חמישה דברים לאהוב בפורום ואחד לאחל לעתיד...

Digi Lista

New member
חמישה דברים לאהוב בפורום ואחד לאחל לעתיד...

במסגרת החגיגות הציעו לי את הרעיון לרשום מה אוהבים בפורום ככמות השנים שהוא חי,אני לא יודעת כמה זה יצליח כאן אבל החלטנו שבחגיגות החמש אנחנו מפציצים במה שיש בלי להתבייש(ועם חרוזים כאלה אני לא אגיע רחוק
),אז ננסה....

DeathD

New member
אוקי~

דבר ראשון: האנשים. אנשים נחמדים, מצחיקים, משפחה אחת =] דבר שני: הניהול. ניהול עדכני ומנוהל היטב. דבר שלישי: הנושא עליו הפורום מבוסס. כי דיג'ימון זה 'ה'דבר. דבר רביעי: הפעילויות. מעבירים כאן את הזמן בכיף. דבר חמישי: ההומור שמתולל כאן מכל הכיוונים XD

Yuske

New member
..........................

1 - האווירה פה מיוחדת, מרגיעה וכיפית 2 - אפשר לדבר לשתף פה על הכל 3 - למרות גילה המופלג של הסדרה והעובדה שדיג'ימון בקושי משודר מלבד שידורים חוזרים הפורום הזה חי כאילו אין מחר! 4 - יש פה המון אנשים יצירתיים! 5 - האנשים מדהימים 6 לשנה הבאה- לפורום הזה הולכים להיות המון שנים שהוא יחיה וזו רק ההתחלה שלו^^

chi12

New member
אני!

1- לכול התואריות שכבר הגענו אליהם, וגם לאלה שישלנו עוד זמן להמציא
2- לפירגון ולחברות שיש בפורום הזה, שלא מצאתי בשום מקום אחר 3- לכול אלה שמצטרפים ועוזבים ושוב חוזרים ולכול החדשים שמזרימים דם חדש לפורום 4- לכול המאמרים שתמיד כיף לקרוא אותם...! והידד ליצרתיות שלנו 5- לבית שנמצא כאן, כי פורמים למרות שהם באינטרנט באמת יכולים להיות

דברים שאני אוהבת בפורום:

1.אני תמיד מופתעת מחדש ממה שהולך פה. 2.כולם כאן מוכשרים בטירוף. 3.ליסטה היא מנהלת מדהימה. 4.כולם מתייחסים אליי כאן בצורה מקסימה. 5.אני לומדת כאן דברים מעניינים על סדרה שאני בכלל לא מכירה. ואחד לשנה הבאה:אני מאחלת לפורום שיצטרפו אליו עוד הרבה אנשים ושאף פעם לא יהיה כאן משעמם.

chi12

New member
גם את מוכשרת

גם את עושה את הפורום טוב כמו שהוא.

remundo

New member
תורי (אני אשתדל)

.1. הוא על דיג'ימון!!1 .2. יש בו אנשם טובים ~ .3. הוא ביתי וחמים .4. הוא.. הוא ותיק ומכובד.. .5. כיף פה! .לשנה הבאה. שימשיך וזה ^^"

Digi Lista

New member
שרשור דומה מ2004

שרשור דומה מה אני אוהבת בפורום?קשה לבחור,אני דיי
בו חזק כבר חמש שנים... 1.חברי הפורום שכול פעם מחדש הופכים את המקום למה שהוא. 2.חברי הפורום שתמיד יודעים איך לעודד אותי כשאני זקוקה לזה. 3.שוב חברי הפורום שפשוט נמצאים עבור מי שצריך אותם. 4.הכישרונות הרבים בפורום שמדהימים אותי כול פעם מחדש. 5.העובדה שכבר חמש שנים אני מצליחה להחזיק מקום בערך באותה הצורה ללא יחצ"נות ופלסף מסביב כמו מקומות אחרים. מה אני מאחלת לפורום?שהכול ימשיך בו בצורה הטובה ביותר ושנזכה לעבור כולנו ימים טובים ומלאי חיוכים

למעלה