חמישה ימים... ההתרגשות עולה.

• פותח הנושא luuu
  • פורסם בתאריך

luuu

New member
חמישה ימים... ההתרגשות עולה.

מישו יודע מתי השיבוצים של ורד(הישראלית הראשונה שתתחרה)- מקצה ומסלול ושל גופמן(שעה, סדר מכשירים וכו.)? ובכלל מתי ההגרלות והשיבוצים של כל ישראלי?

JonJon9

New member
הישראלים מתחילים להתחרות כבר

ביום שבת, למרחת טקס הפתיחה. ב"וואלה" תוכל למצוא לוח תחרויות מפורט.

luuu

New member
לא שאלתי מתי מתחילים להתחרות!

שאלתי מתי ההגרלות כבר?

nitsansh

New member
אני יודע שבטניס ביום חמישי

בד"כ ההגרלות ושיבוץ המקצים נעשים 2-3 ימים לפני התחרות. בשחייה השיבוץ נעשה לפי זמני הכניסה, וברגע שיש את רשימת המשתתפים אפשר לדעת... 24 בעלי הזמנים הטובים משובצים ב-3 המקצים האחרונים, כאשר הפייבוריטים בשבילים המרכזיים. שאר השחיינים משובצים במקצים לפי הזמנים, כשהחלשים ביותר שוחים ראשונים. אני חושב שורד בורוכובסקי צריכה להיות בין 24 הטובות ב-100 פרפר, אבל לא בחצי העליון שלהן... מה שאומר שהיא כנראה תשחה בשבילים 1,2,7 או 8... לפעמים יש שחיינים טובים שזמן הכניסה שלהם חלש והם משובצים במקצים הראשונים, אז אי אפשר לדעת...

nitsansh

New member
לגבי גופמן...

בשלב המוקדם בהתעמלות משתתפות 12 קבוצות ועוד 24 מתעמלים בודדים (שגופמן הוא אחד מהם), שמשובצים לצורך התחרות ב-4 או 5 קבוצות (כנראה 5, כדי שיהיו לא יותר מ-5 מתעמלים בכל סבב, כמו בקבוצות). סדר המכשירים הוא קבוע: קרקע, סוס, טבעות, קפיצות, מקבילים, מתח. כל קבוצה מתחילה במכשיר אחר, שנקבע בהגרלה. נדמה לי שבקבוצות מעורבות סדר המתעמלים בכל מכשיר גם נקבע בהגרלה (בקבוצות המאמן קובע את הסדר).

למעלה