חמישה דברים שלא ידעתם על....

shi1she

New member
חמישה דברים שלא ידעתם על....

עלה לי רעיון לשרשור נחמד, אני מקווה שזה ילך טוב... אז ככה, שכל אחד ירשום חמישה דברים שחברי הפורום לא יודעים עליו, ותשתדלו דברים מעניינים ומפתיעים.....חחח

10th Man Down

New member
בכיף ../images/Emo45.gif

אני אתחיל
1. למרות שאני לא נראה כזה (בכלל!)- אני עירקי שלם.
2. בין ט' לי' "השלתי" (
) משהו כמו 15-20 ק"ג ואני עדיין גאה בעצמי על כך
3. לכל אחד יש את הפטיש שלו בעינייני קניות (למשל, כאלה שמכורים לנעליים)- אצלי זה ג'קטים. לא ברור.
4. הבגרות היחידה שנכשלתי בה היא מתמטיקה, שאלון 004. הציון היה 20, ואפילו הסופי של השאלון הזה היה נכשל (53)
5. יש לי ברגל שמאל 2 אצבעות שקצת מחוברות זו לזו. לא ממש רואים את זה. ולא, זה לא מפריע לי

shi1she

New member
../images/Emo45.gif

קודם כל כל הכבוד על השלת הקילוגרמים....!!! ובעניין הפטיש - לי יש פטיש לנעליים שטוחות - ואנס ושות'.... וסתם לא קשור ממש, אבל אצלנו היה מישהו ששתי אצבעות ביד שלו היו מחוברות, וקראו לו - קרומי....

ringo rulz

New member
ראיתי בפורום אחר שעשו 100 ../images/Emo3.gif איזה מזל יש לי

1. אני אוהב מוזיקה בטירוף ויש לי הרבה דיסקים עד כדי כך שאני לא מסתובב עם MP4 אלא עם דיסקמן
2. אני מסוגל לעשות קליק עם האצבעות של הרגליים
3. בתמונה שלי בתעודת זהות יצאתי אימו
ואני הולך להסתובב איתה בחיים
4. יש לי אסטמה במאמץ... 5. אני מתכנן לקנות אופנוע אחרי צבא ולצאת לטיול איתו

shi1she

New member
אימו??

אמרת שיצאת בת.ז שלך אימו - אולי לוקח לי קצת זמן לקלוט אבל... לא הבנתי..

anna the best

New member
../images/Emo39.gif 5 דברים שלא ידעתם עליי:

1. תמיד, תמיד אבל תמיד יש לי לק סגול ברגליים. 2. אני רוסייה וסבא רבא שלי פולני
3. חוץ מערבית אני גם לומדת ספרדית 4. אני מכורה לשוקולד
5. אני מתכננת לעשות טיול של בערך שנה לדרום אמריקה אחרי הצבא.

5 דברים שלא ידעתם עלי../images/Emo3.gif:

1. אני חולה על כל דבר מתוק {בעיקר שוקולד וארטיקים}
ומאז שהתחלתי לעבוד כל יום בדרך מהעבודה אני קונה משו מתוק
2. אני הולכת מינימום 4 פעמים בשבוע לחדר כושר ולבריכה {כדי לקזז את סעיף 1.
} 3. אני חולה על ספרדית- תרבות, מוזיקה הכל...אני ממש רוצה לנסוע לארגנטינה/ספרד/מקסיקו/צ'ילה מתישהו בהמשך חיי ולדבר ספרדית
4. אני אוהבת מאוד לרקוד אבל שונאת את האוירה שיש במועדונים {מה לעשות שאני לא שותה ומעשנת ולא אוהבת להיות בסביבת אנשים שכן
} אז כמעט לא יוצא לי לרקוד
5. אחד התחביבים המועילים ביותר שלי הוא בישול ואפייה
. אני ממש אוהבת לבשל ולאפות בעיקר לאנשים אחרים ולראות אותם נהנים...אבל כשיש לי חשק {יש לי מלא...כמו לנשים בהיריון
} לפנקייק/ עוגת 3 שכבות/ תבשיל כלשהו אני אלך רבע שעה לסופר לקנות את מה שחסר ואעבוד על זה גם שעתיים אם צריך- העיקר שיתממש

shi1she

New member
אז.... חמישה דברים שלא ידעתם עליי...:

1. אני.... טעות. ואני אסביר: אמא שלי לא יכלה ללדת, ולכן אחותי הגדולה היא מאומצת, שני אחיי אח"כ שהם תאומים הם ילדי מבחנה, וכנראה שאחרי ההריון עם אחיי התאומים משהו שם השתחרר אצל אמא שלי.... ואני, לא הייתי בתכנון.... 2. מוזיקה זה החיים שלי. אני אוהבת כל מה שקשור אליה - לשיר, לרקוד עליה, לנגן וכל דבר אחר שאתם מתארים לכם שקשור למוזיקה, ושלא קשור. 3. שיחקתי כדורסל שש שנים(מכיתה ב' עד ז') והאמת שאני עדיין מתגעגעת..... 4. בסוף כיתה ו' הייתה לי סלמונלה, שזה חיידק שתוקף קשה את המעי(לא ממש מעכלים את מה שנכנס...)ונראיתי כמו איזה שלד...(אם זה אומר לכם משהו, הייתי גובה 1.60 אז ושקלתי 32 ק"ג.........) ורק אחרי כמה שנים אמא שלי גילתה לי שהייתי ממש בסכנת חיים... 5. כשאני עייפה ממש, ואני נמצאת עם האנשים הנכונים - אני מסוגלת להתחרפן בטירוף עד שגעון, ממש ברמות מטורפות שמי שיסתכל מהצד - תלוי בבנאדם - או שממש יצחק ויצטרף לטירוף, או שיסתכל עליי כמו משוגעת....

דללה

New member
נו, טוב ../images/Emo3.gif

1. אני ישנה המון!! אני יכולה לישון 15 שעות, לקום לשעתיים ולחזור לישון עוד 6-7 שעות ויותר.. 2. במסגרת בדיקות שמיעה למסלול האזנה בערבית גיליו שיש לי חורים בעור התוף... 3. חברים שלי צריכים לקבל תוספת סיכון בכל פעם שאני במחזור
4. אם היו מסכמים את מספר השעות והימים שהייתי בבי"ס, היו מגיעים לחודש בלחץ (ז"א, 24 שעות כל יום בחודש הזה) 5. יש לי בעיות קשב וריכוז (כשעוד הייתי בבטן של אמא לא יהה לי דופק..) וזהו, אני לא אספר לכם יותר מדי דברים עליי

Miss Jerusalem

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo192.gif

חמישה מתוך המון דברים שלא יודעים עלי
1) עוקבת כבר כמה זמן אחרי הפורום. בסך הכל נחמד. 2) ערביה ירושלמית, שפת האם שלי ערבית. 3) פגה שבעה חודשים. 4) צמה רמדאן, וכבר ירדתי 3 קילו לצערי למרות שאני רזונת ולא צריכה את זה
5) חולה על שקט וסדר ושונאת בלגן ורעש.

הנה אני,

1) יש לי רק גומה אחת. 2) התקבלתי לעתודה באוניברסיטת חיפה. 3) נולדתי פגה D: 4) יש לי הרבה הרבה הרבה בני דודים. 5) לפני שנה נפלתי במערה ומאז הברכיים כואבות לי כשקר.

ringo rulz

New member
טוב אז פי 2 ממני ../images/Emo3.gif

אבל יש לי משפחה מורחבת ענקית שזה משהו...

למעלה