ועדיף אורז מלא או חיטה מלאה שיצא אחד אח ולא גוש, למרות שזה טעים גם כגוש.
האורז בשקית מקבל את הטעם של החמין , ומרסן את השעועית ( לפי התאוריה הקינטית של הגזים)
לקחתי שעועית אדומה קפואה בישלתי במים. במקביל לקחתי מחבת טיגנתי עד מעט השחמה הוספתי רסק עגבניות +קינמון+כורכום+מלח+ שום.
כשהעדשים היו מוכנות ערבבתי עם הבצל והתבלינים.
הטעם של הקינמון הורגש... פשוט רציתי לאזן את הטעם של רסק העגבניות.
מה דעתך על השילוב של התבלינים? כי סתם אלתרתי..
תודה.