בבקשה
טבית חמין עירקי אורז ועוף/ בשר .אילנית12 הכמויות לפי "עין". חזה עוף(אפשר חלק אחר של עוף) לפעמים אני עושה עם בשר בקר או כבש(יותר טעים) מאדה עם שמן זית,או קנולה בצל גדול קצוץ,(אש בינונית), "סוגרת" את הבשר/עוף עם הבצל,מוסיפה פפריקה מתוקה, מלח,פלפל,שחור,תבלין:בהרת של קובה (זהירות יש גם של חמוצים),קופסא קטנטנה של רסק עגבניות מערבבת,מוסיפה מים עד כיסוי,מרתיחה.. בינתיים שטפתי אורז סיננתי והוספתי לסיר . לתת לזה בערך 10 דקות בישול עד שרואים,שהאורז התאדה. ואז אפשר להוסיף את הביצים הקשות,והופ ישר לפלטה.לבדוק מדי פעם אם צריך להוסיף מים. מקור:עצמי