חמישה שלא היו

pc girl

New member
חמישה שלא היו ../images/Emo220.gif

אני לא כ"כ יודעת אם היה כבר שרשור כזה, אבל בכל אופן, אם הייתה לכם אפשרות לבחור חמישה שירים שלא היו בOne, איזה הייתם בוחרים ולמה?
אתם מוזמנים לתאר איך היה נראה כל שיר ושיר, תלבושות (?) וכו'
רשימת שירים כללית מOne (מומנים להוסיף אם חסר) -עטוף ברחמים + here comes the rain again (אאל"ט הם קושרו ביחד) -עבד של הזמן -ערב כחול עמוק+כרמן+מחול מטורף nessum dorma -ציפור זרה -חזיון מקומי -בוא -מאווהל -הנסיכה והרוח -ימי התום -חנהלה התבלבלה -שביל הבריחה -תפתח חלון -רגע פרטי -עלית לי בזכרון -חיה לי מיום ליום -הכניסיני

Dug E

New member
HCTRA חובר עם בוא ולא עם עטוף ברחמים

וגם היה את רוק דה קסבה שחובר עם הנסיכה והרוח. יש הרבה שירים שריטה לא מבצעת בהופעות והייתי שמח שהם יבוצעו בהופעות ולא רק כאלו שהיו חסרים לי בONE. אז אני אתעלם מהרצון לשמוע את השירים האלו בלייב ואני אכתוב את השירים שמעניינים אותי איך הם היו נראים על הבמה בONE: 1. בגידה (כמעט הייתי בטוח שהשיר יהיה, גם בגלל שקצת לפני שONE עלה יצאה הקאבר המזעזע של ניקה והנרי) 2. שרה ברחובות (אחד השירים שהכי היו חסרים לי במופע. לא הייתי מתנגד לגרסה של אהבה גדולה עם האקורדיון ואותן עמדות במה בסגנון של חזיון מקומי). 3. עד שתעזוב (שיר שכבר אי אפשר לשמוע בהופעות רגילות אבל מעניין איך הוא היה נראה על הבמה בONE). 4. לאלף נמר (למרות שזה שיר שהיה חרוש בסיבוב LIVE בONE הוא נורא חסר יחד עם הקצב שלו שהיה יכול להתאים). 5. טווס (הביצוע לייב שלו בסיבוב אהבה גדולה שנשר באיזשהו שלב מהפלייליסט היה אחד הביצועים הטובים לכל השירים של ריטה עד כמה שאני זוכר מאהבה גדולה, ולא הרבה.....פשוט זה השיר שנשאר אצלי חרוט בזכרון מאותו סיבוב). אבל אני חייב לציין שחיזיון מקומי ממש הפתיע. שהוא התחיל הייתי בהלם שהיא שהוא אשכרה נכנס בין כל הלהיטים.

yoramor001

New member
לא יודע כמה זה שייך אבל...

היי צחר, מה עניינים, לא יצא לי לכתוב לך לפני כן אז אני ארשום לך עכשיו: בהצלחה בבחינות קצת באיחור אבל לא נורא. בכל מקרה, לגבי הקאבר המזעזע של ניקה והנרי, העיבוד המחודש הזה לשיר היה מיועד לביצוע ע"י ריטה במסגרת הרמקיסים או העיבודים החדשים למופע ONE, בסופו של דבר, זה נפל מהסינופסיס של ההופעה ובאישורה של ריטה הועבר הדבר לביצועה של ניקה. אותי כל הזמן מעניינת המחשבה איך זה היה נשמע בONE ואיך ריטה הייתה מבצעת את זה. סתם חשבתי להאיר את העניין מעט. מה שלומך חוץ מזה? יום טוב שיהיה. יהורם.

Dug E

New member
כתבת משהו בסגנון בפורום ריטה סטאר

קצת לפני שהקאבר יצא..שכחתי מזה בכלל :). אני מצויין..איך איתך?

אחלה של רעיון ../images/Emo13.gif

אז ככה, אני די חשבתי כמו צחר, לפני שראיתי את התשובות שלו..... 1.בגידה 2.קונצרטינה פלשתינה 3.לאלף נמר 4.טווס חשבתי על שירים ברוח המופע ועל שירים קצביים וזה מה שיצא. יום טוב לכולם, ליבי

למעלה