם מדובר בהוריו), הרי מצבנו הכלכלי במדינה רחוק שנות אור מלהשתפר בזמן הקרוב.

kisses

New member
במקרה כמו שאת מתארת הייתי

מתעקשת על חשבונות נפרדים עם זה ההורים שלו שהוא יממן אותם למה את צריכה לעשות את זה

אצלנו אין שלי שלך

אם ההורים של בעלי היו מבקשים ממנו כסף הוא תמיד היה שואל את דעתי, לא בטוח שתמיד היה מקבל אותה, אבל היה מתחשב בה ובדרך כלל בעלי מאוד מתחשב במה שאני אומרת. לדעתי הפתרון הוא לא בחשבונות נפרדים, זה לא יפתור את הבעיה לדעתי רק יכול להחריף אותה, כי אז יכולים פתאום לצוץ כל מיני עיניינים על הוצאות הבית, כמו: אני שילמתי את זה ואת זה... אתה לא שילמת כלום. לדעתי את צריכה לשבת איתו לשיחה רגועה ולבוא מתוך דאגה ולא מתיחת ביקורת על בעלך. תגידי לו שמכיוון ששניכם עובדים מאוד קשה עבור הכסף הזה הוא צריך להתחשב גם בדעתך. שאין שום מניעה לעזור להם לפעמים, אבל לא בכל פעם שהם דורשים. שזה נראה לא לעניין לממן להם את הנסיעות לחו"ל, ולסיום תישאלי אותו איך הוא היה מקבל את העובדה שאת מזרימה להורים שלך כספים ללא שום "קונטרול" וללא ידיעתו והם היו נוסעים בכסף הזה לחו"ל

למעלה