חמות לעתיד אחותי הקטנה

חמות לעתיד אחותי הקטנה../images/Emo66.gif

זהו, הוחלט סופית לשחרר את "ווילה (3)" והקטנטונת הכריזה על חתונה בפבואר 2003. עד כאן בהחלט נחמד ושפיר למעט התעקשותה של הגב´ להתחיל את דרכה ככלה עם נתוני פתיחה "מזויעים". לא אחת דנו כאן בפורום אם ההורים חייבים לעזור ואם לאו, והנה שוב עניין של עזרה ב"כפיה" ולא מתוך רצון. אחותי ברוך השם בעלת דירה משלה (בת 27) וכן יוצא גם בן זוגה. לשניהם דירות מרוהטות, בעלי הכנסה קבועה ורק אחד כרגע בעל רכב משלו. עד כאן הכל בסדר ומבורך. אבל החליטה הגב´ (אחותי) שאימו של החתן (שימו לב) מ ח ו י י ב ת לתת להם סכום נכבד כ "עזרה" לחתונה. אימי שוחחה, אחותי לחצה, אני צעקתי - לא עוזר !(מה היא חייבת להם?, לה בעצמה אין!!!!) כך החליטה הגב´ הקטנה וכך יהיה. אז ככה בנינו - אם אספר על חמותה של אחותי בעתיד, תזכרו את ההודעה הזאת ואל תצדיקו אותי לעולם. הכלה עשתה הכרות עם החמות והכתירה עצמה אוטומטית ל "מרשעת".

jif

New member
עזרה כספית

אז מה, היא מחייבת אותה לתת רק בגלל שהיא מרשעת? דעתי האישית היא שכל אחד צריך לעזור ככל שהוא יכול. אני שונאת את המריבות, חיכוכים, ויכוחים וכו´ לפני חתונה בגלל כסף. יאללה, שיתחתנו ברבנות, הכי חסכוני.

לא חמודתי, כוונתי שאחותי מתחילה

כמרשעת. אין לחייב את הורי אחד הצדדים במתן עזרה וב"כפיה". לעזור מלשון ע ז ר בלבד ואם חמותה לעתיד אינה יכולה מסיבה זו או אחרת אז לא צריך לכפות עליה. להכנס לתוך משפחת החתן כאחת שמחפשת מי יעזור ויממן לא בהכרח יואיל, על כן אנו (אימי ואחותי האחרת) מנסות לשכנע את אחותי שלא ללחוץ ולא לדרוש וכדאי לסתפק ממה שיש ולהצטמצם במידת הצורך. לדעתה של ה "קטנה" היות ואימי עוזרת צריך וראוי שגם אימו תעזור בהתאם.

jif

New member
מצטערת

עדיין לא הפכה להיות חמותה וכבר הפכתי אותה למרשעת. זה מה שקורה שנמצאים בפורום זה יותר מדי....סתם. בעצם אנו באותה דעה, מי שיכול-יעזור. חבל לה להרוס קשרים עוד לפני שהם נבנו. השאלה היא אם אחותך היא מאלו שכל החיים יזכירו לבעל ש"אימא שלי עזרה ואמא שלך לא"

יתכן מאוד, כרגע אין לדעת

אבל לפי ההתחשבנויות שהיא יודעת לעשות לכל אחד אז בהחלט כן!. העניין הוא שאנו מנסות ליישם " אין חכם כבעל נסיון" בכדי שהיא תראה את הנולד, אבל נראה שללא הואיל והיא תצטרך לחוות על בשרה. המעזעזעזעזעזעז הוא שדווקא החמות שלה נראית מה זה "נינג´ה" שבאמת חבל לאחותי על הזמן!!!
והיא לא יודעת עם מי "נפלה".

jif

New member
לפעמים רק ש..

נופלים, לומדים שלא כדאי להתעסק עם אדם מסויים
. כפי שאמרת "אין חכם כבעל הניסיון", גם אם הוא כואב משהו. אולי אתן צריכות להניח לה לעשות את הדברים ע"פ דרכה. היא כבר לא ילדה קטנה.

למעלה