חמישה שירים שעשו לכם את שבוע שעבר

ברררר

New member
חמישה שירים שעשו לכם את שבוע שעבר

קדימה גו!
.

D i s o r d e r

New member
אוקיי... ../images/Emo79.gif

1. השתיקה שלי - אביב הלא הוא גפן. 2. sarah mclachlan - sweet surrender 3. תיאטרון רוסי - אביתר בנאי. 4. nova - information 5. תענה לי - היהודים.

אמממממ.....

trouble-cold play
מתנות- אביתר בנאי
k's choice-belive in me
נובה- callinig
שבתות וחגים- נורית גלרון

Amber

New member
יאללה...

Jet - Look What You've Done
David Grey - Please Forgive Me
Natalie Imbruglia - Smoke
Stereophonics - Nothing Compares To You
Smash Mouth - All Star

Amber

New member
../images/Emo9.gif

אני אכן בשבוע הורדות נוסטלגיות... מרוב נוסטלגיה כבר בחרתי שיר לסלואו של החתונה שלי

../images/Emo7.gif

עברי לידר - כל האנשים החדשים.
נובה - Calling. נובה - I will Know. יוני בלוך - לוט. שי נובלמן - Baby In The Rain. דמיאן רייס - Cold Water. אפרת גוש - בוא אליי. [אז יצא לי יותר מחמש, אז?
]

Amber

New member
למה בוכה?

|נשמעת לעצמי כמו השפה של אביתר בנאי ב"אקדח"|

"למה פוחדת".

כולי בלחץ.
אני על סף שיגעון כאן... אני רוצה כבר להתגייס, רק כדי שהחודש הזה יעבור:X [אקדח
]

Amber

New member
מסכנונת...

צריך למצוא את מי שהלחיץ אותך ככה מלחתכילה בקשר לצבא ולתלות אותו על איזה עץ. את תתגייסי ותעשי טירונות ולא תפסיקי לדבר על צבא עד כדי כך שייראה לך שזה הדבר היחיד בעולם (יש מצב שאפילו לא תהיי מעודכנת בהופעות של עברי) ותהני. ובלי שתשימי לב את תהיי כל כך בתוך העניין הצבאי שתהיי עצובה מאוד גם לסיים את הפרק הזה. אני מצטערת שאני חופרת כל פעם שאת מעלה את הנושא... פשוט קצת קשה לי לשתוק בנושא הזה...

זה לא הקטע של ה*צבא*,

זה בכלל כל הסיטואציה הזאת, שתמיד קשה לי איתה.
אני באמת מקווה שאת צודקת, אין דבר שאני רוצה יותר מלחזור עוד חודשיים, לקרוא את ההודעות האלה, ולשאול את עצמי מה לעזאזל חשבתי באותו הרגע[או בכל חצי השנה האחרונה:|]. ועם כמה שאני רוצה, זה עדיין לא הופך את זה לנכון. ונו, בטח שזה יקרה, גם עכשיו אני לא מפסיקה לדבר על הצבא עד כדי כך שזה נראה לי הדבר היחידי בעולם, השאלה היא מה אני אגיד.
["יש מצב שאפילו לא תהיי מעודכנת בהופעות של עברי" - גאד, אני לא עד כדי כך גרועה, טוב אולי כן...אבל לא..
אממ, יש לי צורך להתחיל להכחיש כל אובססיה כלפיו, כלפי הופעות או כלפי שאר הנספחים, אבל אין לי כוח וזה במילא מיותר, אז פשוט תדמיינו שעשיתי את זה.
והאמת, זה די ברור שזה יקרה, בלי קשר לאיך אני אסתדר בצבא...] הנה, גם אני חופרת.

ברררר

New member
יאם!

1.אהוב יקר- רונית שחר (גרסת עברי רונית והפסנתר) 2.Anouk- Nobody's wife 3.alanis- Ironic 4.ירמי קפלן- אני אשתנה
5.דודי לוי- מושיקו
[מטורפת על השיר הזה!!!!]

למעלה