חמות טובה

שר 1

New member
חמות טובה../images/Emo23.gif

לשם שינוי לי דווקא יש רק מילים חמות על חמותי וחמי. מזה 33 שנים שאני במשפחתם מעולם לא רבנו. תמיד כיבדו אותי ואני אותם. גם אם היתה למי מאיתנו ביקורת כלשהי (ולמי אין?) תמיד נאמרה בנימוס ומעולם לא בצורה פוגעת ומעליבה. חמותי היא בהחלט אדם שבנוכחותו אני יכולה לחשוב בקול רם(אם מישהו מבין למה הכוונה). עצתי לכל הנשים הצעירות - קבלו אותם כמות שהם. אל תנסו לחנך אותם והשתדלו לא להגיב בלחץ אלא בחיוך והומור. זה בטוח יעזור.

אופה3

New member
גם לי יש חם וחמה כאלה, ואני מרוצה

יש לי אותם כבר 8 שנים עוד מעט, אני נשואה מתוכם שנתיים וחצי, ותמיד כיבדו אותי ועזרו לנו, למרות שיש דברים שמרגיזים אותי קצת לפעמים, אבל אני מבליגה ולו רק בגלל שהם מאוד מבוגרים ולא חושבים כמונו, וזה דברים ממש ממש שוליים, שאפילו לא עולים על סדר היום. כל טוב האופה

שר 1 נתמזל מזלך ../images/Emo42.gif

וזה נפלא באמת. למרות כל מיני בדיחות וקיטורים על הנושא, גיליתי שישנן חמות טובות והרבה. זה כמובן תלוי באופי ובהתאמה של שני הצדדים וברצון ההדדי לגשר ולתקשר. אצלי למשל, כבר אמרתי, יש חמה שהיא בבחינת מתקבל על הדעת. לדעתי אילו גם דברנו באותה שפה המצב היה אפילו יותר טוב. לצערי היא מבינה רק כ-%50 ממה שאני אומרת ולא תמיד נכון. אני בכלל לא מבינה את שפתה.

שר 1

New member
חמות טובה ../images/Emo23.gif

תודה כי לרגע חששתי שמא אני יוצאת דופן בתחושותי. באופן כללי אדם שהוא נוח לבריות,בעל טאקט ומכבד את זולתו יהיה גם חותן/חמות נעים. ומי שבאופיו אינו כזה, הוא גם יהיה בן זוג/הורה/שכן לא סימפטי.אני מאד מקווה שגם חתני שלי חושבים עלי טובות כחותנת. זאת לפחות ההרגשה שיש לי במחיצתם. אגב ה"תואר" הוא חמות ולא חמה (חמה זה שם נרדף לשמש), ולכן חמותי ולא חמתי (שמזכיר את הביטוי "שפןך חמתך"-כעסך...)

הגנובה

New member
הוא שאמרנו - חמתי../images/Emo70.gif

שלום שר1... אני שמחה שיש לך חמות טובה - אני מכירה הרבה כאלה - אבל לצערי, אני לא בין ברות המזל ולכן אצלי זה לא חמותי אלא חמתי
תהני מחמותך - זו באמת זכות גדולה

למעלה