חמישה דברים חדשים לשמדתי על קומיקס...

חמישה דברים חדשים לשמדתי על קומיקס...

בעקבות ביקור בשלוש חנויות קומיקס גדולות בצרפת:

1) בצרפת רותו מודן גדולה יותר מאלביס, הביטלס ומייקל ג'קסון ביחד ! הספרים שלה מופיעים במדפים המרכזיים והמוכרים מהללים אותה עד אין קץ.
2) גיליתי דמות חדשה שלא הכרתי בשם "ספיידר-וומן", הגרסה הנשית לספיידרמן.
3) הצרפתים לא אוהבים גיבורי על. אם בכלל אז הם מוכרים אוגדנים המתורגמים לצרפתית. הצרפתים מעדיפים "גראפיק נובלס".
4) טינטין של הרז'ה הוא הדמות הפופולארית ביותר בצרפת (למרות שהוא בכלל בלגי) ולאחרונה אף יצא ספר חדש בסגנון שמזכיר מאוד את הרז'ה וזכה למסע יחצ"נות אדיר. כמו כן אתרים מסוימים בצרפת שהופיעו בספרי טינטין מדגישים את הדבר.
5) גיליתי שמה שיש לצרפתים וחסר לי מאוד בחנויות הקומיקס בארץ זה המון מרצ'נדייז. מכל הסוגים ומכל המינים, החל מבובה של טינטין ודרך הלאסו של וונדר וומן ועד הגלימה של סופר-מן.

spidey 82

New member
באמת לא שמעת על ספיידר-וומן?

על כל ארבע הנשים שנשאו את השם?

באמת לא שמעתי עליה

שלפתי את החוברת (שהייתה בצרפתית), ופתאום קלטתי שלספיידרמן צמחו שדיים. המחשבה הראשונה שחלפה בראשי הייתה שמדובר בפארודיה, לאחר שדיפדפתי בחוברת חשבתי שאולי הוא עבר ניתוח לשינוי מין ולבסוף הבנתי שמדובר בדמות חדשה.

spidey 82

New member
זו ספיידר-גירל.

מיי "מיידיי" פרקר, הבת של פיטר ומרי ג'יין בעתיד חלופי, שבו היא לא מתה לפני הלידה (בהמשכיות הנוכח-- זו שקדמה לריבוט שעשו ליקום של ספיידר-מן ב-2007, אם.ג'יי. עברה הפלה כשהייתה בחודש מתקדם). הדמות קיימת כ-16 שנה והייתה לה סדרת קאלט שרצה לא מעט שנים.

ומבין הספיידר-וומן הקיימות\שהיו קיימות, החדשה ביותר מביניהן הופיעה לראשונה ב-1999.

Lion_Heart

Well-known member
אני...מה

אני זוכר שלפני one more day היא ילדה אותה וגרמו לה לחשוב ש היא מתה...

spidey 82

New member
אוקיי, טעות שלי. זה קרה אחרי הלידה.

אבל ביקום 616 היא אכן מתה, או לפחות זה קו עלילה שנותר ללא מענה עד היום. ביקום החלופי התינוקת הוחזרה לפיטר ואם.ג'יי., וגדלה להיות ספיידר-גירל.

Lion_Heart

Well-known member
עד כמה ש אני זוכר מ ASM 85

התינוקת נלקחה ונעלמה...חשבו לקחת אותה ל נורמן אבל קיין העלים אותה...דבר דיי תמוה בגלל שהוא עכשיו ב NEW WARRIORS...והוא מהטובים עכשיו...אז אם הוא היה יודע משהו אז הוא היה אומר ל "פיטר"

AmirPerc

New member
עושה רושם שרותו מודן היא סופרסטאר ישראלי

מאז שהיא זכתה באייזנר היא הפכה לפופולרית בקנה מידה עולמי.

למעלה