חמישה ימים וחמש שעות לפני..

ZiV GiLbOa

New member
חמישה ימים וחמש שעות לפני..

תוכנית המציאות "כוכב נולד" 6 תגיע לסיומה בעוד חמישה ימים בגמר ענק על חוף ים כנרת במסגרת "ווליום כנרת". אל הגמר הגדול יגיעו שלושת הפיינליסטים של העונה השישית: לי (ליבי) בירן, ישראל בר-און וכרמל אקמן לצידם ישירו הפיינליסטים (חלקם הזוכים) מהעונות הקודמות: בועז מעודה, מחזיק הכתר הנוכחי, זוכה העונה החמישית. מרינה מקסימילאן בלומים, סגניתו של בועז נינט טייב, מחזיקת הכתר הנוסטלגית, זוכת העונה הראשונה. בחלק האומנותי תצטרף ריטה לשלישייה עם מיטב להיטיה. <קצת על התוכנית> כוכב נולד הינה תוכנית ריאליטי המשותפת ל"קשת" זכיינית ערוץ 2 ול"טדי הפקות". כוכב עלתה לראשונה לשידור ב2003 בשם "לא נפסיק לשיר" וכבר בעונתה השנייה קיבלה את השם "כוכב נולד". בכוכב נולד 1 הגיעו לגמר הגדול בכפר המוסיקה בניצנים- נינט טייב,שזכתה ל49.3% מהקולות. שירי מימון, שזכתה ל28.2% מהקולות ושי גבסו, שזכה ל22.5% מהקולות. בכוכב נולד 2 הגיעו לגמר הגדול בכר המוזיקה בניצנים- הראל מויאל, שזכה ל44.8% מהקולות. הראל סקעת ל41.9% מהקולות ועד כהן שזכתה ל13.3% מהקולות. בכוכב נולד 3 הגיעו לגמר הגדול בווליום תל אביב- יהודה סעדו עם 57% מהקולות, מיכאל קירילן עם 23% מהקולות ושיר ביטון עם 20% מהקולות. בכוכב נולד 4 הגיעו לגמר בווליום תל אביב- ג'קו אייזנברג עם 46% מהקולות, מאיה רוטמן עם 28% מהקולות ורפאל מיריאלה עם 26%מהקולות. בכוכב נולד 5 הגיעו לגמר בווליום כנרת- בועז מעודה עם 50% מהקולות, מרינה מ.ב עם 27% מהקולות ושלומי בראל עם 23% מהקולות. <על הפרסים> תוכנית הריאליטי זכתה במספר פרסים מאז שודרה לראשונה: 1. פרס מסך הזהב 2003- תוכנית הבידור הטובה ביותר. 2. פרס מסך הזהב 2004- תוכנית המציאות הטובה ביותר. 3. פרס פרסי האקדימה לטלוויזיה 2005- תוכנית הבידור הטובה ביותר 4. פרס מסך הזהב 2005 תוכנית המציאות הטובה ביותר. 5. פרס מסך הזהב 2003- תוכנית העשור <על הפיינליסטים> ליבירן: יליד 89, גר בכפר סבא. ישראל בר-און: יליד 89, גר בבאר שבע כרמל אקמן: ילידת 88, גרה בקיבוץ ברעם. <על הגמר> הגמר יערך ב26 לחודש, בשידור ישיר מווליום כנרת בשעה 21:00. במהלך אותו היום, היום השלישי בשבוע ישודרו כמה תוכניות הקשורות לגמר. החל מ10 בבוקר ישודרו בשידור חוזר הגמרים של כוכב 2 וכוכב 5, אודישנים וספיישלים מיוחדים עם הפיינלסטים. יש לציין כי מיום שלישי הקודם ועד הגמר ישודרו בערוץ 24 בשעה 3 מיטב השירים מעונות כוכב נולד. ושיהיה לכולנו חג שמח!!

ואני דווקא מוטרדת מנושא חשוב קצת יותר...

ההודעה של ראש הממשלה על גדר ההפרדה שמקצרת את כיוון העיר מעלה אדומים ונותנת לפלשתינאים 40,000 אלף דונמים ממערב לעיר ,מה יהיה ? ראש העיר אמר שיילחם בכל דרך שתהיה לו כי זוהי הפרה של ההסכמה עם אריאל שרון בהיותו ראש ממשלה.....

ZiV GiLbOa

New member
את דעתי על ממשלת אולמרט אני מעדיף לא להביע כא

כאן, היא יותר מידי קשה מכדי להביע אותה פה. בייחוד את דעתי על אולמרט לאחרונה, ההתנהגות המזעזעת הזאת, הכוללת הזנחה טוטאלית של מספר תחומים, בעיקר אחרי הודעת ההתפטרות שלו. כמובן שאחרי אריאל שרון, לא יכול לבוא מנהיג שיקיים את הבטחותיו של שרון ובטח שלא יבוא מנהיג כמו שרון, חוץ מציפי לבני, לדעתי! כרגע אין לנו מה לעשות, זוהי החלטה שאין איך להילחם בה כתושבים, אלא רק ראש העיר שלנו. אני מצטער שזה ככה, אבל עם דעות כמו שלי, קשות במיוחד אני מעדיף לדבר על מוסיקה כי כמו שאומר השיר "אהבה זה מוסיקה ומוסיקה זה החיים"

אתה צודק -בגילך עדיף להתרכז במוסיקה../images/Emo13.gif

וכי למה שתוטרד בבעיות שבמילא אין לנו עליהן שליטה ?! דרך אגב ,עכשיו שמעתי בחדשות שכנראה שנת הלימודים לא תפתח במועד ,אין כבר כוח ~!!!

למעלה