חמין - עצמות מח - מה קניתי בדיוק
שלום
קניתי בשוק עצמות מח, לאחר שקניתי במקום אחד מספר עצמות ראיתי במקום אחר
קצת יותר נקי ומסודר עצם מח+בשר מסביב והמוכר הסביר שלא מורידים את הבשר,
כך משתמשים בזה.
מצורפת תמונה.
שאלות:
1) צרפתי תמונה של מה שקניתי, נראה לי שהשורה העליונה היא של עצמות מח
ומה שמתחתיה הוא משהו שונה, האם אכן כך ?
2) האם כדאי להשתמש בעצם עם הבשר כדי לעשות ציר בקר שאותו אוסיף לחמין
במקום המיים או שאולי עדיף להשתמש בעצמות ללא הבשר להכנת ציר הבקר ?
3) האם לאחר הכנת ציר הבקר אני יכול/צריך להכניס את העצם לסיר החמין ?
4) עבור הפעם הבאה :
א) האם כדאי להעדיף עצם עם בשר כמו בצד שמאל בתמונה עבור החמין ?
ב) האם כדאי להעדיף עצם עם בשר כמו בצד שמאל בתמונה עבור הציר הבקר ?
5) הצבע הצהוב שנמצא בתמונה של העצם הימנית מעיד על בעיה ?
6) קניתי קצת שומן כדי להוסיף לחמין, האם רצוי להמיס אותו לפני ההוספה או
להוסיף אותו בצורת חתיכות לסיר החמין ולקוות שימס במהלך 12 השעות שהסיר
בתנור ?
חשבתי שלפרה יש רגליים עבות יותר.
תודה
מיכאל
שלום
קניתי בשוק עצמות מח, לאחר שקניתי במקום אחד מספר עצמות ראיתי במקום אחר
קצת יותר נקי ומסודר עצם מח+בשר מסביב והמוכר הסביר שלא מורידים את הבשר,
כך משתמשים בזה.
מצורפת תמונה.
שאלות:
1) צרפתי תמונה של מה שקניתי, נראה לי שהשורה העליונה היא של עצמות מח
ומה שמתחתיה הוא משהו שונה, האם אכן כך ?
2) האם כדאי להשתמש בעצם עם הבשר כדי לעשות ציר בקר שאותו אוסיף לחמין
במקום המיים או שאולי עדיף להשתמש בעצמות ללא הבשר להכנת ציר הבקר ?
3) האם לאחר הכנת ציר הבקר אני יכול/צריך להכניס את העצם לסיר החמין ?
4) עבור הפעם הבאה :
א) האם כדאי להעדיף עצם עם בשר כמו בצד שמאל בתמונה עבור החמין ?
ב) האם כדאי להעדיף עצם עם בשר כמו בצד שמאל בתמונה עבור הציר הבקר ?
5) הצבע הצהוב שנמצא בתמונה של העצם הימנית מעיד על בעיה ?
6) קניתי קצת שומן כדי להוסיף לחמין, האם רצוי להמיס אותו לפני ההוספה או
להוסיף אותו בצורת חתיכות לסיר החמין ולקוות שימס במהלך 12 השעות שהסיר
בתנור ?
חשבתי שלפרה יש רגליים עבות יותר.
תודה
מיכאל
