חמישה חדשים תמימים חכיתי

עיניים

New member
חמישה חדשים תמימים חכיתי

לאהבתו לחיבוקו לחום גופו למגע ידיו לרגעים קסומים לנרות בוערים. שלשום עוד הספקתי לומר לו במילים הכי פשוטות שאני מכירה: אני זקוקה לך. זקוקה לך היום במיוחד. זקוקה לך נטו. והלילה זה קרה. מוסיקה ונרות וריחות וחום של גוף וחיבוק עוטף ולשון חמה ומגע של יד. אבל, לא היתה זו היד שלו.

letter55

New member
אני חוזר שוב אל העיר ו.... ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

וכבר שומיע שאת יושבת עם אחר וזה כואב אני רציתי לקטוף בישביליך את היריח בחלומות שלנו בנינו לנו קן yes neighbour good

ברונטית

New member
יש משהו

במה שאתה אומר. יש דברים שהם אכן מעבר, וזאת לא נדע, אלא אם כן נמתין בסבלנות.

letter55

New member
אימא פעם סיפרה לי מזמן ../images/Emo6.gif

על ילדה מוזרה שהגיעה מאי שם.. רבים עלייה סיפרו דיברו.. רבים אותה תיפשו.. רק לשמוע את צליל קולה.. לראות את חיוכה.. לראות עוד פעם את יופייה.. כי רבים מספרים... ותיארו באלפי סיפורים שלה i am student לא נכון כך סתם בא לי להגיד

דברים שהם מעבר

בדרך כלל אלה הדברים שהכי קל לפתור אל לו לאדם לוותר על אהבתו ואני שחטאתי בנדר שהופר יודע את שהיא עדיין אינה יודעת אל תוותרי עליו אף פעם לא מאוחר

letter55

New member
שמעתי וכך עשיתי

הכנסתי אותה אל חיי ובלי שארגיש אהבתי אותה וכך מובן מאליו דיברה לי על מצפון שאלה איפה היתי ואמרה שהזמן לדבר בלי יימי זיכרון על העבר על שניגמר

עיניים

New member
מאוחר, ידידי,

מאוחר מדי. כבר ארבע וחצי בבוקר !!! לילה טוב. זוחלת למיטה - לחלום,,,,,

מאוחר ?

ארבע וחצי זה מוקדם, ואין דבר כזה מאוחר מדי, כדברי הסוכן המלכותי never say never הרי יכול היה להגיד חזרתי כדי לומר לך אהבתי אבל את היית עם מישהו אחר ולא אמר

letter55

New member
אף פעם לו מאוחר / חבר יקר כך את ה- ../images/Emo61.gif ../images/Emo73.gif

וסע בזיהירות נסיעה טובה

עיניים

New member
לא גריי

אין מסכנים במשחק הזה, האמן לי. לאחר חמישה חודשי ייסורים, כאב ותסכול, שוב עברו להם כמה ימים מוארים. זריחה חדשה. אור חדש. רמז ללהבה צעירה, שקטה, נעימה, טהורה,,, הגחלים שלחשו חמישה חודשים הולכים וכובים, והאפר האפור - מיקצתו עף לו ברוח הסתווית ורובו - נערם לו בצד, במקום המיועד - בספר הזכרונות,,,,, לצד תמונות מן העבר,,,,, ושוב אני כאן משילה מעל עצמי כבלים ישנים מפנה מקום חדש בלב,,,,,,,,

נפגעים

היכן שיש להבה יהיו נפגעים להבה שקטה עם קצת רוח יוצאת משליטה ואם תגידי שלמדת מהעפר המצטבר הרי שבאהבה אין לקחים

עיניים

New member
בית הספר של החיים

בבית הספר הזה אנחנו כל יום לומדים, אבל בסוף - מתים טיפשים ....... להבה עם רוח = להביור, נכון. אבל למדתי שיש לחכות שהלהבה תדעך, ואז להפיח רוח בגחלים כדי שלא ייכבו. ולפעמים, אם צריך, משתמשים במפוח, או אפילו במייבש שיער
החכמה היא לדעת לעשות זאת כשהאש עדיין קיימת, ולא להתעורר כאשר היא גוועת. כי גחלים כבויים גם סופת הוריקן לא תצליח ללבות........

עיניים

New member
שקד שלי ../images/Emo70.gif

ידעתי שתאהב אבל לא ידעתי שאתה גם פה לפעמים
פינה נחמדה זו לכתוב מה שיושב על ה-
תודה.

letter55

New member
עיניים שלי אל תלכי לבדך

אל תלכי להדך בשדה המוזהב עניים שלי אל תלכי לבדך אלה יד ביד אני ואת אני יקנה לך שדה מוזהב ומתחת ייתן לך רעננה ויביא לך מטר רץ פרדס חנה כרכור צל עלי צאינה רק ליבך יתיב ויבו אל אוהבו

למעלה