חמישי בר"צ, כמעט סופשבוע
תהנו

SILVER LADY

New member
חמישי בר"צ, כמעט סופשבוע ../images/Emo3.gif תהנו

אהא מקוריי
סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

ראשונהנהנה../images/Emo13.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום שלישי ניצניםם:) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..בחווה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הגיוס של דודה שלי התעצבתי מעט כי.. בגיוס. התעצבנתי על..פלפול אבל בסוף סלחתי כי .. כי זה פלפול
התאכזבתי מ... כי...--- בכיתי מעצב/אושר כי.. אושר, בגיוס הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..לא חסר מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..חחח זה לא לכאן הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..שהצלחתי לקום ב-6 לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...להישאר יומיים ערה הסרט הכי טוב שראיתי..נשים מושלמות,ממולץ. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ניצנים. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..שמלה מקסטרו משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אוו יש הרבה התודה שלי השבוע היא ל..נגי ,נעבי
פינקתי את עצמי השבוע עם..מקרונים,לא פינוק אבל ככה זה שאתה בדיאטה. מאכל השבוע שהיה הוא..מקרונים אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"שבוע של כיף" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..חח שירי ארץ ישראל במסיבה. אלבום השבוע שהיה..------ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..--- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שום כלום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יסתפר סוףסוף. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אילתת וסופרלנד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..החתונה סוףסוף. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אממ...הדודים באילת.

ווינגז

New member
יש להכניס נושא להודעה

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי, לולה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לראות את לולה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. נו! התעצבתי מעט כי.. הרגשתי קצת לבד התעצבנתי על.. לא משנה
אבל בסוף סלחתי כי .. לא הייתי ברוגז התאכזבתי מ... כי... חברות, הרגשתי קצת כמו תחליף בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הצילומים האחרונים מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אני מתרגשת כאילו אני שם"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עשיתי הרבה השבוע, למרות הכל לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לצילומים הסרט הכי טוב שראיתי.. בילי אליוט, אבל ה-Play יותר טוב.
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לולהלולהלולה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אין מינוס, עדיין. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שחף ונוּש
(אגב, תרגישי טוב). התודה שלי השבוע היא ל.. שחף, תודה
פינקתי את עצמי השבוע עם.. מנת לולה ישר לוריד. מאכל השבוע שהיה הוא.. מג'דרה?
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אופוריה ומה שאחריה. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. מה איתי - אריק איינשטיין וג'וזי קץ אלבום השבוע שהיה.. אין, כרגיל. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. I even tried forgiving him, but it's too soon So I'll fight again, again, again, again, again. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. איזו שיחה עם חברה, בעיקר. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה עם אנשים שאני אוהבת. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. לולה, שחף ויעלי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לראות חברות ולהמשיך לארגן קצת את החדר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אני בעד לולה, שוב.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הבנות - משפחת המלוכה על כל צדדיה (ובפרט - שחף, למרות שאת מכחישה קשר
).

belledejour

New member
שבוע... כמעט!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שלישי בגלל חוצות היוצר וחמישי בגלל השיעור המדהים... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: שיינינג. וגם שיהב היה במגרש
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: פגשתי חבר ילדות
התעצבתי מעט כי: לא יודעת... התעצבנתי על: היא יודעת. או שלא... אבל בסוף סלחתי כי: אהממ התאכזבתי מטללולו כי ביקשתי ממך לצלם ולא צילמת!! בכיתי מעצב/אושר כי: לא בכיתי... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע: המון דברים שלא עניינכם
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: "תת.. תת.. תתעשתת.." יעל
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי שיינינג ממש עבד וזה היה ממש מעולה...... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לרכב פעמיים היום! הסרט הכי טוב שראיתי: הפכים מושלמים המקום הכי טוב שאליו יצאתי: חווה =\ משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: פלאפון חדשש!!! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע: יעל, יהב, אורי, טללולו, שיינינג....כל אחד יבין
התודה שלי השבוע היא לפרייייייצקי... היה נחמד לדבר =) פינקתי את עצמי השבוע עם סוכריות מגרמניה
מאכל השבוע שהיה הוא: פיצה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיואווווו שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: Come on over baby- טללל...... אלבום השבוע שהיה: לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: "talk to me" הייתי מוחקת מהשבוע הזה את המשפחה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: אהנה? אישן? לוידעת... השמש שהאירה לי את השבוע הוא הבנים מאלון חחח..... הזויים....... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לרכב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לרכב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בל? ואולי הבנים?

