חמותי - נציגת האגודה לעידוד ילודה

בת ה י ם

New member
חמותי - נציגת האגודה לעידוד ילודה

שבת.....היא חולה (מתי בריאה? חולה חולה חולה בסוף אלמנה) קפצנו לבקר אותה.....נוטפת "דבש" שכמוה.....
נו.........."מה עם עוד ילד" אני : "נו באמת מה איתו" היא: "תראי הם כבר גדולים" אני: " יופי , עכשיו אנחנו ציפורי דרור" היא : " עזבי אותך מחיות, תביאי ילדים" אני: "גם הבן שלך חיה שלקחתי וגידלתי....תראי איך התפתח אצלי במעבדה (חחחחחחח כאן אני כבר מתחילה ל ה ת ע צ ב ן עליה) היא: מסתכלת במבט נוקב על בטני......ונאנחת. אבל מההההה זה עיצבן אותי ! כי באמת חשבנו על עוד זאטוט/ה מי היא בכלל שתתערב לנו בתיכנון המשפחה ועכשיו מה, זה כאילו בגללה........ = למה לא התחתנתי עם יתום????????????? =

jif

New member
תחשבי על זה בצורה אחרת

אם היית מתחתנת עם יתום, היו לך חיים משעממים

עציון

New member
להתחתן עם יתום? השתגעת!!!!

כל היום יבכה על אימו שאינה. זה מה שאת צריכה? יקח אותך לבית קברות..זה מה את רוצה? יקרא שמות לילדיו על שם חמותיך... זה עדיף? עדיף אחד שיש לו שתי אימהות מאחד יתום.....

בת ה י ם

New member
אתם קרועים ../images/Emo6.gif

כאילו מכל ההתערבות שלה.........בתיכנון הקן הפרטי שלנו נתפסתם דוקא לעניין היתום ?????
טוב....נו גם ככה לא נשארו לי עוד הרבה שנים לסבול אותה (חחחחח - בדקתי תוחלת החיים שם היא........... 65 אז באמת שנשאר לי פחות מאשר יותר)

jif

New member
אנחנו מנסים

לגרום לך להסתכל על דברים בצורה אחרת. דווקא יפה ענית לה וכל הכבוד על האומץ, המשיכי כך!

arem12

New member
אם הם היו יתומים

מה היינו עושות כאן? ובקשר לגיל יש לי הפתעה בשבילך: הן עוד יכולות לקבור אותנו

אורא

New member
ממש לא משעמם עם יתום ../images/Emo3.gif

יש לי אחד כזה בבית, שישו ושימחו

בת ה י ם

New member
זה למה יש לנו מלא חיות בבית....

לא כולל הבעלול והילדים ו......יודעת שאתן/ם מנסים להראות גם אחרת רק ש..אני הייצור הכי ציני בעולם (אחרת איך אתגבר עליה- החמה)

jif

New member
את בחברה טובה

אצלינו הציניות היא בדם ועוברת בתורשה....

בת ה י ם

New member
לו רק יכולת לראות.......

מרוח לי על הפרצוף חיוך של חתול שבלע כנרית
לחיים.

עדוש

New member
אבא שלי תמיד אומר

בפעם הבאה אני מתחתן רק עם יתומה חחחחחחחחחח

bertap

New member
לבת הים שלום

אם הית מתחתנת עם יתום על מי הית מוציאה את הקריז של תחשבי על זה שיהיה לך שבוע נהדר

למעלה