חריקת

New member
נה נה בננה

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום בארור....ציוד.... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אמממ להתחיל לרכב אחרי חודש הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא רגשן התעצבתי מעט כי.. מעט? הרבה.. התעצבנתי על.. אמממ אבל בסוף סלחתי כי .. חולה עליהם התאכזבתי מ... כי... לא התאכזבתי ההפך הוא הנכון בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיין הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לא קרה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לה לה לה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי כמו תותח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... רכיבה+ציוד+אימון כושר+שעתיים אימון כדורסל שחושבים על זה ווואואואואואו הסרט הכי טוב שראיתי.. נווט מכוכב אחר המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אממממ משחק ביום שבת פפפפ נראה כאילו זה היה אתמול משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מסטיק משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. לא לכאן התודה שלי השבוע היא ל.. .....מ..............ד..............ו...............נ...........א...................ל..........ד.........א...........ק פינקתי את עצמי השבוע עם.. מסטיק חמוץ מאכל השבוע שהיה הוא.. סלט ארומה עם חברי'ה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? קיל משהביל שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. all the livs are brawon end the ski is grai i been 4 a wallk in the winter day i ked saive the wallk ip i wass in l.a california driming אלבום השבוע שהיה.. לה צלה ה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. lissting to yor'e hart הייתי מוחקת מהשבוע הזה.כלום.. אחלה שבוע הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא הכל רק שימשיך אותו דבר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. מ..............ד..............ו.............נ................א.......ל..............ד...............א.........ק השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. דונאל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..רכיבה על דאק -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אחחחח געגועים סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) אאאאאאאיייייייייייפפפפפפפפפפפפההההההההה פפפפפפפפפייייייייינננננננננננננטטטטטטטטטטטטוווווווווו??????????? שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה Rooty The Horse And The LEGEND אהבת חיי 16.3.07-תאריך שלא ישכח. יפה שלי אני אוהבת אותך הכי בעולם. מדהימה שלי , נסיכה שלי , מלאכית קטנה שלי אין כמוך.לעולם. לא היה, אין, ולא יהיה לנצח. L E G E N D. ~Just For Pleasure~ מאיוש=] 2.5.03- סטף לא ישכח אותך בחיים יפה שליי הוספת תגובה בחלון נפרד שם: חריקת נושא: [סמיילים וסימנים לנושא] [שלח/י] תוכן: [סמיילים וסימנים לתוכן]

SUFA theOUEEN

New member
סופ"ששש..אחרי מלא זמן שלא רשמתיי

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שלישיי כי.היה יומולדת לחברה . הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.ממ רכיבה היום! . הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..ממ שום דבר מיוחד התעצבתי מעט כי.?? . התעצבנתי על..עמית אבל בסוף סלחתי כי .לא סלחתי נמאס לי להיות איתההה . התאכזבתי מ.עצמיי.. כי..ככה . בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתיי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.חח היום עם סימושש . מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו."אכלתםם לי תראש כבר" . הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.חח סתם ככה . לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.קום ב-7 אחרי שהלכתי לישון ב-5 .. הסרט הכי טוב שראיתי.הארי פוטר ומסדר עוף החול חעחע . המקום הכי טוב שאליו יצאתי.קניוןןן . משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..תיק,בגדים,וציוד לביצפרר משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..הורייםם חמודים!! התודה שלי השבוע היא ל..חברות פינקתי את עצמי השבוע עם.הרבההה. מאכל השבוע שהיה הוא..סלטט חח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?סימיגליתת חעחע שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיהdon't matter .. אלבום השבוע שהיה.לאא . משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..שני חברים יצאו לדרך..בים בם בוםם הייתי מוחקת מהשבוע הזה.ממ את אתמולל . הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.ממ לא יהיה בבית? . השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.?. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.ראשוןן בים עםם החברההה . - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..יהיהה אימוןןן- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..הרבהההה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

SUFA theOUEEN

New member
מיושששש

מיושש..מה איתך??ניסתי לתפוס אותךך מלא ואת לא עונהה.. דברי איתיי..

sAp14

New member
סוף.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל השבוע..ילדים מצחיקים הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..השיעורים ורצת מקייטנת איל"ן הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. להתמודד עם הילד הזה. טוב שהוא הלך. התעצבתי מעט כי.. הוא היה ממש מעצבן ולא נהנתי איתו בכלל. התעצבנתי על.. אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. מרוב צחוק הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..קייטנת איל"ן עם אלעד..חחח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."מנייקאית!" ,"דובי דובי דוברמן","הוא הולך ומשתפר" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. מרגישה במקום מסוים שמשתפר ועם הזמן יהיה טוב לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לסיים את השבוע הזה
הסרט הכי טוב שראיתי..עידן הקרח 2 ותזיזו את הרגליים המקום הכי טוב שאליו יצאתי..רשפון,בית איזי שפירא,ים,שמורה..טחח איפה לא היינו עם הילדים האלה!? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא היה לי זמן בכלל משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..נו וואן התודה שלי השבוע היא ל.. פינקתי את עצמי השבוע עם..פיי איזה פינוק? שבוע סיוט. מאכל השבוע שהיה הוא..אוכל של המלון
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..when you're gone-אבריל לאבין אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. When you're gone The pieces of my heart are missing you When you're gone The face I came to know is missing too When you're gone The words I need to hear will always get me through the day And make it OK
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את קייטנת איל"ן הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יאא אני נוסעת למיכלל:] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..נצר,חווה,קייטנה בגושרים, יומולדת:] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיהיה טוב=] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..את כווולםםם סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):יפה שילי
(מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו

lereran

New member
סוףשבוע

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני כי זה היה היום האחרון שרכבתי שם הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שחזרתי לארץ הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כנ"ל התעצבתי מעט כי.. יש אנשים מפגרים בעולם... התעצבנתי על.. אחד מהם אבל בסוף סלחתי כי .. מי סולח? התאכזבתי מ... כי...-- בכיתי מעצב/אושר כי.. -- הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. יום ראשון בפאב במריבור מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "באה לפה הרבה"..? הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קניתי כל כך הרבה מתנות לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להוציא עוד כמה דברים הסרט הכי טוב שראיתי.. ממ לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חו"ל משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. פףף כל השופינג בחו"ל רק שאני לא שלמתי משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. גוי'צ התודה שלי השבוע היא ל.. גוי'צ פינקתי את עצמי השבוע עם.. גלידה מאכל השבוע שהיה הוא..גלידה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? החיים היפים שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. David Guetta - Love is Gone אלבום השבוע שהיה..פףף לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. --- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את היום... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהנה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. גוי'צ השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לבוא כבר לחווה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..כנ"ל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבה אנשים...

JuSt A d i

New member
חחח עדי אשכנזי!

ההורים שלי היו בחו"ל לפני שבוע וחצי והם היו במועדון פולקלור שבו היא הצתלמה לתוכנית שלה

lereran

New member
כן היא מצחיקה..

חח היא עבדה שם על סצנה בחלק של הבשמים....

Lian815

New member
קרה עכשיו את הדבר הכי מעצבן בעולם!

עניתי על השאלון וכמעט סיימתי ופתאום הייתה הפסקת חשמל בדיוק לשניה והמחשב נכבה!

למעלה